426

Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre

am o intre bare in volierele care sunt tinute afara nu le e frig papagalilor sau au un sistem de incalzire?

fiecare persoana are perechea ei de aripi,mai colorata sau mai gri,dar aceasta este strans legata de o franghie....franghia timiditati a a nesigurantei.noi trebuie sa rupem aceanta franghie si sa ne ridicam catre adevaratul soare,dar din pacate unii nu reusesc sa o rupa niciodata.!!
voi  v-ati deschis aripile?

427

vladcrisan wrote:

Sa va arat si eu colivia mea cea noua.

Cat ai dat pe colivie ? e faina!!! :succes:

428

eu am fst azi la piata si erau 3 perusi zgribuliti intr-o colivie[pentru vanzare]..nici maCAR NU S-A OSTENIT SA ACOPERE CAT DECAT COLIVIA DE FRIG..DAR AM VAZUT SI PESTI :ironic:      :ironic:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

429

am o itrebare care e diferenta dintre colivie si voliera

care e diferenta dintre colivie si voliera?
adica de ce volierei nu i se zice colivie mai mare

fiecare persoana are perechea ei de aripi,mai colorata sau mai gri,dar aceasta este strans legata de o franghie....franghia timiditati a a nesigurantei.noi trebuie sa rupem aceanta franghie si sa ne ridicam catre adevaratul soare,dar din pacate unii nu reusesc sa o rupa niciodata.!!

430

Voliera este MULT mai mare decat o colivie,arata mai mult ca o cusca...

431

carmeryne wrote:

Voliera este MULT mai mare decat o colivie,arata mai mult ca o cusca...

mersii am inteles dar mai vreau sa intreb ceva volirele externe cum sunt incalzite

432

Ele sunt incalzite prin intermediul unor instalatii ,radiatoare ori sisteme performante de reglare a temperaturii.

Ele sunt introduse de obicei in podele,peretii volierei,etc

433

De unde sa-mi cumpar o colivie mare la un pret bun ? Sunt din brasov

sandutza wrote:

noua casuta a lui Sunny sper sa va placa pentru k pe el il incanta big_smile big_smile  :bravo:  :perus:

Cat ai dat pe colivie?

434

Colivie pentru zebre australiene, construita de mine. Are 3 compartimente pentru zebrele reproducatoare si unul pentru pui. Cost total constructie 50 de lei cu tot cu accesorii. Dimensiunile sunt de 100x40x45 (L x l x h)

Adaugat: 23-01-2012 21:14

Colivie pe care o dau la schimb pe o pereche de gould amandine. Caceasta este in perfecta stare iar marca este FOP OLGA se gaseste la o simpla cautare pe google date despre ea si pret.

435

Felicitari alex0202,foarte frumos.

436

Ooooo...mama.!!!  :wow:
Bai pepa tu ai acolo o multime de papagali...am o intrebare , papagalii ce ii ai sunt pentru reproducere (adica ai o crescatorie) sau sunt doar pentru ca ai un hobby.
Oricum arata superb nici nu stiu cum sa zic...parca ar fi o gradina zoologica. :k:
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei  :sanatate:   wink

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

437

papagali sunt un hoby dar ii si reproduc.

438

pepa wrote:

volierele mele

wow frumoae voliere

439

Pepa draga tu poti sa faci si un mic program de vizita (pentru curiosi) si sa tai bilete la intrare.  big_smile  glumesc evident.
Daca si comercializezi o parte din ei, pe mine m-ar interesa un Alexandru mic albastru.
E fantastic ce ai tu acolo, mi-ar placea si mie. Se vede ca esti foarte responsabil in ceea ce faci.

440

Buna tuturor iubitorilor de inaripati va prezint si eu  :perus: mea si cuscuta ei :rusine:
http://i1186.photobucket.com/albums/z368/cryssa_kien_kyouhei/emilie%20jolie%20xD/DSCI0400.jpg
Scuzati oridinea aiurita a pozelor dar sunt la inceput si nu prea ma pricep cum sa le pun xD

441

foarte frumoasa colivia..si perusul este frumusel ! :heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

442

cryssa_koko wrote:

Buna tuturor iubitorilor de inaripati va prezint si eu  :perus: mea si cuscuta ei :rusine:
http://i1186.photobucket.com/albums/z368/cryssa_kien_kyouhei/emilie%20jolie%20xD/DSCI0400.jpg
Scuzati oridinea aiurita a pozelor dar sunt la inceput si nu prea ma pricep cum sa le pun xD

Mai ce perusel frumos si dulce! Se vede ca e iubit si rasfatat, i-a luat mami o casuta mare cu picior bleu sa se asorteze cu baiatul! Felicitari, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucuri de el! :perus:

Roro esti parte din sufletul meu!

443

Am terminat si eu voliera mult asteptata pt agapici :X

444

foarte frumoasa voliera, dar si agapici :dans:  :dans: !

Animalele sunt lumea mea! :heart:

445

Tnx  wink

446

Este foarte frumoasa,dar din ce este facut interiorul?BCA sau ce este?
big_smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

447

multumesc frumos. perusita sta libera (doar noaptea sta in colivie dar cu usita deschisa, deci intra si iese cand vrea big_smile ) dar colivia am luat'o in eventualitatea in care plec undeva si persoana care o va gazdui nu o poate lasa libera sa nu se simta chiar foarte inchisa  big_smile

448

gilbertmelki wrote:

Am terminat si eu voliera mult asteptata pt agapici :X

Foarte frumoasa voliera si puisori.
Felicitari si succes la puisori.
Salutari.
Oti

Crescatorie papagali. Oti

449

ramona12 wrote: