:cry:
Pierderea unui animalut niciodata nu se poate justifica.
Cand a murit Csuri al meu, am cautat explicatia: de ce Dumnezeu mi l-a luat? Un baietel verde, chipes, ce ma trezea in fiecare dimineata cu cantecul lui...
Dumnezeu in aceeasi zi mi l-a trimis pe Icki. Probabil multi stiu deja aceasta poveste, am mai povestit-o pe paginile forumului.
Dana, asta nu e justificare, dar atat pot sa-ti spun: nimic in lumea asta nu e intamplator.
Icki a fost adus de un domn care pleca definitiv din tara. Un :dans: galagios, care toata ziua in magazin a stat in cuibul de lemn in care doarme. Mi-am pus in gand sa il duc acasa 2-3 zile, fiind bland, sa il obisnuiesc cu mine, sa ii tai din aripi si sa fie mascota magazinului. Cred ca diavolul mi-a pus in cap aceste ganduri, eram furioasa ca altcineva are papagal, iar eu am ramas cu perusita mea, insa fara Csuri. Eram furioasa pe toate pasarile ce indrazneau sa scoata vreun sunet, de ce canta ei cand sunt eu in doliu?
L-am luat pe Bundas si l-am trimis acasa cu verisoara mea, sa nu fie perusita singura, iar seara, la 11 am ajuns acasa cu Icki. Inima imi devenise piatra, nici sa ma uit la el nu am putut. In 3 zile acel papagal m-a schimbat, si bineinteles, e regele casei
Toata ziua e liber, sta cu noi, mai ales cu mama, si bineinteles nu i-am taiat nici o pana 
Deci al tau mititel e intr-un loc mai bun acum, unde nu sufera, dar poate, de acolo, din ceruri, iti trimite o alinare. Important e sa iti dai seama ce alinare iti e rezervata si trimisa!
Noemi = workaholic

Bundas - :perus: meu, Picike alintatul meu :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata!

:perus: