Re: Papagalul meu e bolnav?
da desigur ca o sa raman aici alaturi de voi..dar mi-e cam teama sa-mi iau un alt sufletel ..oof nu m-am obisnuit nici acum cu ideea ca nu mai e mitzuca mea :cry:
dar daca voi fi sigura sigura ca vreau inca un motisor pe aici cu siguranta va fi baietel..alta fetita nu mai pot sa-mi iau :cry:
oricum nu prea cred eu ca pot sta prea mult in locul asta groaznic fara o alinare..poate cand imi voi lua motzatu imi va disparea o parte din ura pentru camera asta
Adaugat: 23-03-2011 20:16
au venit rezultatele autopsiei..se pare ca fetita mea luase un microb care ii afectase plamanii..nu avea nimic in rest
microbul era luat de mult..dar pentru ca ea zbura toata ziua si fluiera intr-una plamanii ei se regenerau mereu
dar acum nu s-a mai putut
ieri am ingropat-o ..in gradinita noastra din fata blocului intre doi trandafiri
..am pus-o intr-o cutie de bijuterii..oof :cry:
cand a sapat tata groapa i s-a rupt cazmaua care era destul de rezistenta..si se spune ca ii pare rau mortului..adica fetitei mele
doctora ne-a zis ca ea a facut tot ce a putut..si ca daca nu era atat de activa putea sa moara de foarte mult timp
in schimb ne-a zis ca are o familie cu 24 de nimfute:x..si ca acum o pereche au oute..si ne-a zis s-o anuntam daca ne hotaram sa luam un puiut