Re: Jucarii,suporturi,leagane pentru pasari
in orice caz e foarte frumoasa.Sa fie sanatosi si sa se poata bucura de ea!!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Jucarii,suporturi,leagane pentru pasari
in orice caz e foarte frumoasa.Sa fie sanatosi si sa se poata bucura de ea!!
Ok Ella multumesc oricum
dap..deabia acum am scos si eu pozele pt ca am avut niste probleme cu aparatul.. km aja arata betzele amandoua,iar scaritza nu a rezistat
asta e..urmatoarea..
As vrea sa fac si eu un Play-Stand pentru micutii mei; puteti sa imi spuneti din ce fel de lemn ar fi bine sa il fac? fag sau stejar? altceva nu siu daca gasesc. Si exista hranitoare si adapatoare de exterior, sau trebuie sa improvizez?
eu cred ca stejarul este mai bun pentru ca este mai rezistent... :k:
si cred ca exista adaptoare si hranitoare din exterior dar daca vrei poti improviza si cele improvizate sunt bune...
am pus si eu nsite poze cu betzele lui verdi ,are 3.2 sunt drepte iar 1 este mai stramba,eu le-am rupt dintr-un copac din parc si sunt f bune(imi pare rau k pozele nu sunt prea clare)...
(Vanesa) :pup:
Adaugat: 23-03-2010 20:14
:bang: :bang: :bang: scuzati-ma ca am pus asa poze mari :pls: :pls: :pls: dar credeam ca vor fi normale :wow: :cry: nu voiam sa fie asa mari :cry: :cry: :cry: imi pare fff rau!!!scz scz scz!!! :pls: :pls: :pls: :cry: :bang:
nu'i nicio problema.felicitari pentru bete :bravo: srata destul de bine
multumesc mult :pup: dar cele doua poze imense se pot sterge :bang: :bang: :bang: :pls: :pls: :pls: :cry: nu am vrut sa pun asa poze imense!!!!!!!!!!!!!!!!!
multumesc mult :pup: dar cele doua poze imense se pot sterge :bang: :bang: :bang: :pls: :pls: :pls: :cry: nu am vrut sa pun asa poze imense!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nicio problema, stai linistita, le lasam asa.
deocamdata atatea
Adaugat: 28-03-2010 11:04
si asta...:D
Ce dragute sunt! :k:
Maddy bine ai venit micutul tau e un dulce sa-ti traiasca :pup:
acum am citit saraca Vanesa a postat pozele si cred ca s-a speriat ca o sa o cert :hihi: i-am zis sa fie atenta ce scrie cand intra ea pe forum , la fel i-am zis sa puna in paranteza numele ei dar cateodata uita :bang:
Maddy bine ai venit micutul tau e un dulce sa-ti traiasca :pup:
multumesc!:D
Crengutzele de nuc sunt bune sau sunt otravitoare?
din cate stiu eu sunt bune!
Eu stiu ca am citit pe un site ca nu sunt bune ca contin foarte mult iod, acum nu stiu ce sa zic.
Eu le-am facut bete din mar si alun.
NU SUNT BUNE. Sunt toxice, din motivul pe car el-a mnetionat Ella.
Da sunt otravitoare nu sunt bune deloc :wis:
In niciun caz nu sunt bune!!! :sol:
Multumesc pentru raspuns...ma gandeam eu ca nu sunt bune pt ca arata prea bine :hihi: ! daca nu ar fi fost otravitoare,ar fi iesit niste suporturi si bete si de toate pentru pasari din ele.. Asta este! oricum,mentionez ca nu detin vreun papagal sau vreun animal de companie din specia pasarilor, dar cateodata ma mai plictisesc si ma gandeam sa fac ceva lucru manual pt ca am cativa nuci,iar crengile lor mi se par perfecte.... :hihi:
Ma bucur ca te-am lamurit :k:
Azi ma duc sa-i iau scarita lui Eddi pentru ca vreau sa-i fac un playstand :hihi: Voi reveni cu poze :k:
Spor la cautat ....
Bafta la cautat!
imi recomanda si mie cineva niste jucarii pt nimfe ?
Forum 4animale → Pasari → Jucarii,suporturi,leagane pentru pasari