Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre
super tare... ce misto ca ai spatiu in curte.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre
super tare... ce misto ca ai spatiu in curte.
Ce misto ca ai curte ... nu ca mine la bloc ! Sper ca in curand sa le iau si eu o colivie mai mare ... Sa vad cum o "scald" cu banii ... Frumoasa voliera ! S-o stapaneasca sanatosi !
asteptam sa vedem si produsul finit
pana acum pare foarte interesanta voliera...
E foarte interesanta voliera :bravo:
frmumoasa, interesanta, numai ca e din brad, iar bradul e toxic.
Da e foarte frumoasa dar si eu stiam ca bradul e toxic
Pai se pot imbolnavi daca rod lemn de brad? Ce sa mai zicem atunci daca rod mobila, din PAL melaminat, care e facut cu un adeziv foarte toxic?!
un prieten de al meu, care se ocupa cu cresterea si inmultirea perusilor are o voliera de vreo 5 ani.... este asemanatoare cu a mea, confectionata din aceleasi materiale... nu a avut niciun fel de probleme pana acum cu perusii in ceea ce priveste toxicitatea lemnului de brad... nu stiu ce sa zic... sa o termin, sa abandonez lucrarea :wow:
Uite, un articol din site. : http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … tru-pasari
Uite, un articol din site. : http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … tru-pasari
l-am citit chiar astazi...
interesanta voliera, ai terminato?
dar lemnul de brad chiar nu le face rau??
Adaugat: 19-03-2010 19:51
:nb:
Ba da, le face, dar parca lemunul de brad ud este toxic, lemunl de brad uscat nu prea le face nimic. Parca.
voliera este la acelasi stadiu ... pana la paste voliera cred ca va fi gata complet si vopsita pe deasupra... lemnul de brad cred ca s-a si uscat, cand l-am cumparat era verde, dar are ceva si a stat si in soare, oricum in mare parte s-a uscat.... nu cred ca voi avea nicio problema cu el...
Adaugat: 20-03-2010 00:11
astazi am reinceput lucrul la voliera... am ajuns undeva pe la... vedeti voi ... intre timp mi-au venit alte idei si anume : daca observati ca am decis sa o impart in 2 compartimente. Compartimentul de jos va fi cel al nimfelor, iar cel de sus va fi al perusilor. Maine voi continua lucrarile, trebuie sa merg si la depozit pt a-mi lua o foaie de tabla cutata pt acoperis... mai am vreo 2-3 zile de lucru la ea pana va fi gata. Cred ca am sa o si vopsesc rosu cu alb, inca ma mai gandesc la contrast!
P.S. : Scuzati dezordinea dar acolo este "atelierul" meu
Foarte Frumoasa :heart: ! Imi poti spune cam ce dimensiuni va avea?
bravo Mihai, arata super si sa o stapaneasca sanatoase pasaricile tale. Apropo, cate ai?
pai ... 1 pereche nimfe, 2 perechi perusi dintre care o pereche are 6 puisori
super, sa iti traiasca. :sanatate:
super, sa iti traiasca. :sanatate:
multumesc bishop, si tie la fel :sanatate:
complimente si de la mine :sanatate: !
nu cumva au loc sa iasa prin acea plasa?
nu cumva au loc sa iasa prin acea plasa?
ti se pare ca incape o nimfa prin acea plasa ? :d
sus la perusi va fi mai deasa plasa, o sa ma asigur ca nu vor avea cum sa "evadeze"
Mihai e super voliera inca de acum dar cand va fi gata ....
Sa-ti traiasca papagalii si sa creasca puisorii mari si sa fie sanatosi!
ma gandeam ca nu faci pe ,,etaje"
avansam cu pasi marunti...
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre