Re: *Poze pisici*
Dar de ce nu i-ai cumpărat de la farmacia veterinară o astfel de zgardă? Costă sub 10 lei şi oamoară atât ouăle cât şi purecii în câteva ore.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pisici → *Poze pisici*
Dar de ce nu i-ai cumpărat de la farmacia veterinară o astfel de zgardă? Costă sub 10 lei şi oamoară atât ouăle cât şi purecii în câteva ore.
Multumesc de aprecieri! Misu iti trimite si el un pupic virtual :pup: .
Am o problema. Lui Misulica i-am luat zgarda antipurici, l-am spalat de mai multe ori(spre fericirea lui),dar tot mai are multi.Ce i-as mai putea da ca sa nu mai aiba purici?
Tocmai am scris ca I-am luat zgarda dar tot mai are o gramada de puriciNu stiu ce n-ai inteles.Sau probabil n-ai fost atenta.
Multumesc mult de sfaturi :hug: :pup: .Am vazut in pet-shop(cand am cumparat zgarda anti purici) Frontline Combo la 41 lei.
Credeti ca ar fi bun un sampon impotriva puricilor (am vazut intr-un Hipermarket, ca in pet-shop nu am cautat) ?
P.S.Mersi de aprecieri,Dan!
Mio si Sugar
ce scumpi sunt :heart: :pup:
Bai frumusetilor :pup:
foarte draguti!!! :heart: :heart: :heart:
el e pisoiul meu:D
E foarte dragutz Sa-ti traiasca :pup:
O serie de fotografii cu Mio si Sugar
ce comic sta in prima poza ..2 mustaciosi simpatici foc... :heart:
Superbi pisoi ai !!! :heart: :heart: :heart:
I-am promis d-nei Dana ca pun poze cu pisicutele mele.Azi am facut o galerie de poze cu toate pisicile mele.
1.Un slideshow cu motanul meu Henry :heart:
http://img194.imageshack.us/slideshow/p … 94mij.smil
2.Cateva poze cu pisicuta mea pe nume Aqua
3.Pisicul meu pe nume Pufulete :heart:
Aici am facut o poza cu blit si are un ochi galben si unul albastru
4.O poza cu Scricilica,am doar o poza pt. nu sta :hihi:
5.Niste poze cu pisoiul meu pe nume Tipi,mai numit si Dilimache,sa nu radeti de nume ,ii mai spunem asa pt. ca are o fata de nebunas si cam asa si este... :hihi:
Aici scoatem si noi limbuta ca niste caraghiosi
6.Si ultimul pisoi din toate dar nu cel din urma: Johny,ma scuzati,am spus ca il cheama altcumva,numele ala il stiam eu de la inceput cand i l-am pus dar se pare ca s-a schimbat si toata lumea il striga Johny.
Ne relaxam intinzandu-ne :hihi:
Pai,astea sunt toate pisicile mele,sper ca va plac :wis:
mie personal i-mi plac si pisicutele si pozele!!! si slideshow :pup: :floare:
Multumesc! :merci:
Octy ai niste pisicute tare tragute. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase sa te poti bucura de ele mult timp. :pup:
Multumesc...
Toti aveti niste pisicute foarte frumoase :pup:
la cererea biancai(biancadumi),>>>poze cu catziva pisicei..
sunt superbi mititeii,le doresc sa creasca mari,mari si frumosi,sa va bucurati de ei,aveti de ce!
Vaaaaaaaaai,ma faci sa lesin :heart: :heart: extraordinari aia mici :heart:
PS: multumesc ca ai pus poze :sanatate: :pup: :pup:
ma bucur ca va plac! :hug:
din pacate nu mai am asa multi pentru ca toti motanii mi-au disparut,am mai ramas doar cu pisicutze....
ce frumos sta mititelul pe capul tau ..parca i-ti aranjeaza parul pentru poza.. :heart:
Ea este Bella :heart: :pisica:
Adaugat: 27-07-2011 22:35
Behlul a fost muscat si a avut infectie dar acum e bine si a crescut mai mare si il iubesc enorm :heart: :pisica:
Adaugat: 27-07-2011 22:40
Ea este kitty am gasiti la gunoi dar acum este bine a mai crescut si o iubesc enorm si pe ea si binenteles toate aminalele care le are parinti mei :pisica: :heart: :heart:
Adaugat: 27-07-2011 22:43
El este Mite e batran are 12 ani :pisica: si celalalt este Behlul el este mai tinerel
Adaugat: 28-07-2011 17:52
Ea este Vulpita in cusca o duceam la castrat miti si bella la tara :pisica: le place foarte mult
si el este baieatu asa ii zice mama :hihi: :pisica:
Adaugat: 28-07-2011 18:07
Ea e Mita mama lui Vulpita si lui baieatu :pisica:
WoW cate pisici ai Elvira
Da intradevar avem multe doar 2 sunt cu mine behlul cel portocaliu si kitty restu sunt la tara sta tatal meu cu ele pentru ca erau multe si nu se simteu bine in apartament acum sunt foarte fericite :pisica: :heart: :heart: :heart:
Forum 4animale → Pisici → *Poze pisici*