Re: Pisicutele mele
off...doamne stiam ca ma vei intelege gresit.... ziceam ca pisicile stau in libertate si nu poti gasi pentru pisici stapani ca la papagali tocami daca nu ai vazut am scris "pisici (caini)" pentru ca alte animale sunt inchise in custi/colivii....stii ce vreau sa spun... adica pisicile se inmultesc afara,traiesc marea majoritate afara...tu ai curte ,dar nu o sa poti tine toti puii
nu lua in nume de rau
nu trebuia sa stergi mesajul
e bine ca te bucuri
dar copii pot intelege asa " uite ce mici si draguti sunt! hai sa imi imperechez si eu cainele/pisica si sa am cat mai multi!" intelegi? nu ma nimic cu tine ....heeeei cum poti sa zici ca nu intereseaza pe nimeni ????! is superbe,eu am vrut sa imi iau pisica ,dar catelulu nu se intelege cu ele
sunt foarte frumoasa,sa nu te mai aud ca spui ca nu sunt frumoase :pisica: sunt atat de gratioase si au un colorit asa frumos :heart: stiu ca tu ai grija de ele
dar alti copii pot sa inteleaga gresit...si cand nu o sa aiba ce sa faca cu puii o sa ii arunce
sa stii caci cunosc 2 cazuri...asa ca totul e posibil
! stiu ca tu nu ai face asa ceva
! dar altii pot intelege altfel ...mai ales cei mici
pot sa zica dupa ce ia fatat puii "pfff,dar eu ce fac cu atatia...daca nu am cui sa ii dau ii arunc " crede-ma cunosc 2 cazuri de copii!!! deci nu mi-a venit sa cred!!! oricum nu am nimic cu tine
si te respect :merci: pisicile tale sunt superbe :heart: :floare: imi plac la nebunie si o stii prea bine
:hihi: