76

Re: Iepurasi

felicitari :bravo: cumm e micutul?cv poze cu el :heart: ?

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

77

Vrem poze cu el big_smile:D:D:D

78 (edited by Yoana 09-10-2008 19:16)

http://i39.photobucket.com/albums/e190/Plutoioana/HPIM5615.jpg
e singura poza care i-am facut-o...mai multe zilele urmatoare wink...e asa de cumintel :heart:...abia astept sa se acomodeze cu noua locuinta,ca banuiesc ca e putin stresat acuma...sper sa invete sa imi dea pupici smile
Inca nu stiu ce nume sa ii pun wink

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

79

:heart: :heart: :heart: vaii ce mamos e :heart: :heart: :heart: :pup:

80

e minunat :heart: :heart: :heart: ...un puffffulete :pup: ...

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

81

smile smile smile cute sooper sa-ti traiasca:D :bravo:  :bravo: :bravo:

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

82 (edited by Yoana 10-10-2008 16:56)

Multumesc mult! big_smile big_smile big_smile...

Adaugat: 10-10-2008 17:54

camelya wrote:

e minunat :heart: :heart: :heart: ...un puffffulete :pup: ...

fix asa am zis ca il cheama king pufulete big_smile

83

hehe ce le ghicesc :pup: :pup: :pup:

84

smile  smile smile smile

85

Am si eu o intrebare, pot sa i dau iepurasului sfecla rosie curatata?Am citit pe net ca sfecla are proprietati de calmare a aparatului intestinal dar nu stiu daca si la iepuri.
Un sfat, va rog.:pls:

Adaugat: 12-10-2008 15:27

Sa-ti traiasca, pufulete,pufulete.

86

big_smile Multumim de urari wink....cat despre sfecla e voie...dar iti dai seama ca nu cantitati mari wink... uite : http://www.animalutze.com/articole/hran … e-casa.php ...spwer ca nu e problema ca pun site-ul neutral

87

Foarte dragutz bunny Yoana, sa fie sanatos! Si mie mi-ar placea sa am ...dar am mai avut si miros urat si nu le place la a mei sad Nu stiu exact ce rasa era dar creste destul de mare smile Mi-ar placea sa am unul pitik kre nu mai creste...de apartament :bravo: dar nu pot sa tin si iepuri si papagali :bang:

88

pei fa-le curat mai des si nu miros..

89

un animal miroase oricat curat ai face wink

90

un om miroase or cat s-ar curatzi.......va mirosi urat sa frumos wink

91

Xandra wrote:

un animal miroase oricat curat ai face wink

Spre surprinderea ta...iepurila nu miroase deloc...absolut deloc...ii schimb talasul de maxim 2 ori pe sapt si e f ok...mirosul e absorbit de talas si ce ii pui ca asternut,carton sau hartii de obicei sub,primul strat...e foarte curat iepurila...chiar ziceam acum intr-o zi ca asa fain ii mirose blanita!Mai scapa cateodata cate o bobitza si prin alte locuri decat casuta lui dar acestea se iau f usor chiar cu aspiratorul...dupa parerea mea papagalii fac mai multa mizerie decat un iepuras...plus ca e atat de cumintel...iti ai seama ca nu scoate nici un sunet...imi da pupic cand vrea,pe nas smile

Adaugat: 29-10-2008 23:51

plus ca nu exista zi in care sa nu te faca sa zambesti...e atat de zglobiu!Face niste tumbe smile,parca e curentat cateodata :angel:

92 (edited by Xandra 30-10-2008 11:42)

si eu ma distram tare copios pe seama lui.. ma binedispunea. Imi spui te rog ce rasa e? :rusine:
P.s Mi-ar placea sa am unul ca al tau :angel:

93

E lionhead (cap de leu)...suuuper scumpic...mai ales dupa ce s-a obisnuit cu casa...e atat de ager! smile...gata,camera mea a devenit camera lui big_smile... :pup:

94

Ce frumos :bravo: Sa-ti traiasca si sa-ti fie sanatos si la cat mai multe nazbatii :k:

95

Multumesc!...asta cu nazbatiile mai putin sper...azi pe cand eu eram la facultate m-au sunat ai mei s aimi apuna ca dragutul de el pufos a rontait cablul d ela telefon neutral...

96

neutral neutral neutral neutral neutral ...... big_smile .... smile=) smile=)  electriceanu'

97

smile smile smile  ce simpatic :wis: :angel:

98

smile si nu mai merge telefonul?

99

poi din trei mai merge doar unul care nu era legat pe firul respectiv smile...e foarte tare iepurila!are personalitate tongue doar isi merita numele King smile :heart:

100

imi aduce aminte de fostul meu catelush.....(stiu ca nu seamana dar numele era acelashi)