Re: Despre kakariki - Cyanoramphus
parrabella te rog las-o mai moale cu emoticonurile alea ok ?

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre kakariki - Cyanoramphus
parrabella te rog las-o mai moale cu emoticonurile alea ok ?
I-am primit cadou anul trecut si sunt luati dintr-un pet shop din Brasov , din pacate nu stau pe mana sunt foarte speriosi desi i-am luat de micuti aveau 3-4 luni, galacie la inceput nu prea fac acum Paco e cel galagios dar nu conteaza pt mine asta, mizerie face ca orice pasare nu pot spune ca e curatenie langa ei desi zilnic dau cu matura si mopul ..., eu una nu recomand sa ii ei singuri le e mai bine in pereche dar decizia iti apartine , masculul are ciocul mult mai lat decat cel al femelei cel putin asa i-am deosebit eu si masculul vorbeste mai mult ....
Sunt foarte frumosi cei din poza si sunt pui daca nu ma insel .... :pup: :pup:
Buna la toata lumea!
Sunt si eu noua pe aici si vreau sa va spun ca am si eu doi Kakariki, Lora si Miki.
As vrea sa aflu ce stiti voi despre comportamentul lor in perioada de clocire, pt ca Lora, mea are deja 8 oua si nu prea ne mai intelegem. A devenit foarte rea si cu greu mai pot sa le fac curat. Nu stiu cum sa ma mai comport cu ea... Orice sfat e binevenit!
Ancuta bine ai venit ai niste minunatii de kakariki sa-ti traiasca si succes cu outele :pup:
stai linistita ei doar is apara outzele
Multumesc la fel!
Adaugat: 27-04-2010 18:23
Am tot citit pe net si cica, sunt foarte protectori. Nu as vrea sa fac ceva gresit si ma tot gandesc ca daca acum a devenit asa, cum o sa fie cand are puii?
exact ce tiam zis eu ca is apara outzele poi cand o sa aiba pui o sa fie si mai si
Pfff,nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta....
Pfff,nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta....
sa sti ca o sa merite efortul cand o sa vezi cateva cioculete in plus mici si dragalase
Anca esti o norocoasa... sunt superbi.... de cand ii ai?
Si eu am citit ca sunt foarte protectori totusi in poze par foarte mici ... nu trebuie deranjati si in perioada cat vor cloci trebuie sa faci curat cat de rar se poate si atunci cand au pui la fel pentru ca daca isi simt puii in pericol ii vor omori din cate stiu eu.
Mai pune cateva poze te rog
Pai... pe Lora din 20 feb si pe Miki din 6 martie. Imi parea rau de ea ca era singurica si am zis ca tre sa-i cumpar si perechea si surpriza!!! Copii mei nici nu s-au cunoscut bine, ca s-au si apucat de "treaba"
Te invidiez .... eu ii am de un an si nu au facut oute dar nici nu vreau pentru ca inca nu au un an ... si nu vreau sa ii expun la riscuri ... oricum sper sa ai puiuti frumosi si sa imi dai lectii cum sa am si eu ....
Mie mi se par puiuti ai mei sunt mai mari
Sunt blanzi? vin la tine?
Si ai tai sunt superbi!!!
Mie tot mi se par micuti ... acum nu am poze pe calcul asta dar la albume gasesti poze cu ei ca sa iti poti sa iti faci o idee sunt mai mari el seamana foarte mult cu Paco al meu cand era mic
felicitari Ancuta....sa ai parte de puisori frumosi si sanatosi:bravo:
vin la mine dar, nu stau mult. mi s-au asezat de cateva ori pe genunchi. daca vad ca manc seminte ,sunt pe mine. sunt ff curiosi si nu au atare de loc
bine ai venit anca.sunt superbi puiutii tai.ma bucur ca o sa fi in curand bunicuta
Multumesc Ovidiu
Te invidiez ai mei nu vin la mine ... manaca din mana doar in colivie dar afara nu vin de nici o culoare se apropie destul de mult dar nu pot sa pun mana pe ei :cry:
Oricum sper sa iti iasa puiutii .... :pup:
Multumesc la toata lumea pt primire , sunteti dragutzi!
Bine ai venit, ancuta.s! Acum ella nu mai e singura cu kakariki!
Si sa stii ca ma bucur ca mai am si eu cu cine schimba pareri :elefant:
ancuta , sa-ti traiasca frumosii. Ella si eu ma bucur sa vad ca mai ai pe cineva aici.
bun venit! :bd:
Anka ce iti mai fac mogaldetele ... eu sunt pleata si sunt innebunita de dorul lor abia astept sa ajung acasa ... le-am cumparat o multime de jucarii ....nici un magazin nu a scapat nevizitat
Forum 4animale → Pasari → Despre kakariki - Cyanoramphus