101

Re: Hamsteri...

am mai gasit ceva gen colivie, cu tubulatura din sirma,acum o sa mai vad.in caz ca nu imi place nik fac un acvariu mare si pun numa roata si ii iau o roata de plimbat pin casa si gata.
ms mult pt rasp sper sa mai colaboram:pup:

aici moartea e in scopul vietii

102

:pup: si eu sper smile..oricum sa ne anunti si p noi cand t hotarasti sa`i cumperi cv...poate iti urmam sfaul smile...ca de cv vreme ma gandeam sa le schimb si eu acvariul hamsterasilor mei smile...app de hamsterasi l`ai cumparat deja sau astepti sa aiba casuta lui ?...;))

eu sunt coky :rusine: baiatu` lu` mamica...si sunt cel mai fericit tatic :X:X:heart:

103

eu am un obicei sa am tot pregatit in caz ca apare vreun animalut nou.nu imi place sa am surprize de genu.abea luni sau marti primesc hamsterul deci pina atunci am timp sa ma hotarasc.indiferent de alegerfe am sa o impartasesc cu voi

104

smile suntem curiosi wink).... oricum e f bn ca o sa ai totul gata pan` l venirea micutului....:P eu n`am fost deloc pregatita cand am primit ghemotoacele mele de blanita smile) si nu prea sunt multumita de acvariu...:( si cred ca o sa`l schimb smile...

eu sunt coky :rusine: baiatu` lu` mamica...si sunt cel mai fericit tatic :X:X:heart:

105

Help !
I-am facut ieri curat la hamsterita in cusca si in locu unde face pipi am vazut SANGE !!!
Nu stiu ce e ... dar ea de la un timp e foarte linistita si nu stiu .. parca ar fi trista sad si parca ar fi obosita ... desi doarme intruna .. nu stiu .. dar de cand i-am dus puii o imbaranit asa tare ...

Well open up your mind and see like me ^^ Open up your plans and damn you're free

106

eu cred ca ar trb  sa o duci cat mai repede l veterinar....:| bolile hamsterilor avanseaza f repede...asta e tot ce`ti pot spune pan` acu`..:( dar o sa caut..poate gasesc cvv care iti e de ajutor..:|

Adaugat: 09-11-2008 16:45

http://www.4animale.ro/hamsterul-bolnav … e-a65.html ....o sa vezi ca scrie cv si de problema ta....:|

107 (edited by Yaya 10-11-2008 17:00)

Merci ! :pup:
Acum nu am mai vazut sa fie sange in cusca .. mami sigur nu ma lasa sa o duc la veterinar sad

Well open up your mind and see like me ^^ Open up your plans and damn you're free

108

mi-au facut hamsterii ( chinezesti) pui.
pot sa las masculul impreuna cu ei?

vand Tarantule, Scorpioni, Reptile   gratian_666@yahoo.com

109

poi in mod normal ar trebuii sa`i lasi impreuna...poti sa`l scoti din cusca daca nu vrei sa ai un alt rand de puisorii..acum daca ai obs ca taticu` e agresiv ar trb sa`l scoti..dar el o poate ajuta f mult p mamica.... iti pot da un link daca vrei despre nasterea si ingrijirea puisorilor neutral...poate t ajuta....

110

NU e permis sa fie separat masculul de femela la hamsterii pitici,caci nu sunt ca cei normali.
Masculul ii aduce femelei hrana,in timp ce ea are grija de pui.Daca masculul nu este,aceasta nu va parasi puii,ci va sta cu ei tot timpul,iar daca i se face foame(in cazul in care e disperata si nu mai are "putere"-ca nu stiu cum sa ma exprim)ii va manca.Este un comportament intalnit la multe animale in situatii critice.
Insa dupa ce i-a intarcat,trebuie despartit imediat masculul de fremela(da nu vrei alti pui) si de asemenea pusi si puii separat de parinti.

111

:wow: da? am citit si eu o gramada despre ingrijirea puilor  de hamsteri pitici (n`am avut niciodata puisori pan` acu` da` inca ast) da` nicaieri nu am citit ca nu avem voie sa separam masculul de femela..adica eu stiam ca daca baiatul e agresiv trebuie indepartat din cusca...si iarasi daca nu vrem un alt rand de puisori pentru ca ei se pot impereche imediat dupa... c bn ca am mai aflat cate cv...:( nu mi`am pierdut inca speranta ca o sa am si eu cat mai curand...:P

112

Am si io o nelamurire...pana acum ceva timp am crezut ca am hamsteri pitici rusesti , dar m'am mirat cand am vazut cat sunt de mari ...
Am fost la pet shop si mi s-a spus ca defapt sunt hamsteri normali
Cat traiesc hamsterii normali ?

113

Daca sunt mari, trebuie sa fie hamsteri sirieni, daca au 17-18 cm lungime! Cauta pe site despre hamsteri si o sa vezi despre hamsteri sirieni! smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

114

si personalul de la pet-shop........hamsteri normali...da ce restul sunt anormali...putea-u sa-ti zica si tie sirieni sau comuni....

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

115

shtiu smile
da is ciudati...is prea mari ca sa fie hamsteri pitici si prea mici ca sa fie hamsteri sirieni yikes

Adaugat: 30-11-2008 08:49

Acum i-am masurat [ cu liniarul smile ] baiatu are14 cm iar fetita...vreo 16 hmm

116

Exact! Danyto are dreptate! Exista 3 specii:-hamsteri pitici;
                                                                     -hamsteri sirieni-numiti si hamsteri aurii;
                                                                     -hamsteri chinezesti;
Pai, sigur trebuie sa fie sirieni pt. ca poate o sa mai creasca! yikes

Adaugat: 30-11-2008 22:05

De Mos Nicolae sau Mos Craciun mi-ar placea sa-mi iau un hamster! Ce ar fi mai bine: baiat sau fata? Ei fac galagie noaptea? Ar trebui sa existe ceva ce nu scrie despe ei in articolele de pe site?

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

117

hamsterii fac galagie noaptea mai ales daca ai o cusca cu gratii.o vor roade.al meu asa face.
sa iti iei o roata silentioasa pt ca altfel sunt deranjanti.mascul sau femela nu cred ca face vreo diferenta.hamsterii sirieni cresc destul de mult si  au nevoi mai mari.asa ca trebuie sati alegi cusca si specia in functie de locul unde ii vei tine si de timpul alocat lor

118 (edited by Yaya 01-12-2008 11:39)

Este totusi o diferenta intre mascul si femela . Hamsterita mea e mai .. rea.. smile. Nu stiu daca asa sunt si celelalte hamsterite , dar bineinteles ca depinde daca sunt hamsteri sirieni..pitici...
La masaculi singura chestie mai nasoala e ca testiculele sunt cam mari smile , dar sunt mai "cuminti" .. defapt "cumintenia" hamsterilor depinde foarte mult de timpul petrecut cu ei . Hamsterul verisoarei mele e foarte salbatic . nimeni nu pune mana pe el pentru ca musca foarte rau . Asta pentru ca nu isi petrece nimeni timpul cu el ..
Hamsterii mei sunt foarte cuminti . Am auzit ca multi hamsteri musca daca ii scolii .. dar hamsterii mei nu m-am uscat NICIODATA . Adica cel putin pe mine .. pe fratemio l-o muscat o datqa masculul fiindca l-a sculat wink) dar eu daca il scol nu ma musca .. femela parca m-am muscat o data .. dar atunci avea pui big_smile
Deci nu exsista foarte mari diferente intre mascul si femela , daca iti petreci mult timp cu ei smile

Cat despre cealalta chestie...fac galagie noaptea , dar depinde si de cusca ..

119 (edited by Iusty 01-12-2008 22:19)

Aaa, pai atunci nu pot sa-mi iau! sad neutral Nu pot momentan! O sa-mi iau 2 perushoaice! big_smile

Iusti

120

la mine era exact invers....masculul era mai rautz...si femela venea la manutza...era foarte curioasa big_smile

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

121

Nu stiu..cred ca toti hamsterii sunt diferiti wink
Hamsterita mea...nu e prea cuminte..si..pute ! :sol:

122

Eu am fetitza..nu face foarte multa galagie noaptea si este cumintica (ma muscat o singura data :ill: )..dar nu degeaba big_smile :ill: ... si nu pute :sol:

123

ai mei cei 2 masculi sunt fenomenal de rai.am dwarf hamster si sincer nu ma asteptam sa fie asa rai.au toane.cei sirieni erau mai cuminti si nu erau asa agitati.de putit si ai mei au perioade cind duhnesc nu stiu din ce cauza.

124

eu am un singur hamster dar nu musca sau altceva:wow:e cuminte:pls:...orice hamster are persoanilatea lui...am mai avut unul si ala musca ingrozitor de rau...dar pe mine nu ma musca:P:blb:...depinde si cum te comporti cu el:D...eu pe al meu nu a fost nevoie sa il dresez,a fost bland de knd l-am luat:sanatate:....primu e cel pe care il am acum iar al doilea cel pe acre l-am avut:D

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

125

asta asa e fiecare cu caracterul lor.astia de mici chitaiau cind i-am luat.din moment ce am avut vreo 10 ani hamsteri cred ca nu m-am purtat brutal sau necorespunzator cu ei.asa is astia mici...........tembeli=)