Re: despre guppy
O sa incerc
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pesti → despre guppy
O sa incerc
Hey!Ma ajutati cu ceva?La sfarsitului snului scolar ne vom mari familia .Un acvariu mai mic pentru incepatori.Si m-am gandit sa imi iau Guppy,imi iau de la un prieten de-al lui tata,stiu ca sunt crescuti in condtii bune si ca sunt sanatosi.Am fost sa ii vad dar cand am vazut ce pesti frumosi mai are am vrut neaparat mai multe varietati de specii.Credeti ca Guppy s-ar intelege cu scalarii,betta,neoni si poate si rechini bala(ar dori sa isi cumpere si sa ii inmulteasca dar la noi se gasesc doar in pet-shopuri si nu sunt intr-o stare prea bune,mie mi-e frica sa mai cumpar animale de la pet-shop)?Si daca da cam cati ar trebui sa imi iau?
Cu scalari,betta si rechini bala in nici-un caz Guppy se inteleg bine cu Xipho,Molly,Neoni...
Ok mersi mult.Am sa incep sa ma informez de conditii si de filtru,filtrul as vrea sa-l iau de pe net.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 14-05-2013 10:49[/merge_posts_bbcode]
Si un sanitar ar fi ok?La unul din restaurantele din oras e un acvariu de cam 100 de litri si au mai multe specii Scalari,Discusul Heckel,neoni si inclusiv si Guppy si 3 sanitari.De aceea am intrebat.
Daca iti iei un acvariu mai mic ar fi bine pentru inceput sa-l populezi numai cu guppy ,poate cativa sanitari,pentru a nu-l suprapopula...oricum,la guppy e avantajul ca pot fi tinuti mai multi in acvariu, mai ales ca,din cauza ca sunt foarte profilici,numarul lor va creste foarte repede.Sunt cei mai potriviti pesti pentru incepatori Si pe deasupra sunt si foaaarte...simpatici.Apropo,ar fi bine ca numarul femelelor sa fie mai mare decat cel al masculilor(ajung 2-3) pentru a nu fi stresate. :wis:
Sanitarii sunt niste pesti foarte pasnici deci da...Iti recomand Corydoras sau Ancistrus dar Ancistrus cresc destul de mari
Ai mei se intelegeau bine cu sanitarii,numai ca ,de cele mai multe ori,pestii erau ATAT de mancaciosi incat sanitarii cam ramaneau flamanzi :wis:
Am trecut printr-un petshop si nu m-am putu abtine sa nu iau cativa guppy.O sa renunt la creveti si o sa tin doar guppy
O poza cu una dintre femele :hihi:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-01-2014 18:50[/merge_posts_bbcode]
Un video cu acvariul
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OgylLr9jyls[/youtube]
Awwh,chiar daca am renuntat la pesti,tot ma inmoi cand vad pesti-mai ales guppy.Intr-o zi atractia asta imi va fi FATALA si ma voi trezi iar cu pesti
Hey,dar parca nu aveai carasei? : D
P.S. : Acvariul e ciclat?
Da..acvariul este ciclat Inca mai am,dar mai am doar unul
Am avut o problema cu pompa de aer (eram plecat) si cand m-am intors unul era mort
Si asta care a ramas o sa il dau unei prietene de familie care are un acvariul de 200 litri cu carasi
Ai renuntat la pesti?Cand?
De cand carasul meu ,Lucky,a murit de hidropizie Acum in acvariu sta testoasa,deci ,momentan ,nu am unde ii tine.
Pacat si de caraselul tau..chiar imi pare rau sa aud asta..
Waw e superb acvariul, si pestii la fel :k:
Si eu am renuntat la pesti , dar cand vad acvarii asa frumoase mai ca imi vine sa iau iara
Trebuie sa mai cumpar cateva plante si o sa fie gata In video-ul acela era apa cam galbena ca nu le-o schimbasem pana atunci acum se vede mult mai clar
..Ma molipsiti..n-nu mai rezist...
Ceva interesant..stiti ca am un peste de balta prins acum 2-3 ani?=) Dar nu I'll consider un 'acvariu',cred ca la vara I'll duc inapoi
O femela a nascut azi-noapte Am numarat doar 6 pui
Asa e la inceput,dar iti garantez ca in ceva timp vor incepe sa te bombardeze cu pui,de te vei satura La mine nasteau catre trei vivipare odata .
boala la puii guppy li se strange coada apoi in o zi doua mor.. ar putea cineva sa ma ajute cu un sfat ?am un acvariu de 170 litri este luminat , am doua plante si am avut in tot acvariu doar 40 puisori guppy si acum mai am doar 18 pui
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-08-2015 18:46[/merge_posts_bbcode]
boala la puii guppy li se strange coada apoi in o zi doua mor.. ar putea cineva sa ma ajute cu un sfat ?am un acvariu de 170 litri este luminat , am doua plante si am avut in tot acvariu doar 40 puisori guppy si acum mai am doar 18 pui
Ce fel de apa folosesti?
Forum 4animale → Pesti → despre guppy