Re: Labrador
multumesc dyenutza :merci: da boacanele sunt nelipsite acum ca este zapada abia il mai bag in casa sare prin ia o si mananca bineinteles ![]()
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Labrador
multumesc dyenutza :merci: da boacanele sunt nelipsite acum ca este zapada abia il mai bag in casa sare prin ia o si mananca bineinteles ![]()
Si Bella mea la fel...sincera sa fiu, cu greu o gasesc atunci cand zapada e mai mare :sol: Ar sta toata ziua afara :hihi:
Caesar va ureaza un craciun fericit alaturi de cei dragi :caine:
Ce frumos e Dan..... :hug: O adevarata bijuterie.Labradorii sunt caini extraordinari.Si noi va uram sarbatori fericite. :sanatate:
multumim :merci:
Adaugat: 26-12-2010 12:49
poze noi
la zapada :caine:
Frumos din cale afara.Pupam boticutzul dulce.... :pup:
multumim si noi pupam boticurile dulci :pup:
ce frumos este ! si eu as fi vrut unu da cand mi-am luat eu caine nu mai aveau labradori si mi-am luat beagle(da il iubesc :heart: :heart: :heart: :heart: )
Am si eu un metis de labrador dar cred ca merge si in plus nu asta conteaza. :heart:
pozele nu sunt prea reusite dar o sa descarc maine altele din camera.
multumesc maria97 oricum eliot e un culce :pup:
Ce schimbare, cat a crescut ``micutul``. Imi plac la nebunie acesti caini. Sa stiti ca vizitez constant acest topic... inca mai astept poze. ![]()
poze noi cu Caesar
am invatat si noi de la Daissy sa ne uitam afara dar noi nu pe geam ci pe usa :hihi:
ps: da a crescut mult acum are 30 de kg si are 6 luni veterinarul a spus ca e cam grasut :hihi:
Bravo Cesar!!!!Nu-i asa ca nu e voie sa pierdem nimic din ce misca afara.....Pupici de la Daissy pentru frumos. :heart: :pup:
multumim :merci: pupam si noi boticu mic si pufos al printesei :pup:
la ce pret ii un labrador?
am eu de vanzare, 500 RON
:caine: poze noi
Ce dragut e! Se bucura de zapada,nu? Bella mea o adora! Ar alerga prin ea on-stop. :hihi:
Sta mult afara? ![]()
E superb.Pe zi ce trece se face tot mai frumos.Ieri ne-am intalnit si noi cu cineva care avea un pui de 2 luni jumatate si care invata asa incet sa umble in lesa.
va multumim :merci: daca ar fi dupa el ar si dormi afara in zapada
nu sta exagerat de mult ca il bag ei obligatoriu in casa
E un dragutz si jumatate sa iti traiasca :pup:
multumesc :merci:
Este absolut superb :heart: am o slabiciune pentru rasa aceasta :heart:
multumesc :caine:
Adaugat: 03-02-2011 11:19
poze :caine:
ce gragutz este :hug: Sa-ti traiasca.
foarte frumos sa-ti traiasca :heart: ador labradori
Forum 4animale → Caini → Labrador