Re: Pisicutele mele
suuuuuuuuuuuuuuuuuper,e de 10000000 de ori mai frumos decat cele din comert :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pisici → Pisicutele mele
suuuuuuuuuuuuuuuuuper,e de 10000000 de ori mai frumos decat cele din comert :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Multumesc Bianca se pare ca a meritat munca pentru ca a iesit si bine si e fericita si pisu :blb:
wow!!bravo bravo!!superb!se vede ca e super fericita! :bravo:
tatal tau este foarte talentat,il felicit! :bravo: este o pisicuta foarte norocoasa!
estera , tu glumesti ???? :bravo: este extraordinar ce ai tu acolo...!!!! :wow: super tare...dar la dragalasenia pisicutei.... merita!!! :k: :pup:
Ma bucur ca va place :bravo: Si pisu e super fericita ii place la nebunie astazi la descoperit mai bine si s-a jucat toata ziua pe el si ii place ca ii inalt si daca se urca sus vede pe geam si ii place.
e grozava pisicuta! sa-ti traiasca si sa te bucuri de fiecare nazbatie de-a ei. eu acum mai am 9 puisori care isi cauta un stapan, insa nu prea ii doreste nimeni! nu stiu ce sa mai fac!
Tania,poti incerca aici: http://www.adoptiipisici.ro/
poate gasesti un doritor!
Foarte reusit Play-stand-ul :bravo:
Multumesc Tania si Vlad
Adaugat: 06-07-2011 14:42
Poze noi cu pisu
pupam pisu scump de 1000...nu de 100000000000000000000000000000 de ori :pup: :pup: :pup: .....
Il pupam dulce pe mustacios! :pup: :heart: Ce botic dulce si ce curios este in a 2-a poza! Un scump nu alta :hug:
Multumim si noi va pupam pe voi si animalutele voastre :pup:
multumesc mult ioana! sper sa le gasesc "parinti" buni si iubitori! :pup: estera, in continuare ma incanti cu frumusetea ta nastrunica! este o dulce! mare grija de ea!!! pupam :pup:
:pisica: Din animalut al nimanui acum o printesa.
:k: wow!se vede ca se simte bine....cu adevarat o printesa
Sunt minunati pisoii :pisica: :heart: ,am si eu o problema daca poate sa ma ajute cineva va rog frumos am gasit o pisic are cam 2-3 luni este alba si eu din pacate mai am doua pisici nu o pot tine daca este cineva care vrea pisicuta eu sunt din galati va rog frumos numarul meu de telefon este:0746417551 o sa pun si poze daca trebuie va multumesc
Va prezint noua mea comoara. Se numeste Dolly si e fetita.
cum se intelege cu cealalta pisi??? e o scumpica :heart: :heart:
Animalutele mele :hihi: , catelusa Cookie si pisicutele Sassy (ragdoll), Laptic (europeana). :heart: :heart: :heart:
Adaugat: 04-12-2011 16:50
Animalutele mele :hihi: , catelusa Cookie si pisicutele Sassy (ragdoll), Laptic (europeana). :heart: :heart: :heart:
cele mai scumpe pisici...hug:x :hug:
Multumesc
Bianca pe cealalta pisica nu o mai am ca am lasat-o cand am plecat in Spania la niste prieteni de familie care stau la casa si care mai au doua pisici si s-a acomodat foarte bine acolo si le-am lasat-o lor ca s-au atasat foarte mult de ea. Acolo ii place foarte mult ca poate sa fuga prin curte si sa se catere in copaci si eu cum stau la bloc nu avea acest privilegiu.
Misha foarte frumoase pisicute si catelusul
Adaugat: 04-12-2011 19:59
Poze noi cu Dolly
:pisica: Din animalut al nimanui acum o printesa.
seamana cu vechea mea pisica!din ce oras esti?
Cateva poze noi cu Dolly
Estera,superba pisicuta ta,o dulceata :heart:
Forum 4animale → Pisici → Pisicutele mele