126

Re: Hobby-uri

Eu colectionez insigne si obiecte W.I.T.C.H. !

Adaugat: 13-02-2009 23:30

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wyJj0ZRS-Fw&eurl=http://www.4animale.ro/forum/topic19-bancuri-cu-animale-p5.html&feature=player_embedded[/youtube]

Adaugat: 14-02-2009 11:03

Imi place W.I.T.C.H. ! Din filmuletz , va place prima melodie ? Eu o ador !

Ich liebe alle Tiere ! I love all animals ! J'aime tous les animaux ! Amo tutti gli animali ! Ik hou van alle dieren !

127

Hobby-urile mele sunt calariasi desenul,am calarit de mai multe ori pe cal,dar mias dori unul al meu

I love animals :heart:

128

Eu ador sa calatoresc, iubesc natura cu toata frumusetea ei ( flora si fauna ) si imi place sa fotografiez ( indiferent ca gasesc ceva mai interesant sau nu ). :pls: :heart: :heart:

:heart: crin_alb :heart:

129

hobby-urile mele..:X

- atletismul :X:X
- muzica :X
- dansul :X
- sa ma joc cu orice fel de animale smile)

I :heart: my animals. I :heart: Aky :heart: ( Ciobanesc German cu Pedigree ) :heart:

130

ce de hobby-uri interesante si variate:bravo:
mie-mi place sa dansez, sau orice altceva legat de muzica :wis: si sa machiez alte persoane( nu-i prea raspandit dar e fun big_smile)

There is nothing in which the birds differ more from man than the way in which they can build and yet leave a landscape as it was before.

131

hobbyurile mele :
1 acvaristica
2 ingrititul animalelor big_smile
3 ciclismul
4 desenul
5 fotografia

Don't worry , be happy !

132

Acum am mai multe hobby-uri tongue
- sa colectionez servetele si pliculete cu ceai tongue
- sa ma interesez despre animalutele pe care mi le doresc si sa am grijia de ele (de animale)
- sa am grija de animale virtuale tongue
- sa citesc cartile care imi plac
- imi place sa dansez...vreau sa ma inscriu la niste cursuri
- ador sa patinez si sa ma dau cu rolele (si vreau sa invat sa ma dau pe bicicleta...ca nu stiu :rusine: )
- imi place sa ascult muzica :music: :music:
- imi place sa ma plimb in parc sau prin padure...undeva in natura...si imi mai place sa ma plimb pe ploaie tongue big_smile
- sa ma catar in copaci smile pe ploaie smile (glumeam :blb:)

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

133

Cum spuneam si la alt thread, am 3 hobbyuri de care ma ocup in timpul liber:
1. Papagalii.. citesc atata de mult despre ei incat pot sa spun pretul si rasa fiecaruia + cateva insusiri ale sale
2. Colectionez vederi... pe unde merg si vizitez, imi iau cate o vedere -2-3 big_smile Piesele cele mai pretioase sunt cele cu autografe.
3. Chitara.. ma pasioneaza muzica folk, muzica la chitara in general. Deocamdata am avut norocul sa primesc una clasica... stau toata ziua cu ea in brate si incerc sa invat din filmuletele educative de pe youtube. Stiu ca daca ma voi inscrie la Scoala de Arte nu o voi duce pana la capat pentru ca n-am timp si ma plictisesc repede big_smile

........ Si o alta chestie ar fi autografele... imi place sa am cat mai multe, de la vedete cat mai importante, dar nu stiu daca asta se poate numi hobby. [Cand eram mai mica, la mine pe strada stateau Gabi Jugaru si parintii lui Fizz. Ii vedeam regulat. Cand i-am prins, am fugit dupa ei, am asteptat pana au iesit din masina si le-am cerut autografe. Si acum le mai am smile ]

134

Salut!
Eu am ca hobby-uri desenul+pictura,dar mai nou si inotul(e super,la inceput am fost cam stangace,dar acum ca am invatat si eu cum sa inot,e super big_smile )
Succes in a va descoperi noi pasiuni!!! :k:

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

135

Si mie imi place sa pictez/desenez si inotul...nu se discuta il ador!!! :ok:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

136

Eu iubesc cel mai mult animalele si imi place sa le ingrijesc si sa ma joc cu ele , imi place sa aflu lucruri noi despre ele citind pe net sau in carti si sa vorbesc despre ale, imi place sa inot, sa ma dau cu bicicleta si sa merg la gradini zoologice din toata lumea big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

137

Mie imi place:
-sa dansez;sa cant;
-sa patinez si sa ma plimb cu rolele si cu bicicleta
-sa desenez;
-sa ma joc cu catelusele mele;
-sa ascult muzica(ceea ce fac destul de des)
-fac poze (dar sa si pozez:D)
-sa ingrijesc animalele
si cam atat...sper ca nu am uitat nimic...:)
Inainte colectionam servetele cu diverse desene...acum nu mai sunt o mare fana:D

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

138

Iar mie imi place:
1. sa fac poze
2.sa merg cu rolele
3.sa ascult muzica la max.
4.sa am grija de animale
5.sa merg prin padure iarna
6.acvaristica si mie si lui speedygonzales big_smile
7.sa desenez
8.sa cant muzica pop
9.sa imblanzesc animalele cum am imblanzito si pe kiki :blb:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

139 (edited by skypy 26-11-2009 21:28)

bine-nteles ca hobyy-ul care im place cel mai mult este sa am grija de cei 2 perusi ai me ,pe langa sta im place sa ma plimb cu scuterul daca sar putea non-sop :d sa ascult muzica  :music: si multe altele

skypy

140 (edited by danyto 29-11-2009 20:25)

Hobbies:sa am grija de animale,sa modez jocuri pc,sa cant la chitara,skateboarding,fingerboarding,innnnnnnnnnnnnnotul si pixel art.

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

141

Hobby-urile mele:) :

- echitatia
-innotul
-colectionarea timbrelor
-animalele
-desenul
smile:heart:

142

Plimbatul prin pet shopuri:)), shopping-ul, dansul, colectionarea machetelor auto si moto, jucariile de plus, cursele, plimbarile cu motorul, si mersul la facultate (NU) smile)

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

143

Hobby-urile mele:
- sa am grija de animale si tot ce tzine de ele
-sa ascult muzica
-sa ma dau cu rolele
-sa fac poze
-sa citesc
-handbalul
-baschetul
Sper ca nu am uitat nimic... :bang:
Inainte colectionam servetele si diferite jucarioare mici gen brelocuride chei,jucarioare etc dar de kand o am pe emmy(nimfa) nu prea mai rezista :blb: :nimfa:

144

mie imi plac sa merg pe role. stiu sa fac mute trucuri: sa merg cu spatele, ghemoit, sa sar pe loc si din mes, ma dau pe valea din 23 (parc din bucuresti) chiar foarte bn si nu prea pun frana, e lunga; pot s fac cumpana, sa pun frana fara a folosi frana, pot sa fac lamaile, sa merg cu viteza foarte mare, sa ma invart, tot din mers sau de p eloc
spear ca nam omis ceva big_smile :bd:

145

ce-s alea <<lamaile>> ca vreau sa invat si eu ca imi place sa merg pe role!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

146

din mer, iti apropi si departezi picoarele, incat iese sub forma unei lamai :rusine: . asa miau zis colegii ca se numeste

147

aaaaa! tare! mi-am dat seama acum ce sunt!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

148

tiau iesit? le stiai?

149

pai am incercat putin si mi-au iesit!!! big_smile

150

Hop si eu !
1. Sa nu râdeti!  :furios: ma fascineaza tot ce e legat de protoistoria si preistoria Daciei ... Si traiasca Internetul, ca am la materiale pe saturate (numai timp de citit sa fie)
2. Cuvintele incrucisate sau jocurile gen "trivia" (unde ma infurie cate greseli se pot gasi)
3. Dar nu in ultimul rand ! imi ador florile si animalele cu care pot pierde ore intregi ....

Micu(border collie)+Print(un birmanez)+eu(homo erectus)=Un trio maidanez