Re: Bichon Havanese
Aha... :pup:
1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Bichon Havanese
Aha... :pup:
Gaby, sa stapanesti sanatos catelusa. Da, poti sa-i dai carnita fiarta de pui sau vita in orez, dar este contraindicata carnea de porc.
Eu fierb intai carnita cu legumele (morcov, dovlecel date pe razatoare sau taiate marunt) si adaug orezul la urma. Cat este mica, toc si carnea, sa manance mai usor.
uite ca am invatat si ceva nou despre carnea de porc...stiam eu ceva da nu eram sigura eu ii dadam inainte carne de porc ca mia spus cineva cum ca ar fi buna...dar de vreo 1 sapt ii dau carne de pui.E bine de stiut ceva nou
Multumesc mult misha si leyna pentru informatiile acordate :pup: :pup: :pup:
Adaugat: 16-08-2011 08:32
I-am facut orez...A lins tot castronelul acum iar sa bagat la nani :nani:
ooo...atunci e bun...daca ii place e bun...o sa creasca frumos mititica :heart: :heart: :heart: :heart:
Poze noi
1.Sunt o rasfatata!
2.Imi cam place la sticla!
3.Vreau sa ma fac sofer!
4.Nu m-a vazut nimeni ca trisez nu?
5.Rup florile lui mami!
6.Sunt cam mari de mine dar merg si astia....!
7.Ma odihnesc!
tare scumpa :heart: :heart: :heart:
Stiti cumva cum pot sa o invat de la varsta asta sa-si faca nevoile intr-un singur loc?Cred ca azi am calcat in treaba mica de vreo 4 ori ca face in sufragerie.Dar ehh... :heart: :heart: :heart: :heart:
daca ii iei un covoras absorbant atunci ai putea sa o inveti sa faca acolo...de fiecare data knd vezi ca vrea sa faca o pui pe covoras daca vrea sa plece o pui iar si iar si iar pana face acolo....sau daca nu reusesti poti sa stergi intr-un loc unde a facut si sa pui acea carpa sau cv pe covoras si ea va simti mirosu si va face acolo...dar trebuie sa ai multa rabdare...BAFTA :k:
Sara la joaca nu se vede prea bine :rusine:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3-qxx4OFOqM[/youtube]
Rasta, cea mai mica si mai rasfatata fata din casa .
Un fel de havanez, noi banuim ceva sange de pechinez imperial. Voi ce parere aveti?
Am terminat schema de vaccinuri acum 6 zile, avem trei luni si jumatate, 1,7 Kg si suntem perfect sanatoase. Azi am facut prima baita si suntem pe cale sa facem prima plimbare pe afara.
Urati-ne noroc!
Absolut superba!Sa-ti traiasca,e o dulce! :heart:
Sa vedeti ce mare s-a facut pufosenia mea...si incepe sa naparleasca:D pe 1 noiembrie face 4 luni...:D pun maine niste poze cu ea :pup:
Rasta, cea mai mica si mai rasfatata fata din casa
.
Un fel de havanez, noi banuim ceva sange de pechinez imperial. Voi ce parere aveti?Am terminat schema de vaccinuri acum 6 zile, avem trei luni si jumatate, 1,7 Kg si suntem perfect sanatoase. Azi am facut prima baita si suntem pe cale sa facem prima plimbare pe afara.
Urati-ne noroc!
E o minune! superba!
Cum a fost la p-limbare?
Hei ! Ce s-a intamplat cu Sara ? Pozici va rog ! :wis:
Imi cer mii de scuze dar nu mai gasesc cablul de date de la aparatul foto
A mai crescut un pic, acum am trecut la baitza. Si marea problema ramane ca isi face nevoile in casa... Cand suntem cu ea, nu prea face, dar cand ramane singura, face pe unde apuca. Am incercat diferite metode, dar nimic nu da rezultate. Imi e teama ca daca nu incepe sa invete, va trebui sa stea in bucatarie cand nu suntem acasa. Mi-e mila de ea, dar nu mai stiu ce sa-i fac...
Daca aveti vreun sfat, il primesc cu bucurie.
Unde imi recomandati sa o operez pe Sara de hernie in Bucuresti?Eu ma gandeam la Rona Vet voi ce ziceti?
buna. am si eu o catelusa care in cateva zile va face 4 luni. cand am cumparat-o mi s-a zis ca e bichon havanez, dar tot uitandu-ma pe internet am inceput sa imi cateva semne de intrebare. in orice caz ea este si va fi iubita indiferent de origine.
voi ce parere aveti?
eu cred ca este havanese. este o scumpa! sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea! :caine: :pup:
Multumesc! pe cat de scumpa e pe atat de tare se alinta. Mai astept pareri.
Voi mai pune poze cu Oby curand
De curand sunt mamica de bichon havanez! Puiu' a fost bolnavior, am trecut prin multe dar acum suntem pe drumul cel bun Avem 2 luni si 1 kg si suntem iubitori si topiti dupa atentie :rusine:
Am niste dubii cu privire la rasa...nu sunt sigura ca ar fi un bichonel havanez veritabil. Ce spuneti? Mersi
Cateva poze noi cu Oby pentru ca ne bucuram ca a venit caldura si o sa ne putem juca mai mult afara! :k:
De curand sunt mamica de bichon havanez! Puiu' a fost bolnavior, am trecut prin multe dar acum suntem pe drumul cel bun
Avem 2 luni si 1 kg si suntem iubitori si topiti dupa atentie :rusine:
Am niste dubii cu privire la rasa...nu sunt sigura ca ar fi un bichonel havanez veritabil. Ce spuneti? Mersi
Din pacate catelusul tau nu este ceea ce ai crezut ca este, atata timp cat nu are act de origine care sa ateste apartenenta la rasa. Oricum, iubeste-l si ai grija de el! Multa sanatate puiului
PS: Valabil pentru toti..daca nu aveti pretentia la o rasa anume, nu cautati ce rasa e catelusul dvs..daca v-ar fi interesat o rasa anume, ar fi trebuit sa cumparati de la crescator.
Pufi al meu este foarte autoritar.Atunci cand il certi incepe sa maraie si sa se dea la tine.Iar atunci cand are mancare daca te apropii de el incepe sa maraie si isi baga capul in mancare si daca nu il lasi vine si mai aproape de tine si maraie...Ce pot sa fac?
Forum 4animale → Caini → Bichon Havanese