Re: Hamsteri...
foarte dragutzi :X
sa ne spui cum se impaca cu tarantulele )
hamsteritza mea a facut puii ... (doar 12 ))
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...
foarte dragutzi :X
sa ne spui cum se impaca cu tarantulele )
hamsteritza mea a facut puii ... (doar 12 ))
what???????doar `12???????????????????pufth da du-te la cartea recordurilor cu ea!!!!!!!!!!!asteptam poze :D
nu prea pot sa fac poze puiilor..k si acopera cand se ridica x(
shi taticu puiilor
din cate am vazut eu ... doi dintre puii seamana cu ea si restu cu taticu lor
felicitari!
felicitari...sa-tzi traiasca
Am nevoie urgenta de ajutor..
O prietena , care are si ea hamsteri , are o problema
A dat calcat-o pe hamsterita cu scaunul , pe o labutza ..
DIn cate am intzeles degetzelul e belit si ghierutza rupta
Stiu k ar trebuii sa o duca la veterinar , dar tatal ei nu o lasa ...
Cam ce ajutor i-ar putea oferii ?
CHiar acum vorbesc cu ea si spune k hamsterita nu are nici o treaba , doar o schiopatat intr-un timp , putin ...
In general la hamsteri,daca patesc ceva la labute li se vindeca repede.Asa i s-a intamplat si hamsterului meu,si-a prins piciorusul la podul de lemn din cusca...a stat vreo ora atrnat cu capul in jos...labuta i se inrosise,schiopata...l-am lasat o zi pentru a nu-l stresa cand il duc la vet si stiam din cele vazut pe la TV ca la animalele mici(cum e hamsterul)si puii animalelor(atunci era pui:D)fracturile se vindeca repede si de la sine fiindca au oasele moi.A doua zi micutul era bine.
Asa ca spunei prietenei tale ca daca nu mai e nimic grav,daca vede ca nu schiopateaza sau daca vede ca piciorul animalului nu mai are rani deschise sau nu s-a inflamatsa stea linistita...iar pe viitor sa fie mai atenta;).
Iar in legatura cu "tatal ei nu o lasa"...de ce si-a mai luat animal de companie...sa-l trateze ca pe o jucarie???Este o vietate si are tot dreptul la viata,la fel ca si noi(sau chiar mai mult),este o responsabilitate sa tii un animal de companie,e ca un membru al familiei...nu o jucarie:ironic::pup:
Merci mult..am vorbit cu ea...o spus ca are piciorusu rosu si ca doua ghiare is incarnate ... iar 3 degete is beilite ... dar..din ce mi-a povestit ea nu are nici o treaba..ba chiar s-a "jucat" cu hamsterelul
Cat despre tatal ei .. e doctor
... si... o zis ca sa nu o duca la veterinar pentru ca nu e foarte grav
:*
Adaugat: 08-10-2008 20:30
Acum eu am nevoie de ajutor ... mami l-a scapat pe jos pe unul dintre pui
Nu cred k l-a scapat de la mare inaltime , dar puiul a patit ceva , pt. ca statea nemiscat pe o parte..l-am luat in mana si am incercat sa-l misc .. pana la urma a inceput sa se miste si sa se plimbe , dar un piciorut il trage dupa el , dar uneori il mai misca ... m-am uitat la piciorus si am vazut ca pe o parte e vanat...si cand se plimba prin cushca sta cu capul intro parte si de multe ori se invarte in cerc .mami zice k i s-a spart o venisoara si ca o sa-i treaca..sper sa fie asa..dar mi-e teama ca o sa moara ..
Nu stiu..daca pot face ceva pt. el..nus cum sa-l ajut sa-si revina..:cry:
M-am gandit ca maine , daca nu se face bine il duc la veterinar...dar nu cred ca ma lasa maicamea...:cry:
Cat au pui?
19 zile
sa speram ca o sa se faca bn..cu toate ca nu cred ca o sa se vindece asa peste noapte...:/ da` tie cum ti se pare?..adica e vioi(p cat posibil ca am inteles ca nu prea se poate misca)
mananca bn?..ca poate o sa`i treaca piciorusul in decurs de cateva zile..imp e sa manance ....sper sa aiba drepatate mama ta
...sau daca nu incearca sa o convingi sa mergeti l veterinar....:|
Poi ..tocmai vin de la el..e mai bine .. am observat ca nu mai e asa de vanat piciorusul si e vioi..doar ca isi tine capu intr-o parte inclinat putin .. mie asa de mila de el..
L-am lasat pe jos si a inceput sa alerge (e foarte rapid ) cred ca e mai bine..
Si mananca..le-am pus in cusca un morcovior si cand l-am bagat inapoi pe DuDy (asa il cheama) l-am vazut cum se infrupta din el
Sper sa fie mai bine..oricum...il tin sub observatie . Sper sa se vindece si sa traiasca . Cred ca o sa il pastrez , pentru ca vroiam sa pastrez un pui...toti sunt asa de frumosi si de draguti .. da el .. mi-e mila de el saracutu si vreau sa am grija de el ..
Chiar acum e langa mine si vad ca nu mai are probleme cu piciorusul , doar ca tine caputul inclinat
:k: bv..ma bucur mult pt DuDy..:) si pt tn....:pup:
merci
Deja e mult mai bine..si-a revenit comlet..nici nu il mai recunosc asa de bine (din 10 ,7 sunt aproape la fel) dar totusi..privirea lui e unica :heart:e asa de scump :X ma bucur foarte mult ca nu mai are nimic
ma bucoor moolt
funny sa-ti traiasca
scumpoci:* sunt f frumosi :heart:
:wow: sunt superbi :X:X:X:X deci ii ador..:heart: sa`ti traiasca :X:X
ce scumpi is :X:X:X
Sa-ti traiasca !!! :heart:
am si eu o nelamurire.am avut pina acum vreo 4 ani hamsteri sirieni.ii tineam in acvarii.
acum vreau sa imi iau un hamster pitic(nu mai iau perechi ca nu mai vreau sa umblu sa dau puii)
ce cusca sa folosesc?
acvariul il mai am dar nu e practic(greoi,fragil)
am vazut custi cu gratii dar imi e frica sa nu treaca soricutu printre ele
custi din material plastic,modulare cu tot felul de accesorii
ce sfaturi imi dati?
Adaugat: 29-10-2008 02:23
asta e buna,e destul de mare,din cite am inteles piticii nu cresc mai mari de 8cm
Adaugat: 29-10-2008 02:24
nu ma ajuta nimeni?
e f frumoasa si cred ca e si practica ..da` din cate am citit eu sunt cam greu de curatat...:/ nush c sa zic
oao e f frumoasa ...cred ca o sa ii placa in ea
de curatat nu stiu am vazut ca se desface,oricum e mai usor de spalat decit un acvariu cu aceleasi dimensiuni:D
at cred ca i`ai gasit soricelului tau cea mai frumoasa casuta cred ca o sa joace mai tot timpul
Adaugat: 01-11-2008 17:10
uite ce am gasit .....nush daca iti va fi de ajutor..."Daca va doriti o cusca mai fantezista sau mai originala, cu tuburi, tuneluri si locuri pentru pitit, trebuie sa stiti ca si acestea sunt bune, dar costa mai mult si sunt mai greu de curatat. Iar hamsterii pitici pot avea dificultati in a se catara si cobori de pe tuburi. Ajutati-va micul prieten prin amplasarea in tuburi a unor scari micute, speciale pentru hamsteri, pentru a se putea catara mai usor"...oricum eu cred ca-i perfecta cu toate ca nu parerea mea e cea importanta ci a ta..
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...