octy wrote:Eu dau cainilor mei pe langa multe altele mancarea uscata Doggy Apetite cu Pui
Eu le iau din Kaufland :k: 
Cred ca sunt cu mai multe,nu doar cu pui 
Octy, nu cred ca faci o alegere corecta.
Estera, cand iti iei cainele sa intrebi ce hrana a mai primit pana in clipa sa il iei. Hrana aceea poate fi una de calitate sau o hrana mai slaba. Retine, orice hrana are alt pret si preturile nu se pun asa aiurea, 2 lei/ kg sau 25 lei/kg.
Cainele in perioada de crestere mai ales, are nevoie de o hrana de calitate, asa poti sa ii asiguri o crestere sanatoasa. Uita-te pe ingrediente, trebuie sa scrie carne de... (pui, mistret, etc) si nu doar carne. Ai grija sa fie fara coloranti, sa nu iei bobite colorate. Acelea sunt doar pentru ochiul clientului. Cum le zic eu clientilor: tot ce e colorat si are reclama la televizor nu e ok. Si nici ce gasesti in alimentare si hypermarcheturi. Hrana de calitate o gasesti la medici veterinari si la petshopuri.
In urmatoarele randuri iti copiez ce am scris acum ceva vreme. Poate iti va fi de folos:
Cainele trebuie sa respecte un program strict pentru masa. Este foarte bine sa ii dati la ore bine stabilite in fiecare zi, astfel se obisnuieste si ceasul biologic ii va spune cand se apropie ora mesei smile
Cat despre mancarea la discretie, nici eu nu o recomand. Daca cainele are tot timpul mancare la dispozitie, isi strica pofta de mancare. Ganditi-va ca aveti un copil in casa - mananca, se joaca, mai trage un pui de somn, iar mananca o bobita... Recomand sa ii lasati 10 minute mancarea in fata, dupa care o luati pana la urmatoarea masa. Asa invata cainele: asta primesc, asta mananc, acum mananc si nu fac mofturi...
Asta e parerea mea. Dar garanez ca functioneaza!
Si cu asta iti mai zic un secret: nu cumppara mancarea pe care ti-o recomanda veterinarul. Nu vreau sa zic nimic rau de veterinari, dar ei vand hrana pe care o au in cabinete. Si stiu proprietari de caini care au luat darling. Ghici de ce: era singura hrana pe care o vindea veterinarul.
Noemi = workaholic

Bundas - :perus: meu, Picike alintatul meu :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata!

:perus: