126

Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre

250 lei era la reducere .....  :angel:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

127

Offf, super faina :k: ...e buna si pt. o pereche de nimfe :hihi:
Intradevar coliviile de la IMAC au si usita pt. cuib :k: ...Angel are o astfel de usita smile ...si prin ea iese :rusine: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

128

Sa speram ca ai mei nu o sa faca asta ....  :sol:  dar la cat de nazdravani sunt va trebui sa ma astept   :wis:

129

foarte frumoasa colivia..felicitari
dupa cum am vazut firma iIMAC este Italiana deci m-am scossssssssssss(peste doua saptamani plec in Italia)

Mi-as Dori O Pereche De Ara  smile smile smile

130 (edited by suana 03-02-2010 20:33)

Exista asemenea colivii.Eu am una ,care are usita pe laterala si cuibul aferent.Dar se pot comanda din catalog doar,nu prea sunt tot timpul la pet-shop-uri dar se poate intreba.
ella super colivia,s-o stapaneasca sanatosi pasarelele.Pupici de casa noua.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

131

foarte frumoasa :bravo: noua casutza a papagalilor tai sa o foloseasca sanatosi :pup:

132

E superba colivia ce tantosi vor sta ei in casa noua big_smile Sa iti traiasca si sa se bucure de noua casuta :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

133

Niste poze cu noile elemente si rearanjarea acestora in colivie si pe colivie big_smile
P.S. Bete de lemn nu gasesc nicaieri...ce imi trebuie mie sad

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

134 (edited by biancadumi 21-02-2010 23:16)

e ff frumoasa,dar nu sta prea bine pe acel scaun (sau poate l-ai pus doar pt a poza) :hihi: poate gasesti prin casa o masuta micuta si va sta mai bn acolo smile multumesc :hug: aa si sa nu uit e superb Mango (tare mi-e pofta de o fructa mango smile smile ) :heart: :nimfa:

- Bianca

135

Pe scaun acolo sta numai cand ies eu seara undeva si sta cu ai mei in sufragerie. E ok nu s.a intamplat nimic pana acum si ii place pentru ca acolo cnta cel mai mult. In rest sta la mine in camera pe birou, si dimineata cand ii fac curat si ii dau sa pape, ii schimb apa, si eu imi beau cafeaua, stam in bucatarie, si acolo ne facem rpima cantare si primul zbor de dimineata. Suntem o pasarica plimbata in toata casa smile)

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

136

ah :heart: .. cat imi place :heart: ...ti'am mai zis..nu? smile .. a atat de roz wink)

nici eu nu gasesc bete din lemn sad ... si eu vreau sad

Ana :heart:

137

Merci a fost o intamplare ca am gasit roz (culoarea mea preferata) si am avut noroc si la pret tongue

138

Eu le-am facut la ai mei bete din alun  si acum le-am dat de treaba ca sau apucat sa il cojeasca ... :hihi:

139

foarte frumos ai amenajat bubles cusca... :caine: :nimfa: :ok:  cred ca nimfa ta este cu sigurantza foarte incantata.. :heart:

:heart: -SABINA- :heart:

140

Da Silviu de acord cu tine. Il am pe Mango din decembrie acum este februarie unde gasesc eu bete? smile

141

in parcuri.....betele nu se usuca.. :hihi: :idee:

142

Oameni buni la mine pana acum au fost munti de zapada. Au urmat inundatii, acum sunt balti si noroaie...chiar asa... smile)

143

bubbles nu am spus-o cu rautate....stiu ce a fost in bucuresti..si imi pare rau....dar ti-am sugerat sa cautzi betze in parc..asta daca ai cum.......pt ca se pot gasii....am vrut  sa-ti dau doar un sfat.....la care cred ca te-ai gandit si uh...... neutral

144

Da nu aveti de ce sa va cereti scuze. Chiar nu ma duc sa ii iau bete din tot noroiul si jegul...cand o fi frumos afara o sa caut ceva frumos.

145

Eu am improvizat ... am luat de la umerasul de la costumul sotului (care este din lemn) batul pe care se pun pantalonii ... :hihi: Acum am 2 ... Cand s-o incalzi afara am sa ma duc in parc sa vad daca gasesc o salcie buna si ... daca nu ma vede politia .... am sa tai o creanga !!! :rusine: :rusine: tongue

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

146

flyaway70 esti geniala.... :elefant: mi-ai dat o idee... :maimuta: smile ..dar am doar un un umeras din lemn..si asta saracu cum a mai ramas.. :hihi: ma duc sa cumpar..ca sunt bune betzele de la ele :pisica:

147 (edited by flyaway70 23-02-2010 20:49)

Ai vazut ... si noi "bosoroagele" suntem bune la ceva ... nu ??? smile tongue wink
Sau mai gasesti in Bricostore sau in magazinele de constructii ... Au bete lungi si le tai tu cat ai nevoie ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

148

Chiar e o idee buna smile)

149

de 2 zile m-am apucat sa-mi confectionez o voliera pt perusii mei... scheletul l-am facut din lemn de brad.... sa va arat si voua la ce stadiu sunt... mai e mult de munca...

Adaugat: 02-03-2010 16:29

restul scheletului va fi acoperit cu plasa... inca nu m-am gadit de care sa cumpar, sau sa confectionez... si desigur v-a avea si un sertar jos si un acoperis pe masura... :k:

150

Vreau si eu. Mai trebuie sa le pui una coperis sa nu bata lumina direct in ei vara. :pup:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki