Index Caini Ingrijire Ce inseamna detinerea unui caine?

Ingrijire caini

Ce inseamna detinerea unui caine?

Muchi Imagine furnizata cu amabilitate de biancadumi

Detinerea unui caine poate fi o experienta extraordinara. Cainele si-a castigat rolul de "cel mai bun prieten al omului" datorita loialitatii si iubirii neconditionate pe care ni le ofera. Cainele ne poate imbogati viata in multe feluri, el ne protejeaza, poate munci pentru noi, ne poate fi un bun companion si ne poate chiar invata adevarate lectii de viata. Detinerea unui caine poate fi o experienta deosebita, plina de beneficii pentru toti cei din familie, de la copii pana la seniori.

Totusi, detinerea unui caine si ingrijirea lui corespunzatoare nu sunt lucruri usoare, de aceea decizia de a cumpara sau adopta un caine este una care trebuie luata cu atentie si in cunostinta de cauza. Prima miscare pe care trebuie sa o faceti atunci cand va ganditi sa detineti un caine este aceea de a cauta informatii cat mai bune si mai cuprinzatoare, care sa va arate ceea ce inseamna cu adevarat sa detineti un companion caine. Este necesar sa va informati si despre responsabilitatile pe care le veti avea, nu numai despre beneficii.

Documentandu-va despre ceea ce inseamna detinerea unui caine veti putea lua toate deciziile in cunostinta de cauza si fara a gresi si veti putea evita eventualele situatii negative care s-ar putea rasfrange asupra sanatatii si starii de bine a cainelui dumneavoastra. Niciun caine si niciun animal nu ar trebui sa plateasca pentru lipsa dumneavoastra de informare.

Desi detinerea unui caine implica multa responsabilitate, grija si atentie, rasplata pe care o veti primi de la companionul dumneavoastra si satisfactiile de care veti avea parte sunt pe deplin meritate.
Pentru a vedea beneficiile pe care vi le aduce detinerea unui caine dati click aici, iar pentru a trece in revista responsabilitatile, dati click aici.

Trimite prin
Yahoo! Messenger
Share Acest articol a fost publicat la data 13.07.2011
Vizualizari: 5811 © www.4animale.ro

Articole recomandate

 1/5 
Catel de Craciun? Mai bine nu! 03.12.2012 | 4494 vizualizari
Ce inseamna detinerea unui caine? 13.07.2011 | 5812 vizualizari
Plecam in calatorie. Luam si cainele? 19.01.2012 | 3515 vizualizari
Beneficiile detinerii unui caine 13.07.2011 | 6432 vizualizari
N-ai gasit informatia pe care o cauti?
Da click aici si spune-ne ce subiect ti-ar placea sa gasesti in site!

Editorii nostri vor scrie pentru tine un articol cat mai curand!

Membri

Am uitat parola | Utilizator nou

Director animale

Ai un petshop, cabinet, crescatorie, asociatie, adapost sau pensiune pentru animale de casa?

Inscrie-te in director

Chestionar animale

Credeti ca ar trebui eutanasiati cainii fara stapan din marile orase?

» vezi toate poll-urile