Auzi bianca???Daca as fi avut vreun papagal si ar fi facut pui,sau poate o crescatorie de papagali,ai fi avut aceeasi impresie??Iti zic eu ca nu!Am observat ca toti care s-au inscris pe forum,pe langa un alt animal,au si papagali.Ei sunt priviti bine,nu?Hai sa-ti zic si eu parerea mea,si tot aici,nu pe privat,pentru ca vreau si eu sa vada toata lumea:pisicii sunt animalele mele preferate,iubesc pisicile,le ador si-mi place sa am cat mai multe!!Ce intelegi prin asta??ca nu ar mai trebuii sa se inmulteasca?Pisicile adora LIBERTATEA,la fel si pasarile,papagalii!!Pisicile mele au libertate cat vor,merg prin curte,gradina(si pot sa-ti zic ca am o curte si o gradina suuuuper mare),dar papagalii utilizatorilor de pe forum(imi cer scuze daca va simtiti jigniti in vreun fel),nu stiu daca tu ai,au parte de aceasta libertate pe care eu le-o ofer la "animalele mele preferate"??Nu prea cred... :wow: Atunci,te intreb eu pe tine,lor de ce nu le faci "observatii"?ti se pare normal ca un papagal,o pasare a cerului, sa stea inchisa intr-o colivie sau intr-o camera?Recunosc ca mi-as fi dorit si eu un papagal,dar m-am gandit la toate chestiile astea si decat sa-l vad ca zboara in camera si nici macar nu-si ia bine avant si se loveste de pereti
,mai bine nu!Tu mai intai intreaba si dupaia da-ti cu parerea!o sa-mi sterg mesajul in care mi-am exprimat si eu bucuria ca oricum nu intereseaza pe nimeni de pe acest forum de pisicile mele(din cate am observat)... :furios: Cred ca ar trebui sa-mi iau un papagal sa fiu bagata in seama sau sa aiba ceilalti o parere "buna" despre mine! :ironic:
^ :heart: Ello :heart: ^