Re: Intrebari
Lupu, eu de ce sunt utilizator de bronz de 2 saptamani si pattyto nu e nimic? Ca vad ca a avut mult mai multa activitate decat mine. Ciudat
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Ajutor! → Intrebari
Lupu, eu de ce sunt utilizator de bronz de 2 saptamani si pattyto nu e nimic? Ca vad ca a avut mult mai multa activitate decat mine. Ciudat
Simona eu sunt membru de abia de 2 saptamani, tu esti de app un an :hihi:
Aaa atunci punem altfel problema
: de ce AlinaVanesa e utilizator de aur ca vad ca nu apare la statistici...?
probabil are cele mai multe poze intr-un album.
Ne scuzati! :merci: Am uitat sa alocam coronitele dupa calcularea statisticilor. :bang: Coronitele erau corespunzatoare saptamanii 31 - 06.06.2010 puteti consulta statistica dupa care se face alocarea coronitelor aici: http://www.4animale.ro/statistici/. Nu este luata in calcul vechimea utilizatorului ci doar activitatea sa.
De ce nu-mi pot pune la avatar poza? Este ceva in neregula cu ea?
Scuze, poza este mai mica. Are dimensiunile bune, dar nu stiu de ce nu o pot pune ca avatar. Am incercat alte imagini si pot...
da un f5 dupa ce o adaugi
Multumesc Bianca, ai dreptate. Multumesc mult.
cu multa placere :pup: :floare:
Adaugat: 25-06-2010 17:51
as avea o intrebare are ceva daca pun gif-uri ? sau pun prea multe? daca e numai pun
am vrut sa intreb daca am voie
Adaugat: 29-06-2010 17:48
as avea o intrebare
are ceva daca pun gif-uri ? sau pun prea multe? daca e numai pun
am vrut sa intreb daca am voie
![]()
Poti sa pui!
Adaugat: 29-06-2010 17:54
multumesc :merci: :hug:
Nu l-au scos. http://www.4animale.ro/forum/topic52-off-topic.html
e dragut noul forum dar parca e prea mult alb
o sa ma obisnuiesc eu :hihi:
ooops nush de ce oi fi postat la intrebari imi cer scuze ... deci clar inca nu m-am obisnuit
ooops nush de ce oi fi postat la intrebari
imi cer scuze ... deci clar inca nu m-am obisnuit
Nu-i nimic! Totusi, o sa va obisnuiti repede cu noul aspect, nu s-a schimbat absolut nimic din structura forumului!
e dragut noul forum dar parca e prea mult alb
![]()
o sa ma obisnuiesc eu :hihi:
Daca nu va obisnuiti si tot vi se pare prea mult alb, putem sa punem un crem deschis in loc.
Mie imi place foarte mult!
Eu zic că e mai bine aşa . Deobicei toate forumurile sunt colorate ..
mai trebuie şi să fie simple,dar super ok
inainte cand apasam sub avatar la utilizator imi aparea rubrica cu "animalele mele" acum cum intru acolo? la mine am gasit dar la restul? poate sunt eu mai :bang: dar nu am gasit
Adaugat: 03-07-2010 21:44
inainte cand apasam sub avatar la utilizator imi aparea rubrica cu "animalele mele" acum cum intru acolo? la mine am gasit dar la restul?
poate sunt eu mai :bang: dar nu am gasit
Deocamdata nu se poate. Zilele urmatoare vom restabili si functionalitatea asta.
Adaugat: 03-07-2010 23:39
multumesc pentru raspuns :merci:
cateva zile nu e nici o problema, dar voiam sa stiu ca sa nu mai caut degeaba
Am si eu o mica nelamurire unii dintre noi au cate o nota la reputatie si cate o manuta cu un deget ridicat ce inseamna si cum se ofera aceste note?
acolo unde este degetul ridicat,poti tu sa votezi un utilizator,adica...raspunsul lui din cate am inteles eu si asa ii creste reputatia.
da. daca ii votezi postul ii creste reputatia!
Unde pot vedea statisticile (utilizator de aur, de argint, de bronz)?
acolo unde este degetul ridicat,poti tu sa votezi un utilizator,adica...raspunsul lui din cate am inteles eu si asa ii creste reputatia.
Apesi butonul in conditiile in care raspunsul e ok, raspunsul contine informatii utile tuturor... . Nu apesi butonul din ``nepotism``.. ca esti tu prieten sau iti place respectivul utilizator.
manuta cu degetul in jos nu e? as avea eu pentru cineva :sol:
biadim20 wrote:acolo unde este degetul ridicat,poti tu sa votezi un utilizator,adica...raspunsul lui din cate am inteles eu si asa ii creste reputatia.
Apesi butonul in conditiile in care raspunsul e ok, raspunsul contine informatii utile tuturor... . Nu apesi butonul din ``nepotism``.. ca esti tu prieten sau iti place respectivul utilizator.
desigur,nici nu cred ca e vorba de nepotism pe forum!
Unde pot vedea statisticile (utilizator de aur, de argint, de bronz)?
Pe indexul site-ului si aici: http://www.4animale.ro/statistici
manuta cu degetul in jos nu e? as avea eu pentru cineva
:sol:
Manuta cu degetul in jos nu este . Tocmai ca sa evitam voturile date cu rautate
.
Forum 4animale → Ajutor! → Intrebari