101

Re: Iepurasi

Xandra wrote:

un animal miroase oricat curat ai face wink

Al meu nu miroase ptr ca face la olita si cand sta in cusca face treaba mare intr o tava si pot curata usor.

Adaugat: 09-11-2008 13:24

Tebuie sa inveti iepurasul sa deprinda obiceiuri, daca nu ai timp e pacat; fiecare merita putin din timpul nostru...:)

Adaugat: 09-11-2008 13:26

Am si eu o intrebare:trebuie castrati iepurii? e adevarat ca odata castrati traiesc mai mult; asa am citit pe net, voi ce parere aveti..al meu are 6 luni si ma tot gandesc, nu stiu ce sa fac.

102

este si pe site aici un articol referitor la castrare...mie sincer mi-ar fi frica sa il castrez...asta din cauza ca nu prea am incredere in medicii veterinari din pacate,si orice operatie presupune un risc neutral cred eu...cu referire la obiceiurile micutilor nostri pufosi,intr-adevar si king isi face treburile doar la el in casutza...desi s-a mai scapat de cateva ori cu cate un pipi in pat :furios:,mai ales la inceput...am si eu o intrebare: al tau sta in casa lui?sau il lasi tot timpul afara?king nu suporta sa stea inchis,parca inebuneste daca il inchid :bang:

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

103

Nu-l las tot timpul afara, dar uite ce inseamna afara:am un cotet pe picioare de lemn sub care am pus doua scarite.Sub cotet am pus o perdea de dus si am ingradit cotetul si pe langa el cu un gardulet.In mica lui gradina din sufragerie el este liber cat e cineva acasa; aici el are toaleta intr un colt, o cutie de carton in care se ascunde si un tub de pisica facut din material de fas.Am pus pe jos perdeaua de dus pentru a curata mai usor cu matura si cu carpa pe unde mai lasa pete.Cutia de toaleta o curat de cate ori am ocazia cu putin clor, pe urma o sterg si pun niste bucatele de lemn de tei;nu miroase.Inafara tarcului prin sufragerie il las seara si dimineata uneori cand este el activ si pot avea grija de el deoarece mi-a ros un prelungitor care era in priza si-n plus eu mai am si o catelusa si tre sa o pazesc de iepurila:)) deoarece are obiceiul sa se urce peste ea in canapea si nu este prea placut sa dormi si sa te trezesti cu cineva care sare peste tine cu gherutele.
Il bagam in cusca lui si inchid usa cand plecam toti de acasa astfel ca sa fim siguri ca nu scapa din gardut sau cand mergem la culcare.
Cand matur se repede la matura sa o bata cu gherutele si scoate ca un fel de marait, cred ca o imita pe catelusa...:)

104

Al meu smecherul sta cam prin toata camera...si mie mi-a ros cablul de la telefon,care era dupa pat pe unde se ascundea el (cred ca din lipsa de ocupatie)dar acum nu mai are voie acolo wink...sunete nu a scos niciodata tongue smile,cel mai drag mi-e cand face tumbe si cand ma pupa pe nas cool :bravo:

Adaugat: 09-11-2008 21:06

Ma gandeam sa mai pun cateva pozici cu prichindelul big_smile

Adaugat: 16-11-2008 15:46

In pozitia preferata....cred ca si a lui si a mea wink :heart:

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

105

E f. scump! Doamne, ce frumos e! :ironic:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

106

ce haios ii motu lui smile

107

yuyyy ce fain e :heart:
si a crescut :heart:
la ce dimenstiuni ajung la maturitate ? ca si iepurii de casa?:P

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

108

nu este adevarat porcusorul miroase, dar daca ii faci curat macar o data la doua zile nu vei mai simti nici un miros

109

big_smile nu cred ca este vorba de vre-un porcusor... big_smile big_smile poate de iepurasi.

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

110

daaa nu miroase si ii fac curat de doua ori pe sapt

111

hy...am un iepurash pitic si cum il tin in casa nu prea are unde sasi toceasca gherutzele. cu c i le tai? merge cu unghiera?

112

http://www.4animale.ro/ghid-rapid-de-in … 3_119.html uita -te la ingrijiri speciale big_smile si cred ca poti folosi uncgiera..si.. Bine ai Venit!!!

113

Buna eu sunt Cristal,sunt un iepuras mic,scump,cumintzel,jucaus si am un prieten de nadejde:)
http://i39.tinypic.com/ri54li.jpg

http://i43.tinypic.com/2h2p98l.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

114

e puiutz nui asa? ii o scumpete big_smile

115

soooper dragutaz!!!sa-ti traiasca!!!

116

Da e puiutz, are 3 luni si jumatate.E un scump,multumim de urari.:)

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

117

Ce scump e! Un ghemotoc mic de puf big_smile!

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

118 (edited by mura 22-01-2009 03:12)

suana wrote:

Buna eu sunt Cristal,sunt un iepuras mic,scump,cumintzel,jucaus si am un prieten de nadejde:)

Superb, sunt asa de dragutiiii.Pupic

Adaugat: 22-01-2009 03:07

aida wrote:

hy...am un iepurash pitic si cum il tin in casa nu prea are unde sasi toceasca gherutzele. cu c i le tai? merge cu unghiera?

Exista in comert un cleste special de taiat unghiutele la caini, eu il am pe cel mai mic ptr Mura canisul meu; merge si pentru iepuras dar trebuie sa ai grija deoarece in unghie au o vena si tre' sa tai pana la vena.Daca cumva din greseala ii da sangele ii opresti sangerarea cu tinctura de iod, presezi un tapon de vata pe unghie si-l tii pana se opreste.Nu-i greu, ca la catei:)

119

mura wrote:
suana wrote:

Superb, sunt asa de dragutiiii.Pupic

Multumim frumos:))):)

Adaugat: 25-01-2009 19:47

ASa dorm eu dupa ce trag cateva ture ...

120

:heart:  :heart: :heart: foarte dragut iepurila!!!1

121

vaiiiiiiiii.... asa doarmea si micky(fostul meu iepuras)
uite o poza cu ea:

Adaugat: 02-02-2009 11:53

nu am prinso dormind dar acum era cald si a intrat in casuta din gradina

122

Aveti niste iepurasi adorabili! :heart: :heart: :heart:

Iusti

123

ms :merci:

124

Hello....o sa ma dau mare si eu cu iepura mea big_smile....o cheama Ritza si am primit-o cadou anul trecut de Pasti. Pozele astea sunt de cand avea o luna...o sa postez si altele mai recente, acum e imensa big_smile

125

ff draguta :pup: am avut si eu iepurasi cand eram mai mica :ironic: sunt ff frumosi si dragastosi tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki