176

Re: Jucarii,suporturi,leagane pentru pasari

in orice caz e foarte frumoasa.Sa fie sanatosi si sa se poata bucura de ea!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

177

Ok Ella multumesc oricum smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

178

dap..deabia acum am scos si eu pozele pt ca am avut niste probleme cu aparatul.. neutral km aja arata betzele amandoua,iar scaritza nu a rezistat smile asta e..urmatoarea..

:heart: -SABINA- :heart:

179

As vrea sa fac si eu un Play-Stand pentru micutii mei; puteti sa imi spuneti din ce fel de lemn ar fi bine sa il fac? fag sau stejar? altceva nu siu daca gasesc. Si exista hranitoare si adapatoare de exterior, sau trebuie sa improvizez? smile

Keep your game tight.

180

eu cred ca stejarul este mai bun  pentru ca este mai rezistent... :k:
si cred ca exista adaptoare si hranitoare din exterior dar daca vrei poti improviza si cele improvizate sunt bune...  wink
am pus si eu nsite poze cu betzele lui verdi ,are 3.2 sunt drepte iar 1 este mai stramba,eu le-am rupt dintr-un copac din parc si sunt f bune(imi pare rau k pozele nu sunt prea clare)...
(Vanesa) :pup:

Adaugat: 23-03-2010 20:14

:bang: :bang: :bang: scuzati-ma ca am pus asa poze mari :pls: :pls: :pls: dar credeam ca vor fi normale :wow: :cry: nu voiam sa fie asa mari :cry: :cry: :cry: imi pare fff rau!!!scz scz scz!!! :pls: :pls: :pls: :cry: :bang:

181

nu'i nicio problema.felicitari pentru bete :bravo: srata destul de bine

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

182

multumesc mult  :pup: dar cele doua poze imense se pot sterge :bang: :bang: :bang:  :pls: :pls: :pls: :cry: nu am vrut sa pun asa poze imense!!!!!!!!!!!!!!!!!

183

AlinaVanesa wrote:

multumesc mult  :pup: dar cele doua poze imense se pot sterge :bang: :bang: :bang:  :pls: :pls: :pls: :cry: nu am vrut sa pun asa poze imense!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nicio problema, stai linistita, le lasam asa. smile

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

184

deocamdata atatea smile

Adaugat: 28-03-2010 11:04

si asta...:D

185

Ce dragute sunt!  :k:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

186

Maddy bine ai venit micutul tau e un dulce sa-ti traiasca :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

187

acum am citit saraca Vanesa a postat pozele si cred ca s-a speriat ca o sa o cert :hihi: i-am zis sa fie atenta ce scrie cand intra ea pe forum , la fel i-am zis sa puna in paranteza numele ei dar cateodata uita :bang: 

AlinaVanesa wrote:

188

Estera wrote:

Maddy bine ai venit micutul tau e un dulce sa-ti traiasca :pup:

multumesc!:D

189

Crengutzele de nuc sunt bune sau sunt otravitoare? hmm

^ :heart: Ello :heart: ^

190

crazyang3lc wrote:

din cate stiu eu sunt bune!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

191

Eu stiu ca am citit pe un site ca nu sunt bune ca contin foarte mult  iod, acum nu stiu ce sa zic.

Eu le-am facut bete din mar si alun.

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

192

crazyang3lc wrote:

NU SUNT BUNE. Sunt toxice, din motivul pe car el-a mnetionat Ella.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

193

Da sunt otravitoare nu sunt bune deloc :wis:

194

In niciun caz nu sunt bune!!! :sol:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

195

Multumesc pentru raspuns...ma gandeam eu ca nu sunt bune pt ca arata prea bine  :hihi: ! daca nu ar fi fost otravitoare,ar fi iesit niste  suporturi si bete si de toate pentru pasari din ele.. smile Asta este! oricum,mentionez ca nu detin vreun papagal sau vreun animal de companie din specia pasarilor, dar cateodata ma mai plictisesc si ma gandeam sa fac ceva lucru manual pt ca am cativa nuci,iar crengile lor mi se par perfecte.... :hihi:

^ :heart: Ello :heart: ^

196

Ma bucur ca te-am lamurit :k:

197

Azi ma duc sa-i iau scarita lui Eddi pentru ca vreau sa-i fac un playstand :hihi: Voi reveni cu poze :k:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

198

Spor la cautat ....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

199

Bafta la cautat!

200

imi recomanda si mie cineva niste jucarii pt nimfe ?