Re: Porumbei
a iesit si primul pui din seria a 2-a de la aceeasi parinti O sa deschid ferma in curand
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Porumbei
a iesit si primul pui din seria a 2-a de la aceeasi parinti O sa deschid ferma in curand
Ce dragaliciune :heart:
Cred ca dupa aceasta serie e bine sa faca o pauza sa va traiasca!
Cred ca dupa aceasta serie e bine sa faca o pauza
sa va traiasca!
Eu vroiam sa faca pauza si dupa prima serie, dar ei au alte pareri ... Si mai nou masculul calca si alta femele care si-a ales cuib si il pazeste toata ziua.. Sa vad cum se descurca el cu 4 puisori si doua neveste
vai de el daca il prinde sotia
vai ce draguti sunt..sa-ti traiasca si sa se faca mari si frumosi :sanatate:
cei mai mici pasaroi
Gata cotetul porumbeilor E cam mic, dar merg cam 5 perechi deoarece vor sta mai mult afara
Mai trebuie doar sa luam porumbeii
wow super fain
de cat e plasa?
Habar n-am de cat e plasa E cam cat o moneda de 10 bani
si cand populezi casuta cu porumbei?
Pai...astazi plec la tara si vin maine...daca nu plecam mergeam maine sa ii iau,dar asa mergem duminica viitoare Eu nu stiu ce sa aleg intre voiajori si voltati
Am un pui de porumbel pe balcon de o luna! cand incepe sa zboare?
am 12 porumbei facuti din aceeiasi pereche... sunt porumbei voiajori ....
din ce am vazut acum... s-au imperecheat si intre ei... e vreo problema? nu prea ma pricep la porumbei asa de mult... ei stau la mangaiat....
trebuie sa mai fac rost de alte perechi ?
Nu este bine daca doua animale se imperecheaza,fiind pe aceeasi linie de sange,pot suferi diferite malformatii,boli care se transimit din generatie,in generatie!
momentan sunt sanatosi.
o sa le fac o voliera mare deasupra garajului si o sa ii las liberi. Acolo o sa le pun doar sa manance. sper ca si alti porumbei sa vina si sa "stationeze" aici !
in max 1 luna o sa termin treaba asta !
ma gandeam eu ca nu e sanatos !
Mult succes in toate planurile dvs.!Sunteti o persoana de apreciat!
Te rog,pui niste poze cu ei? :hihi:
o sa fac cateva poze maine...
astazi am vazut un porumbel la mine pe casa :heart: ,era alb cu putin negru si cred ca era puiut deoarece se apropia foarte mult de noi..sora mea statea pe banca in curte si sa pus pe spatarul banci
si sora ma sa speriat deoarece s-a pus chiar langa umarul ei
..am incercat sa-i dau sa pape ceva dar nu a vrut..
Rasa aceasta de porumbei ma impresioneaza foarte mult! :heart: Se numesc Satineti,si cred ca o sa imi iau si eu
sa-ti iei, am avut si eu,sunt foarte frumosi
acum vin si eu cu pozele promise
putin cam tarziu , dar nu prea am avut timp
le-am facut si cateva cuibare oricum se imperecheaza repede
am mai adus doi masculi noi...
inca nu m-am apucat de voliera din podul garajului , deoarece a trebui sa facem un nou depozit pentru lemnele de iarna, si nu am avut timp
Si bunicu meu la tara avea porumbei ca ai tai annonimu el ii lasa sa se imperecheze si intre ei iar puii nu aveau nimic. Si eu vreau sa i-au 2 de la un crescator de la mine l-am intrebat despre imperecherea intre ei si mi-a spus ca nu-i problema si ca asa cum pasarile din ograda se inmultesc si intre ele i-ar puii sunt sanatosi nu vede nici o problema.
Si bunicu meu la tara avea porumbei ca ai tai annonimu el ii lasa sa se imperecheze si intre ei iar puii nu aveau nimic. Si eu vreau sa i-au 2 de la un crescator de la mine l-am intrebat despre imperecherea intre ei si mi-a spus ca nu-i problema si ca asa cum pasarile din ograda se inmultesc si intre ele i-ar puii sunt sanatosi nu vede nici o problema.
m-ai linistit mersi de informatie
Forum 4animale → Pasari → Porumbei