Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre
am o intre bare in volierele care sunt tinute afara nu le e frig papagalilor sau au un sistem de incalzire?
voi v-ati deschis aripile?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre
am o intre bare in volierele care sunt tinute afara nu le e frig papagalilor sau au un sistem de incalzire?
Sa va arat si eu colivia mea cea noua.
Cat ai dat pe colivie ? e faina!!! :succes:
eu am fst azi la piata si erau 3 perusi zgribuliti intr-o colivie[pentru vanzare]..nici maCAR NU S-A OSTENIT SA ACOPERE CAT DECAT COLIVIA DE FRIG..DAR AM VAZUT SI PESTI :ironic: :ironic:
am o itrebare care e diferenta dintre colivie si voliera
care e diferenta dintre colivie si voliera?
adica de ce volierei nu i se zice colivie mai mare
Voliera este MULT mai mare decat o colivie,arata mai mult ca o cusca...
Voliera este MULT mai mare decat o colivie,arata mai mult ca o cusca...
mersii am inteles dar mai vreau sa intreb ceva volirele externe cum sunt incalzite
Ele sunt incalzite prin intermediul unor instalatii ,radiatoare ori sisteme performante de reglare a temperaturii.
Ele sunt introduse de obicei in podele,peretii volierei,etc
De unde sa-mi cumpar o colivie mare la un pret bun ? Sunt din brasov
noua casuta a lui Sunny sper sa va placa pentru k pe el il incanta :bravo: :perus:
Cat ai dat pe colivie?
Colivie pentru zebre australiene, construita de mine. Are 3 compartimente pentru zebrele reproducatoare si unul pentru pui. Cost total constructie 50 de lei cu tot cu accesorii. Dimensiunile sunt de 100x40x45 (L x l x h)
Adaugat: 23-01-2012 21:14
Colivie pe care o dau la schimb pe o pereche de gould amandine. Caceasta este in perfecta stare iar marca este FOP OLGA se gaseste la o simpla cautare pe google date despre ea si pret.
Felicitari alex0202,foarte frumos.
Ooooo...mama.!!! :wow:
Bai pepa tu ai acolo o multime de papagali...am o intrebare , papagalii ce ii ai sunt pentru reproducere (adica ai o crescatorie) sau sunt doar pentru ca ai un hobby.
Oricum arata superb nici nu stiu cum sa zic...parca ar fi o gradina zoologica. :k:
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei :sanatate:
papagali sunt un hoby dar ii si reproduc.
volierele mele
wow frumoae voliere
Pepa draga tu poti sa faci si un mic program de vizita (pentru curiosi) si sa tai bilete la intrare. glumesc evident.
Daca si comercializezi o parte din ei, pe mine m-ar interesa un Alexandru mic albastru.
E fantastic ce ai tu acolo, mi-ar placea si mie. Se vede ca esti foarte responsabil in ceea ce faci.
Buna tuturor iubitorilor de inaripati va prezint si eu :perus: mea si cuscuta ei :rusine:
Scuzati oridinea aiurita a pozelor dar sunt la inceput si nu prea ma pricep cum sa le pun xD
foarte frumoasa colivia..si perusul este frumusel ! :heart:
Buna tuturor iubitorilor de inaripati va prezint si eu :perus: mea si cuscuta ei :rusine:
Scuzati oridinea aiurita a pozelor dar sunt la inceput si nu prea ma pricep cum sa le pun xD
Mai ce perusel frumos si dulce! Se vede ca e iubit si rasfatat, i-a luat mami o casuta mare cu picior bleu sa se asorteze cu baiatul! Felicitari, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucuri de el! :perus:
Am terminat si eu voliera mult asteptata pt agapici :X
foarte frumoasa voliera, dar si agapici :dans: :dans: !
Tnx
Este foarte frumoasa,dar din ce este facut interiorul?BCA sau ce este?
multumesc frumos. perusita sta libera (doar noaptea sta in colivie dar cu usita deschisa, deci intra si iese cand vrea ) dar colivia am luat'o in eventualitatea in care plec undeva si persoana care o va gazdui nu o poate lasa libera sa nu se simta chiar foarte inchisa
Am terminat si eu voliera mult asteptata pt agapici :X
Foarte frumoasa voliera si puisori.
Felicitari si succes la puisori.
Salutari.
Oti
gilbertmelki wrote:Am terminat si eu voliera mult asteptata pt agapici :X
Foarte frumoasa voliera si puisori.
Felicitari si succes la puisori.
Salutari.
Oti
Mersi mult
Casuta lui Bibi, poza actuala.