Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre
foarte frumoasa :k:
Multumesc frumos ! Poate imi dati si mie niste idei, cam ce jucarii ar trebui sa ii mai cumpar/ confectionez.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre
foarte frumoasa :k:
Multumesc frumos ! Poate imi dati si mie niste idei, cam ce jucarii ar trebui sa ii mai cumpar/ confectionez.
pai daca este singur ar fi bine sa aibe o oglinda,ai poti confectiona o scara si ai poti cumpara un leagan :hihi:
buna!imi puteti da niste sfaturi...sugestii,ce sa mai pun in colivie:jucarii,etc...voi ce ati pus pe acolo?...ps:e destul de mare colivia?
Poti sa-i puio oglinjoara,fiind singur se va bucura;jucarii facute de tine din:carton,bucatele de lemn etc ,leagane.
ok,mersi!! :k: oricum mai mult pe afara sta,acolo doar manca si doarme.....
ok,mersi!! :k: oricum mai mult pe afara sta,acolo doar manca si doarme.....
gasesti sa cumperi jucarii o gramada ..si micutul nu se va plictisi
buna...am revenit,dar de data asta avem si jucarii dar din pacate nu mai este acelasi papagal...acesta este destul de sperios,il am doar de 4 zile,si inca nu se joaca cu ele...tot caut jucarii de lemn...sfori,leagane de care am vazut pe la voi...dar nu gasesc...sper sa aduca si la noi
ce a patit celalalt papagal?
Uita-te la ultima pagina de la nimfe...Postarea 14.467
am vazut, :wow: eu nu as fi dat nici un animal nimanui(chiar daca as sti ca are grija de el)
Uita-te la ultima pagina de la nimfe...Postarea 14.467
stiiiu....nici eu,dar nu prea am avut ce sa fac :cry: in fine,poveste lunga :cry: ce spuneti de colivie??ce ar mai trebui?voi in colivie pe jos ce aveti??eu am foi albe...
Adaugat: 17-08-2012 16:21
imi spune-ti va rog voi ce aveti pe jos in colivie???
eu in tavite ii pun coala sau ziar sunt mult mai practice, le schimbi mediat
Eu nu pot sa ii pun nimic caci il rupe si decat sa-l manance nu il mai pun.Cu Coco nu aveam problema asta si ii puneam ori hartie cerata ori coala alba de hartie sau prosoape de hartie .
eu tot foi albe ii pun,dinalea A4...am auzit ca nu trebuia sa aiba imprimata nici un fel de cerneala pt ca e toxica....eu de aceea foi albe mersi pt raspuns!!
eu aveam aceeasi problema cu Tomi papagalul de 10 ani ...rodea hartia ....si de atunci le pun pungi de unica folosinta
Bune idee :k: .Am sa o folosesc.
dar nu are nimic daca roade hartia,ca nu le inghite,le face bilute de hartie....cel putin asa face al meu
eu aveam aceeasi problema cu Tomi papagalul de 10 ani ...rodea hartia ....si de atunci le pun pungi de unica folosinta
ziarul il poate elimina , dar punga stii ramane nu o elimina..
dar nu baga de seama ca o are acolo ...si nu a ciugulito nciodata .....acum depinde de fiecare papagal dar ai mei nu prea coboara pe jos-ul coliviei
Colivia peruseilor mei....n-am umplut-o cu jucarii,ca sa aiba mai mult loc...de obicei le pun jucariile prin camera
In timp ,o sa aiba loc cateva modificari: o sa pun bare de lemn(facute de mine),poate o sa mai pun o hranitoare(pe langa cele doua pe care le au)...
Colivia peruseilor mei....n-am umplut-o cu jucarii,ca sa aiba mai mult loc...de obicei le pun jucariile prin camera
In timp ,o sa aiba loc cateva modificari: o sa pun bare de lemn(facute de mine),poate o sa mai pun o hranitoare...
foarte frumoasa ..foarte bine ca schimbi betele ca cele de plastic le provoaca o gramada de probleme la picioaruse.. si hranitoare da ca poate le vine pofta sa pape amandoi odata..
Multumesc
Am terminat si eu voliera mult asteptata pt agapici :X
foarte frumoasa voliera. daca esti amabil am si eu cateva intrebari : de unde ai luat plasa, ce dimensiuni are la ochi si cat a costat metrul ?
inca o data foarte frumoasa
voliera ...cred ca doar un ara ar reusi sa evadeze
sus momentan am un micul Alexander si 4 nimfe .cred ca Alex am sa il pun in alta parte ,singur ,desi pana acum nu au fost probleme ,iar in partea de jos sunt 3 prepelite ,2 femele si un mascul.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 13-11-2012 01:25[/merge_posts_bbcode]
colivia care ii in casa ,nu ii prea folosita .tot timpul dorm pitici sus pe scarita ,care a fost facuta si nu cumparata ,ma refer la scarita si accesorii
Voliera mea:
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre