salutare, salutare! de 3 saptamani una din pisicutele mele a facut 4 puisori supeeeeeeeeeeerbi! :heart: iar ieri, alta pisicuta mi-a facut inca 5 puisori! :heart: o sa pun niste poze cu puiutii mai mari. pe astia micuti inca nu i-am pozat. sunt atat de minunati! imi pare rau ca va trebui sa-i dau.... trebuie sa le caut parinti...
daca doreste cineva.... le donez in cluj sau turda. eu pot sa pun mana pe puisori, nu se intampla nimic, insa oricate pisici am avut, si credeti-ma am pisici de la varsta de 5 ani, nici una nu m-a lasat sa-i mut din locul in care i-a fatat! daca ii mutam, sau le faceam un culcus frumos intr-o alta cutie, pisica tot acolo ii muta unde i-a facut! de aceea si asternuturile din aceste poze sunt putin murdare, pentru ca nu imi permite sa le schimb, ca nu mai sta cu ei si nu ii mai ingrijeste daca pun altele.
sper sa va placa pozele! 
"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(