Nu ştiu ce să zic de deparazitările cu injecţiie, dacă se fac sau nu. Pot să spun decât că nu am auzit pe nimeni să fi făcut animalului său astfel de deparazitări şi eu mereu am apelat la pastile, la fel şi veterinarul la care îmi duc pisicuţele.
Pisica este mare, aşa că seringa şi forţatul cu mâncarea nu îşi are locul. Răsfaţ-o cu mângâieri ca să se acomodeze, cumpără-i pliculeţe cu mâncare umedă ca să i se deschidă apetitul, carne dacă ai, lasă-i la dispoziţie un vas cu apă şi unul cu bobiţe.
Dacă vrei nişte bobiţe care să îi deschidă apetitul (fiind atât de slabă, e clar că nu mai ştie nici ce e aia mâncare
) mergi la pet shop şi ia 500 g bobiţe pentru pisici mofturoase de la Royal. O să te coste între 10 şi 15 lei. Apoi poţi să o treci pe ce bobiţe vrei tu.
Când elimină fecale, fii atentă la ele, dacă scoate sau nu viermişori. Poate la primul scaun nu scoate, dar la al 2lea sau al treilea tot trebuie să scoată viermişori dacă i-a făcut deparazitarea.
Poate prietena ta nu a fost atentă când i-a băgat doctorul pastiluţa pe gât pisicuţei, dar dacă el a zis că a deparazitat-o înseamnă că aşa a făcut.
Nu uita să repeţi operaţiunea după 2 săptămâni.
În mod normal, peste vreo 2 zile, pisica trebuie să înceapă să mănânce singură.
Nu uita să ne spui ce mai face pisicuţa, iar dacă mai ai vreo întrebare, cu drag am să îţi răspund.