151

Re: Pisicutele mele

suuuuuuuuuuuuuuuuuper,e de 10000000 de ori mai frumos decat cele din comert  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:

- Bianca

152

Multumesc Bianca se pare ca a meritat munca pentru ca a iesit si bine si e fericita si pisu  :blb:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

153

wow!!bravo bravo!!superb!se vede ca e super fericita! :bravo:

^ :heart: Ello :heart: ^

154

tatal tau este foarte talentat,il felicit! :bravo: este o pisicuta foarte norocoasa!

-Ioana-

155

estera , tu glumesti ????  :bravo:  este extraordinar ce ai tu acolo...!!!! :wow:  super tare...dar la dragalasenia pisicutei.... merita!!! :k:  :pup:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

156

Ma bucur ca va place  :bravo:   Si pisu e super fericita ii place la nebunie astazi la descoperit mai bine si s-a jucat toata ziua pe el si ii place ca ii inalt si daca se urca sus vede pe geam si ii place.

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

157

e grozava pisicuta! sa-ti traiasca si sa te bucuri de fiecare nazbatie de-a ei. eu acum mai am 9 puisori care isi cauta un stapan, insa nu prea ii doreste nimeni! sad nu stiu ce sa mai fac!

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

158

Tania,poti incerca aici: http://www.adoptiipisici.ro/
poate gasesti un doritor! smile

-Ioana-

159

Foarte reusit Play-stand-ul :bravo:

160

Multumesc Tania si Vlad  smile

Adaugat: 06-07-2011 14:42

Poze noi cu pisu  smile

161

pupam pisu scump de 1000...nu de 100000000000000000000000000000 de ori :pup:  :pup:  :pup: .....

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

162

Il pupam dulce pe mustacios!  :pup:  :heart:  Ce botic dulce si ce curios este in a 2-a poza! Un scump nu alta  :hug:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

163

Multumim si noi va pupam pe voi si animalutele voastre  :pup:

164

multumesc mult ioana! sper sa le gasesc "parinti" buni si iubitori!  :pup:  estera, in continuare ma incanti cu frumusetea ta nastrunica! este o dulce! mare grija de ea!!! pupam  :pup:

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

165

:pisica: Din animalut al nimanui acum o printesa.

166

:k: wow!se vede ca se simte bine....cu adevarat o printesa tongue

^ :heart: Ello :heart: ^

167

Sunt minunati pisoii :pisica:  :heart: ,am si eu o problema daca poate sa ma ajute cineva va rog frumos am gasit o pisic are cam 2-3 luni este alba si eu din pacate mai am doua pisici nu o pot tine daca este cineva care vrea pisicuta eu sunt din galati va rog frumos numarul meu de telefon este:0746417551 o sa pun si poze daca trebuie smile va multumesc

Asi simti ca ma sufoc daca nu ar exista animalute pe pamant,Behlul,Kitty si Fulg :pisica::hamster:

168

Va prezint noua mea comoara. Se numeste Dolly si e fetita.  big_smile

169

cum se intelege cu cealalta pisi??? e o scumpica  :heart:  :heart:

- Bianca

170

Animalutele mele :hihi: , catelusa Cookie si pisicutele Sassy (ragdoll), Laptic (europeana).  :heart:  :heart:  :heart:

Adaugat: 04-12-2011 16:50

Animalutele mele :hihi: , catelusa Cookie si pisicutele Sassy (ragdoll), Laptic (europeana).  :heart:  :heart:  :heart:

Vicky - Mamica fericita

171

cele mai scumpe pisici...hug:x :hug:

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

172

Multumesc smile
Bianca pe cealalta pisica nu o mai am ca am lasat-o cand am plecat in Spania la niste prieteni de familie care stau la casa si care mai au doua pisici si s-a acomodat foarte bine acolo si le-am lasat-o lor ca s-au atasat foarte mult de ea. Acolo ii place foarte mult ca poate sa fuga prin curte si sa se catere in copaci si eu cum stau la bloc nu avea acest privilegiu.
Misha foarte frumoase pisicute si catelusul smile

Adaugat: 04-12-2011 19:59

Poze noi cu Dolly smile

173

johntaifas wrote:

:pisica: Din animalut al nimanui acum o printesa.

seamana cu vechea mea pisica!din ce oras esti?

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

174

Cateva poze noi cu Dolly  smile

175

Estera,superba pisicuta ta,o dulceata  :heart:

1 iepure:Linda;4 pisici:Kamy,Misa,Lory,Aurora;4 caini:Lissa,Cody,Pluto,Puffy,Labau.
Un animal are sufletul mai bun decat 100 de oameni.
(Maria)