Re: Hamsteri...
da nush care sunt femele si masculi si am descoperit ca sunt a lui missy
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...
da nush care sunt femele si masculi si am descoperit ca sunt a lui missy
missy e pui?
danyto cred ca trebuie sa-i separi neaparat ca altfel o sa faca pui continuu
sal cmf??si eu am 3 hamsteri pitici sunt adorabili dar sunt putin suparata am avut acum 2 zile 4 si unu a murit era batut de hamsterii de la magazin era lovit la coditza la nasuc si la gura off:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: si mai am 3 si nuj ce sunt femele sau masculi???
sunt hamsteri sirienii(sunt mai maricei?) sau mai mici si au o dunga neagra pe spate?Si....daca sunt sirieni ar fi mai bn sa-i desparti.iar daca sunt femele sau masculi poti cauta pe site :d
ms mult pentru informatii sunt cu dungi pe spate sunt pitici asa mi-a zis vanzatoarea de la magazin:/:/:/:/:/
Si eu am doi hamsteri ... o femela si un mascul (choko si jerry) ... am vazut ca de multe ori s-au imperecheat , dar choko nici pana acum nu e gravida
Cam de o saptamana , choko e foarte irascibila , si il tot batea pe jerry , pana can i-am separat . Nu stiu ce e cu ea , dar nu se mai spala (miroase oribil) si toata mancarea s-io duce in casuta , si nu prea iese afara , doar ca sa-l bata ![]()
Am uitat sa mentionez ca acum doua saptamani a picat intr-o galeata cu apa cu solutie de spalat gresia ... am spalato cu apa curata si am tinut-o intr-un prosop pana s-a uscat ... dar de atunci nu cred ca nu s-a mai spalat..
daca sunt hamsteri pitici incearca sa pui femela in cusca masculului sau ma rog unde este el sau intr-un loc care sa nufie nici teri masculului nici al femelei.Scuze dar de chestia cu spalatul nush nik..si..din curiozitate cu a reusit sa cada hamsterul in galeata cu solutie.
Poi s-a urcat pe ea..asta nu stiu um..pentru ca galeata e destul de mare ...
Ieri am spalat-o cu apa , pentru ca mirosea oribil , s dupa acea am tinut-o in prosop sa se uste . Stiu ca hamsteri nu au voie sa se ude...da hamsterita mea cre ca e un caz special
Si am incercat sa-i pun in cusca masculului , dar tot il batea , si i-am lasat pe jos prin casa...si tot il batea
.. bine ce-i drept e ca si el tot ar vrea
Cred ca pana la urma am sa-i schimb , si am sa pun fetita impreuna cu o alta fetiota , si baiatul cu un alt baiat ... ![]()
da merge cum ai spus :k::k::k:
poa ii place baita cu apa
si asteapa sa o speli tu ![]()
Da de unde ... e doar o scorpie puturoasa
.. si ii e foarte frica de apa
De acuma cand il mai bate pe baiat i fac baie
o pedepsesc :ironic:
Acum i-am despartit definitiv , i-am inprovizat baiatului o cusca ... separat ... din carton
oare ar fi ceva problema ? pt ca e din carton ? ... mie nu mi se pare sa-l deranjeze ceva..chiar e foarte fericit ... si jucaus .. ![]()
In primul rand,la hamsteri este STRICT INTERZISA BAIA deoarece sunt animale de desert si pot muri la contactul cu apa.
In al doilea rand,din cusca de carton poate evada foarte usor,daca o roade.Incearca sa-i iei o cusca de la vreun pet-shop,una spatioasa ca a hamsterului meu a costat 55 lei,dar sunt si mai ieftine.
Mult succes:ok:
Stiu ca nu e voie sa faca baie , dar hamsterita mea nu a patit nimic . Acum se spala singura
(cred ca de frica=) )
Cat despre cusca de carton...nu a roso si se simte foarte bine acolo .
Nu ii cumpar una pentru ca am sa schimb hamsterita cu hamsterul verisoarei mele , si asa nu cred ca o sa se mai bata .. (sper:|)
Adaugat: 14-08-2008 19:12
Am citit pe un site ca cineva i-a dat lepte hamsterului sau si ca a baut .
Hamsteri beau lapte ? ![]()
cand sunt mici hamsterii beau lapte de la mama lor banuiesc dar atat...cred eu ![]()
Dak ii pui intr'un capacel ai sa vezi ca bea.Eu le mai dau la ai mei iaurt ![]()
Wow , am sa incerc si eu . Dar ce fel de lapte sa le dau : pasteurizat sau direct de la vaca ![]()
Si pot sa le dau si iaurt ?
Eu le dau iaurt de fructe ![]()
ce draguti sunt sa-ti traiasca!!!!!!! :bravo::bravo::bravo:
Frumoshi
sa-ti traiasca :sanatate:
sa-tzi traiasca sa nu sacape tarantulele ![]()
va multumesc ![]()
ei garantat nu o sa scape la tarantule .
sunt prea frumosi... insa daca cumva vor face pui ......
dak vor face pui......nush faci ce vrei cu ei
daca sunteti din zona clujului o sa va dau si voua cu cea mai mare placere:)
gratian_666 e Id me de mess , pt rezervari
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...