Re: despre sanitari
http://www.4animale.ro/forum/topic926-n … eveti.html in cel de-al 2-lea filmulet este o nuca de cocos cu mos deasupra..poate o tai si pe a ta cum e aceea...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pesti → despre sanitari
http://www.4animale.ro/forum/topic926-n … eveti.html in cel de-al 2-lea filmulet este o nuca de cocos cu mos deasupra..poate o tai si pe a ta cum e aceea...
Dana 1, m-ai lovit
E super ce am vazut Aseara ai mei au taiat o nuca de cocos dupa mari documentatii pe net
Candva parca ai spus ca ai fiert nuca de cocos sau ceva de genul ? Te rog fii buna si mai spune iar tehnologia de executie incepand de la supermarket pana la acvariu :rusine:
Azi am luat inca 2 dar vreau sa fie cat de cat cam ca la tine Am mai neglijat acvariul - placerea sotului, initial
Dar se pare ca iar sunt starnita de voi si vine vacanta mare si-mi fac de cap :buzz:
:floare:
pui apa cu sare intr-o oala si dupa aceea pui cojile de la nuci [de cocos]la fiert 4-6 ore pana iese toata negreala din ele..le mai lasi in apa simpla [sa iasa si sarea din ele[sanitarii sunt pretentiosi la sare].daca vrei le mai dai cateva clocote in apa simpla[sa verifici daca mai iesi culoare din ele].si le asezi cum vrei in acvariu.aceeasi procedura se foloseste si la crengutele de vie uscata [caci si asa ceva poti pune in acvariu...plante am cumparat de pe net de la cineva taman de la BAIA MARE prin colet postal.. :wis:
Aha, mi-am adus aminte ca scriai ca le fierbi mult Asa ca in seara asta ii pun pe ai mei sa le manance si maine le fierb Macar incerc :angel:
Si mai am o idee : vreau sa fac si eu cum ai facut tu cu iarba aia pe nuca de cocos Nu stiu ce iarba este dar cred ca merge si pe ceva ca o plasa si sa mascheze un fundal in spate? Sau pusa iarba aia pe crengute ceva? Cum se cheama iarba aia ? E cea luata din Baia Mare ?
Am multe intrebari, sunt la emisiunea "Vreau sa stiu", ma documentez si apoi sar in acvariu
Adica DECLAR ca va fur din idei dar ajutata de voi cu lamuriri
vezi ca mai ai un mp de citit...moss se cheama acea planta.si gasesti cu siguranta in IASI :wis: .ca fundal in spate poti folosi un autocolant negru sau albastru[scoate pestii in evidenta..] ..SA IEI IDEILE CELE MAI AVANTAJOASE CACI SI EU AM PROCEDAT LA FEL desi mai am de lucrat
Dana1 spune-mi te rog, merge moss in acvariu ? Am dat pe net si parca vad ca ar fi mai multe specii: pentru fundul acvariului, pentru modelare pe crengi sau altfel :wow: Daca da, care, cum se cheama pentru fiecare parte a acvariului?
Bun, sa spun ca mi-ar place de ala pentru fundul acvariului Si atunci ma intreb cum fac curat de kk de peste in acvariu?
ricia parca se infinge in substrat.dar poate fi legata ca si mossul..[daca am inteles eu bine]dar sa ai noroc sa nu ti-o smulga si distruge sanitarii sau alti pesti..sifonezi substratul la fel ca inainte[cu furtunul..caci nu are putere sa o smulga mai ales daca e infipta bine si are si radacinile formate..cristmas moss..java moss..si alte specii de acelasi moss pot fi legate de o piatra,buturuga,nuca de cocos..[ce vrei tu]..mossul merge la acvariile de apa dulce cu specificatia ca nu doreste lumina prea intensa..[in caz contrar da in alge]
Forum 4animale → Pesti → despre sanitari