101

Re: Metisi (Corcituri)

15 :d

:heart: -SABINA- :heart:

102

Multi inainte big_smile

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

103

ms la fel :pup:

:heart: -SABINA- :heart:

104

Intrebam de curiozitate smile ...e ceva daca de acum o sa-ti spun Teo si nu Cutegirl :rusine: ? Eu am 13 ani big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

105

Da e in regula defapt toti puteti sa-mi spuneti Teo. big_smile tu esti fata nu?

106

Da smile ma cheama Iustina, dar mi se spune Iusty sau Ius :k: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

107

Aha....OK smile

Adaugat: 28-12-2009 18:37

As putea sa va pun o intrebare?
Ce mancare e mai buna pt un catel,ce jucarii sunt necesare ? Si....ce fel de "patut" ar trebui sa-i iau pt dormit? Mai ales ca stau la bloc? neutral

Adaugat: 08-01-2010 09:55

ieri am adoptat catelul despre care va vorbeam....e un scumpel! :*
cand stau la calculator nu ma lasa sa stau si pune labutele pe taste big_smile

108

pozeeeeeeeeeee :bravo: :heart:

- Bianca

109

Ea este Bella catelusa mea de 12 ani jumate :bravo::D

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

110

da nu era fioroasa deloc acolo smile)) am si d.alea fioroase cred :d

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

111

e o scumpete!are o privire atat de speciala! :heart:

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

112

ave-ti niste catei foarte draguti.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

113

Ce frumoasa e Sarah :heart: ...asa o privire :heart: !

Iusti

114

Scuze ca nu am mai intrat dar  nu prea am avut timp acestea sunt niste poze cu catelusul meu de 2 luni,Capy si se citeste ceapi big_smile

115

Silviu: Foarte frumoasa Sarah !!! :bravo:
Cutegirl: Ce dragut este Capy!!! Are niste ochi foarte frumosi!
Bubbles:Ce coincidenta! yikes Si pe catelusa mea o cheama Bella ...doar ca a mea are 5 ani :wis: ...Dar o am pe Molda care e cam de varsta Bellei tale big_smile

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

116

@biancapoli
Pentru ca esti prea copila mi-e mila sa-ti dau din start ban. Am sa-ti dau avertisment, cu mentiunea ca la primul post nelalocul lui vei primi ban permanent. Acesta este un forum al iubitorilor de animale si nu poti jigni pe toata lumea de aici cu atitudinile tale aberante fata de animale. Astfel de comportamente nu pot fi tolerate, chiar daca este vorba de un copil.
Pacat, mi-as fi dorit ca lucrurile sa mearga altfel si sa inveti multe lucruri bune de aici de pe forum, pentru ca ai de la cine...

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

117

Ea e catelusa mea,de fapt cred ca mai este,am pierdut-o sau mi-a furat-o cineva de 31 dec.Eu sper sa o gasesc,o caut mereu,in cele mai ciudata locuri.A avut o soarta cruda,s-a aciuat langa un vagon cu materiale langa autostrada Transilvania,cand muncitorii au terminat tronsonul au adus-o la BV,era prin fata blocului,era f desteapta, ma astepta in fiecare seara in statie,ma apara de alti caini.Era ca un om,o mangaiam si ea ma lingea pe  fata,se uita in ochii mei...O voi cauta mereu,peste tot,pt ca eu consider nedrept sa sufere orice animal,doar pt ca e de pe strada.
Cateii de pe strada sunt mai destepti,mai speciali decat cei din casa.Au un suflet,o privire,comportament speciala.Cred ca de aceea sunt iubiti.

Adaugat: 28-01-2010 10:29

silviu wrote:

Sarah. :heart:

scumpetea asta mica are si ea un puiutz??
Mi-ar place si mie un pui mic,la fel ca ea.
Sunt din Bv,,,,,,

118

am nevoie de ajutor cainele meu (metis de pechinez) cred ca a racit,figurant cum e el nu a vrut sa poarte hainuta sad o tot rodea si nu voia sa mearga cu ea sad deci simtome: are un carait ciudat,ii curge nasul,are ochisorii fff fff umezi...maine ma duk cu el la vet ...dar poate stiti cam ce ar avea :pup:

Adaugat: 30-01-2010 21:41

asa,am uitat sa adaug si un mik colaj cu el :heart:

- Bianca

119

E racit micutzul,bianca.Pai sa nu poarte el hainutza pe frigul asta.....  sad  Maine vet-ul o sa-i dea tratament sigur.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

120

da,e tare tare figurant ... si are si o personalitate ...daca l-ai vedea cum sta in 2 labe cand vede un caine mare (gen ciobanesc,labrador..) ca sa para mai mare ca el :heart: si latra cat cainii mari :bang: are o gura baiatu' meu :heart: las las ca de maine il fortez orice ar fii cu hainuta ..sa speram ca il fac sa mearga cu ea smile iar maine la vet programul e pana la 14 deci ne sculam dimineata ( el e fff somnoros ,ma scoala la 10,11) si mergem la vet...desi nu prea o sa vrea sa intre o sa il pacalesc :pls: smile

- Bianca

121

frumosi catei... :heart:

I love animals :heart:

122 (edited by biancadumi 31-01-2010 13:31)

bubbles wrote:

Ea este Bella catelusa mea de 12 ani jumate :bravo::D

Sabina, si catelul meu e pechinez corcit cu spitz german :heart: are aceeasi blana de spitz german :heart:  uite ca sa vezi ca seamana in prima poza e un mic colaj cu catelul meu Muchi si in a doua e un spitz german :heart:  taticul lui este spitz german si mamika pechinez :heart:

ps: pozele is mai vechi,acum seamana mult mult mai bn cu un spitz german :heart:

- Bianca

123

Ma io stiu ca spitz.u arata altfel...adica variantele de tipul asta

124

pai cel din a doua poza este identic cu cel din a doua poza pusa de bianca. tongue Numai ca difera culoarea. tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

125

Nu e ma nene cel de la bianca are botu turtit. Spitzu are botu lung