76

Re: despre pesti!

molly cresc mai repede asa cum vezi..noii veniti pui cativa cu molly si vezi daca nu-i ciugulesc[desi e mica distanta dintre ei si nu cred..dar mai bine verifici ]molly ai mei desi au 1 luna sunt mai mari ca guppy [care sunt cu 1 luna mai mari ca ei]

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

77

nu ii ciugulesc....se pare ca sa oprit la 7 ...dintre care 2 au murit.........dar unul este gi spre negru .....nu sunt toti portocalii...ce fel o sa se faca ala negru?

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

78

cred ca va ramane asa..e mai deosebit..sunt putine exemplare ca el [desi sunt si tarcati..portocaliu cu alb si negru].. :k:

79

dana e vreo problema daca bag pui de moly in acvariu....ii mananca?...au in jur de o luna....problema este ca au crescut si au inceput sa moara ...cred ca acel acvariu e prea mic.......

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

80

fa proba cu vreo 2 si vezi dar nu cred ca-i mananca nimeni

81

Stie cineva cum se deosebeste sexul la pestii zebra? big_smile  big_smile  big_smile

Sau la molly..xipho...corydoras...?

82

la molly si xipho..masculii au aripioara de dedesubt mai ascutita[e transformata in gonopodiu] iar femelele o au rotunda...la corydoras..femelele sunt mai mari ca masculii...cauti pe net ..dimorfism sexual pesti zebra si vei afla si despre ei[eu nu am]..

83

Multumesc mult,vad ca as avea numai femele,insa in privinta zebrelor mai trebuie sa caut.

84

Si la corydoras femelele sunt mai grase si masculii mai subtiri, si trebuie sa fie minim 6 ca sa fie jucausi si fericiti, sa se simta in siguranta, si daca ai 6 trebuie sa fie cel putin o pereche pe acolo.

Blog | Acvariu cu scalari big_smile

85

buna la un acvariu de aprox. 70l cati pesti ar incapea?

86 (edited by carmeryne 08-03-2012 21:58)

vladutz98 wrote:

buna la un acvariu de aprox. 70l cati pesti ar incapea?

Pai,din cate stiu  cam 5 litri de apa pentru un peste de 8-10 cm. Deci,depinde ce pesti ai.
  De exemplu,neonii ,fiind mai mititei ar putea incapea intr-un numar mai mare decat carasul auriu sau ramirezi .
   In concluzie ar trebui sa calculezi lungimea pestilor.....

87 (edited by dana1 09-03-2012 16:23)

VLATUTZ98..ai mp..[mesaj privat]..sus langa mesaje noi..

88

mp?

89

Mesaj privat. Sus in dreapta sub bara aia albastra. Scuze Dana big_smile

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

90

mi-am dat seama doar ca nu am mai revenit la forum

91 (edited by dana1 09-03-2012 16:40)

e un link extern..de aceea am preferat sa-l trimit prin M.P ...sper sa-ti fie util..si scuze LATIFA  :floare:  pentru on-topic

92 (edited by carmeryne 16-03-2012 18:29)

De ceva vreme ma tot gandesc sa le pun in acvariu pestilor mei,plante adevarate si sa le scot pe cele de plastic.
  As vrea chiar saptamana aceasta sa ma duc...  hmm
Mi-ar putea spune cineva,va rog, cam ce plante ar fi potrivite(mai ales pentru ca ma pregatesc sa "eliberez" cativa puisori in acvariul comunitar...si sa aiba adapost) . Eu ma gandeam la Cabomba caroliniana sau la Ceratopteris cornuta...

93 (edited by dana1 16-03-2012 18:48)

sper sa te ajute http://www.aquaticplantcentral.com/foru … er/all.phpdepinde ce plante vrei..easy sau mai pretentioase[care necesita butelie co2]

94

Multumesc mult pentru raspunsul rapid  big_smile

Adaugat: 16-03-2012 18:48

Tocmai am cumparat o planta de acvariu,pare a fi o Persicaria sp. 'acre' ,cel putin asa reiese din tabel :wis:
   Am examinat-o inainte sa o cumpar,e in stare buna,cel mai tare de ea se bucura pestii  smile

95

cele easy merg fara co2 si lumina speciala [nu mai zic de fertilizanti]..ce ai specificat tu..are cerinte moderate.[unde srie dificulty].sper sa mearga...

96

Am citit,si ,din fericire am tot ce trebuie pentru ea.

Adaugat: 19-03-2012 10:46

Mi-ar putea sugera cineva cateva specii de pesti compatibile cu:guppy,xipho,molly,danio zebra,ancistrus,va rog?  big_smile

97

http://www.funfishtank.com/wp-content/f … or-you.jpg sper sa nu fie o problema ca am pus acest link..

98

dana1 wrote:

http://www.funfishtank.com/wp-content/f … or-you.jpg sper sa nu fie o problema ca am pus acest link..

Multumesc! Chiar aveam nevoie,maine ma duc sa-mi achizitionez vreo 2-3 pestisori drept cadou de ziua mea.

Adaugat: 16-04-2012 22:28

Iata ce am achizitionat: o femela guppy,un peste rechin albino(fara sa vreau  smile  ),un mascul xipho voalat,neoni. big_smile

99

cum adica ai cumparat un peste rechin albino fara sa vrei? :hihi:

carmeryne wrote:

Iata ce am achizitionat: o femela guppy,un peste rechin albino(fara sa vreau  smile  ),un mascul xipho voalat,neoni. big_smile

Animalele sunt lumea mea! :heart:

100

pune o poza cu frumosii tai..dar si cu acel rechin buclucas.. :hihi: