Am avut mici (4), acum au 2ani, respectiv 1 an
.
Unul dintre ei este înnebunit dup? lapte, dar apoi am parte de distrac?ie....face moale, moale.
Acum c? am v?zut poze cu ei, eu îi v?d destul de mari încât s? nu le mai dai lapte decât o mas? pe zi.
Eu când i-am luat pe ai mei, tot la fel de mari erau ?i nu le-am dat mult lapte. Le mai luam ?i mâncare umed?. Cel de care î?i spuneam mai sus c? are probleme dup? ce m?nânc? lapte, când vedea hrana umed?, sugea toat? zeama, iar când r?mânea decât cu buc??ile din hrana umed?, le lua în gur? ?i le sugea, apoi le înghi?ea.
Puii t?i de pisic? fac diaree ?i din cauz? c? ai schimbat laptele. Ca s? evi?i aceast? problem?, cu diareea, nu le da laptele simplu, ci pune ?i ni?te miez de pâine sau bobi?e. Ei oricum or s? sug? laptele ?i las? pâinea, dar încearc?.
S? fii atent? la viermi?ori c? acum e perioada în care apar. Cam pe la 4-6 s?pt?mâni mergi cu ei la doctor s? vad? care le este starea ?i poate î?i prescrie ?i pastile pentru deparazitarea lor intern?.
Adaugat: 26-05-2012 21:29
Cât despre luatul în greutate, nu te stresa. Sunt ok pentru vârsta lor. Mai ai răbdare puţin şi să vezi ce or să crească.