shadowdinasty wrote:De ce il tii in borcan? Asta nu e rechin fioros ca in filme, probabil e mai fricos ca restul pestilor... nu ar trebui sa ii atace. In borcan are spatiu limitat, fara filtru si incalzitor.... l-ai cam condamnat la moarte
Dar nu-l tin deloc in borcan,sta linistit cu ceilalti pesti in acvariu.
In ziua cand l-am cumparat,l-am adus de la pet shop intr-un borcan,impreuna cu ceilalti pesti,pentru mai multa siguranta.Dupa ce i-am adus acasa,i-am lasat vreo 2-3 minute sa se linisteasca,dupa care i-am mutat in acvariu.
Exact inainte sa le dau drumul in acvariu,le-am facut o poza,ca sa-i am pe toti impreuna(ma gandeam ca in acvariu nu o sa mai am ocazia ,deoarece mai toti pestii mei stau ascunsi printre plante,pietre.)...si stiu ca nu se aseamana cu adevaratii rechini...din cate stiu se cheama asa datorita formei corpului si a inotatoarelor care seama cu ale rechinului....ceea ce ii face sa semene cu niste "rechini" in miniatura...
N-as chinui niciodata saracii pestisori intr-un borcan...
Adaugat: 26-04-2012 20:56
Ar putea ,va rog,sa-mi explice cineva de ce zebrele mele isi tot schimba culoarea? Am o pereche ,femela este roz iar masculul,de obicei este rosu cu dungulite albastre.Insa,din cand in cand isi chimba culoarea:rosul se transforma in roz iar dungulitele albastre se fac albe......