Re: Intrebari
ce nume? user name-ul?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Ajutor! → Intrebari
ce nume? user name-ul?
da
Adaugat: 20-06-2009 17:22
dar nu stiu cum ..
nu se poate
naspa..
cum pun un filmulet pe forum?
Adaugat: 23-06-2009 12:29
cum pun un filmulet pe forum?
In forum pot fi puse numai filme de pe youtube, in felul urmator: in fereastra de scriere mesaj apesi pe iconita "youtube" si pui linkul care duce la filmuletul respectiv intre cele doua [youtube][/youtube]
Adaugat: 23-06-2009 14:52
problema este ca nu am pus niciodata un filmulet pe youtube si nu stiu. am incercat si asa si nu stiu cum sa pun pe you tube.
Adaugat: 23-06-2009 16:13
problema este ca nu am pus niciodata un filmulet pe youtube si nu stiu. am incercat si asa si nu stiu cum sa pun pe you tube.
Filmele nu pot fi puse direct la noi, este vorba de imposibilitati tehnice. Ca sa pui un film pe youtube trebuie sa-ti faci cont pe youtube. E simplu, nu e complicat.
Adaugat: 23-06-2009 16:29
deyseby wrote:problema este ca nu am pus niciodata un filmulet pe youtube si nu stiu. am incercat si asa si nu stiu cum sa pun pe you tube.
Filmele nu pot fi puse direct la noi, este vorba de imposibilitati tehnice.
Ca sa pui un film pe youtube trebuie sa-ti faci cont pe youtube. E simplu, nu e complicat.
multumesc
icerc pana reusesc.
Am postat o imagine pe forum pe care as vrea sa o sterg...Cum pot face asta???As vrea sa nu se vada
Nu poti.
ce imagine?
:angel: ca eu vreau sa o vad-
ce imagine?
![]()
:angel: ca eu vreau sa o vad-=)
Nu mai este...Mi-a sters-o LATIFA ....Multumesc Latifa!!! :heart: :pup:
cum postez articole pe site.prin articole ma refer la cele de genu ,,hranirea papagalului jako''.,,amenajarea custii porcusorului de guineea''.etc.
astept raspunsurile cat mai repede.:):pls::D
Nu poti, nu ai cum. Articolele din site nu sunt scrie de membri forumului. Daca vrei sa scrii ceva cu referire la papagali scrie la fiecare specie in parte.
sper ca am ales bine topicul.................cand scriu un mesaj si eventual vreau sa adaug si un link cum fac ca acel link sa poata fi folosit direct(sa apesi pe el si sa te directioneze acolo unde trebuie)ca mie i-mi apare ca si cum l-am scris(ar trebui sa fie verde)
ok, mersi :bang:
Internet Explorer. Dar am incercat si cu Opera.
Adaugat: 09-02-2010 22:59
Internet Explorer. Dar am incercat si cu Opera.
Chiar nu reusim sa ne dam seama care este problema...
Adaugat: 10-02-2010 19:40
In orice caz, e bine ca ma pot conecta intr-un final. Probabil poate e de la calculator,dar nu inteleg de ce.
Va multumesc ca ati incercat sa ma ajutati.
Raspunsul il gasesti aici in josul pagini. http://www.4animale.ro/forum/post43693.html#p43693
Vai si amar ! :cry: am postat o pozã cu noile mele zebrute si se vede ca naiba ! :rusine:
Stiam sã decupez pozele cu paint, dar am uitat procedura ! Ajutoooooor !!!
click dreapta pe poza, open with paint, selectezi partea din poza pe care o vrei (cu butonul care reprezinta dreptunghiul din linie intrerupta), dai ctrl+c apoi dai file-> new->(posibil sa-ti apara save changes in cazul asta dai no)...apoi ctrl +v , iti apare poza finala unde dai file-> save as...si gata
Merci pattyto ! :hug: (sã vedem ce iese) :hihi:
cu placere :hug:
Merci pattyto ! :hug: (sã vedem ce iese) :hihi:
Uraaa! am reusiiit ! Mai trebuie acum sã-si facã cineva pomanã si sã-mi stearga prima pozã postatã la animãlutele mele Dau o bere :sanatate: (la prima pensie)
In meniul utilizator care apare dupa autentificarea pe site la "Animalele Mele" in lista de animale sub imagine cu fiecare animal "Editeaza imagini" iar in pagina in care sunt listate imaginiile cu animalul respectiv sub fiecare imagine (mai putin imaginea copesta) "Sterge".
Daca nu reusesti o stergem noi.
Forum 4animale → Ajutor! → Intrebari