Re: Bichon Havanese
eu zic ca are si ceva terrier in ea..e foarte frumoasa oricum, e o bandita :heart:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Bichon Havanese
eu zic ca are si ceva terrier in ea..e foarte frumoasa oricum, e o bandita :heart:
:rusine:=) Ms
Adaugat: 13-06-2009 18:20
Doua poze cu niste Hava super dragutzi !
Da, foarte draguti, atata doar ca primul este un frise.
Posibil ! Mie imi spune ca e Hava !
Catelusul tau e de orasa comuna veritabila :)
Bucura-te pentru ea si bucura-te ca a ajuns la tine si ca are cine sa o iubeasca si sa iubeasca.
E o frumusica mai ales ochiul ala negru.
Cum spune si irinuks primul e frise.
Havanese sunt singurii colorati dintre bichoni, restul sunt albi.Toate cele patru rase au blana lunga, doar ca frise se tund intr-un anumit fel.
Multumesc ! Despre ochiul ala negru ....... nu a fost cuminte .... i-am tras un pumn in ochi=);) .......
Multumesc ! Despre ochiul ala negru ....... nu a fost cuminte .... i-am tras un pumn in ochi=);) .......
Stim cum e...si Mojo are un ochi negru...dar eu i-am "tras" mai multi pumni ca s-a intins pana la ureche.:bravo:
Adaugat: 24-06-2009 14:52
Mojo... notiuni de dresaj, pozitia iepuras:
ce super :pup: :heart:
Cristina , daca imi permiti sa iti spun asa , am poze noi cu Pretty care acum are 6 luni si 2 saptamani ! Daca ai putea sa imi spui inspre ce rasa da mai mult !
Din punctul meu de vedere este metis. Sa-ti traiasca, sa te bucuri de el ! Daca ma uit mai bine.....(si ma uit ), duce spre
Jack Russel Terrier. Argumentez > Aceasta rasa, desi recunoscuta de FCI(Federatia Chinologica Internationala), are foarte multe variatii in cadrul rasei...De fapt sunt doua rase : Jack Russel si Parson Jack Russel. Un preot, calugar, popa...ce-o fi fost...a incercat sa puna bazele acestei rase...si nu prea a fost satisfacut de rezultate dar in timp...una s-a format in Anglia si cealalta in Australia. Culorile, distributia culorilor variaza mult...insa. fondul este alb. Tinuta si forma corpului, seamana foarte mult cu catelul tau. Capul, la fel. Uitate la ochi, nas, urechi si la cap in ansamblu. O chestie importanta > Orice metis de Bichon ( cat de putin sa aibe de la Bichon) va fi tradat de ochi. Ochiul acela mare si rotund se transmite foarte bine(genetic) Catelul tau arata cam asa: iata un portret de Jack Russel. (cauta mai bine pe net si vei gasii altii care seamana si mai mult )
Sper ca nu am suparat pe nimeni.....!?
Multumesc mult FoxBox !!!!
am vazut ca nu s-a mai scris de multa vreme in acest topic, dar am si eu un puiut pe care l-am cumparat ca fiind caniche, dar acum la 4 luni mi s-a spus ca arata mai mult a bichon havanese, ca e negru si are alb pe piept; daca e cineva care imi poate spune ceva il rog frumos sa o faca; noi oricum il iubim fffff mult, indiferent de rasele care s-au incrucisat la creearea lui;)
Bine ai venit
E tare scump micutzul tau.Se pare ca nu e caniche curat dar nici bishonel.Dar nu asta conteaza.....e un sufletzel si asa cum ati spus,merita iubit si ingrijit.Nu doar cainii titrati si de rasa au drepturi.Pupam boticul ciufulit. :pup:
caut si eu un pui de bichon havanez sa nu coste mai mult de 5 milioane
are cineva?
=)si eu am un bichon havanese pun si poze cu el mai tarziu
abia astept sa il vad
Buna, si eu am o catelusa si mi s-a spus ca e havanez...
e cea mai scumpa poza pe care am vazut-o vreodata. e o dulceata. mai ales in prima poza. super. sa-ti traiasca.
E o draguta :pup: e f frumoasa mai ales in prima poza :heart:
Multumesc de complimente, in prima poza avea o luna si ceva, era prima ei zi acasa la noi.
iar apoi fetita s-a invatat bine la noi si stai intinsa in toate pozitiile.
e o frumusete sa-ti traiasca :heart: :pup:
pun o poza cu bichonu-l meu havanese
Imi pare rau ca spulber tuturor visele dar nu ma pot abtine.
Bichon havanese in Romania sunt 7 inscrisi la ACHR.Deci 7 hava cu pedigree in Romania.Dintre care eu cunosc personal 5 dintre ei iar pe al saselea stiu ca e in Bucuresti.
Toti cei 6 nu vor avea pui anul asta si poate va fi un cuib anul viitor....nu stiu precis asta...dar cert este ca tot ceea ce va este prezentat ca si bichon havanese in nici un caz nu e.
Tot ce e mic si colorat e bichon havanese.Dar poate deveni si caine de talie mare..niciodata nu sti ce iei.
Adevarata aparteneta la rasa o da doar pedigree-ul. Nu ca tatal sau mama e havanese, pentru ca daca nici parintii nu au pedigree nici aia nu sunt havanese.
infine si chiar daca ne havanese eu tot il iubesc :heart: :heart:
gaby frumos catelus :pup: :heart:
Forum 4animale → Caini → Bichon Havanese