Re: Metisi (Corcituri)
15 :d
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)
15 :d
Multi inainte
ms la fel :pup:
Da e in regula defapt toti puteti sa-mi spuneti Teo. tu esti fata nu?
Aha....OK
Adaugat: 28-12-2009 18:37
As putea sa va pun o intrebare?
Ce mancare e mai buna pt un catel,ce jucarii sunt necesare ? Si....ce fel de "patut" ar trebui sa-i iau pt dormit? Mai ales ca stau la bloc?
Adaugat: 08-01-2010 09:55
ieri am adoptat catelul despre care va vorbeam....e un scumpel! :*
cand stau la calculator nu ma lasa sa stau si pune labutele pe taste
pozeeeeeeeeeee :bravo: :heart:
Ea este Bella catelusa mea de 12 ani jumate :bravo::D
da nu era fioroasa deloc acolo )) am si d.alea fioroase cred :d
e o scumpete!are o privire atat de speciala! :heart:
ave-ti niste catei foarte draguti.
Scuze ca nu am mai intrat dar nu prea am avut timp acestea sunt niste poze cu catelusul meu de 2 luni,Capy si se citeste ceapi
Silviu: Foarte frumoasa Sarah !!! :bravo:
Cutegirl: Ce dragut este Capy!!! Are niste ochi foarte frumosi!
Bubbles:Ce coincidenta! Si pe catelusa mea o cheama Bella ...doar ca a mea are 5 ani :wis: ...Dar o am pe Molda care e cam de varsta Bellei tale
@biancapoli
Pentru ca esti prea copila mi-e mila sa-ti dau din start ban. Am sa-ti dau avertisment, cu mentiunea ca la primul post nelalocul lui vei primi ban permanent. Acesta este un forum al iubitorilor de animale si nu poti jigni pe toata lumea de aici cu atitudinile tale aberante fata de animale. Astfel de comportamente nu pot fi tolerate, chiar daca este vorba de un copil.
Pacat, mi-as fi dorit ca lucrurile sa mearga altfel si sa inveti multe lucruri bune de aici de pe forum, pentru ca ai de la cine...
Ea e catelusa mea,de fapt cred ca mai este,am pierdut-o sau mi-a furat-o cineva de 31 dec.Eu sper sa o gasesc,o caut mereu,in cele mai ciudata locuri.A avut o soarta cruda,s-a aciuat langa un vagon cu materiale langa autostrada Transilvania,cand muncitorii au terminat tronsonul au adus-o la BV,era prin fata blocului,era f desteapta, ma astepta in fiecare seara in statie,ma apara de alti caini.Era ca un om,o mangaiam si ea ma lingea pe fata,se uita in ochii mei...O voi cauta mereu,peste tot,pt ca eu consider nedrept sa sufere orice animal,doar pt ca e de pe strada.
Cateii de pe strada sunt mai destepti,mai speciali decat cei din casa.Au un suflet,o privire,comportament speciala.Cred ca de aceea sunt iubiti.
Adaugat: 28-01-2010 10:29
Sarah. :heart:
scumpetea asta mica are si ea un puiutz??
Mi-ar place si mie un pui mic,la fel ca ea.
Sunt din Bv,,,,,,
am nevoie de ajutor cainele meu (metis de pechinez) cred ca a racit,figurant cum e el nu a vrut sa poarte hainuta o tot rodea si nu voia sa mearga cu ea
deci simtome: are un carait ciudat,ii curge nasul,are ochisorii fff fff umezi...maine ma duk cu el la vet ...dar poate stiti cam ce ar avea :pup:
Adaugat: 30-01-2010 21:41
asa,am uitat sa adaug si un mik colaj cu el :heart:
E racit micutzul,bianca.Pai sa nu poarte el hainutza pe frigul asta..... Maine vet-ul o sa-i dea tratament sigur.
da,e tare tare figurant ... si are si o personalitate ...daca l-ai vedea cum sta in 2 labe cand vede un caine mare (gen ciobanesc,labrador..) ca sa para mai mare ca el :heart: si latra cat cainii mari :bang: are o gura baiatu' meu :heart: las las ca de maine il fortez orice ar fii cu hainuta ..sa speram ca il fac sa mearga cu ea iar maine la vet programul e pana la 14 deci ne sculam dimineata ( el e fff somnoros ,ma scoala la 10,11) si mergem la vet...desi nu prea o sa vrea sa intre o sa il pacalesc :pls:
frumosi catei... :heart:
Ea este Bella catelusa mea de 12 ani jumate :bravo::D
Sabina, si catelul meu e pechinez corcit cu spitz german :heart: are aceeasi blana de spitz german :heart: uite ca sa vezi ca seamana in prima poza e un mic colaj cu catelul meu Muchi si in a doua e un spitz german :heart: taticul lui este spitz german si mamika pechinez :heart:
ps: pozele is mai vechi,acum seamana mult mult mai bn cu un spitz german :heart:
Ma io stiu ca spitz.u arata altfel...adica variantele de tipul asta
pai cel din a doua poza este identic cu cel din a doua poza pusa de bianca. Numai ca difera culoarea.
Nu e ma nene cel de la bianca are botu turtit. Spitzu are botu lung
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)