boy wrote:Pai pentru un perus nu cred ca sunt bune semintele.Cati ani are fratele tau mai mic?Vezi sa nu il streseze.
Fratele meu are 5 ani , si de obicei cand il las sa se joace cu papagalul ... imi zboara imediat pe cap si de obicei trebuie sa ies din camera si sa inchid usa ca sa se poata juca ....
ps. la papagal nu prea ii place de fratemio ) de obicei il musca cand isi pune mana in fata lui ca sa il ia pe deget ...
littlebig wrote:luci1093 wrote:Acum am observat ca face caca foarte moale si uneori e chiar lichid ...
Da-i zeama de la orez fiert in caz ca face moale.
pune-i crengi de salcie in colivie, in ideea ca va roade coaja, care e antiseptica (le speli sa nu fie stropite cu chimicale sau praf, apoi le usuci si i le pui)
in loc de apa da-i sa bea ceai de menta
multa sanatate!!!
o sa incerc sa ii dau ce mi-ai zis ..... apropo, am uitat o perioada de timp sa ii dau picaturile acelea cu vitamine si fructe si legume nu prea mananca pentru ca se cam sperie de ele lol (numai in cazul in care sta pe birou si ma vede ca mananc eu si imi sare pe mana sa guste ..... dar numai gusta, nu mananca ) .... oare sa fie vreo cauza si asta ?
Adaugat: 13-01-2012 14:33
apropo ... ce ma face sa cred ca e cam bolnavior sau ceva nu e in regula e ca de dimineata tot sta cu ciocul in pene, pe jos, intr-un colt al coliviei si daca il scot afara vine si vrea sa mi se bage in pumn pentru ca ii cald....