Re: Hobby-uri
Nu avem de ce sa radem
Sunt foarte interesante hobbyurile tale

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Hobby-uri → Hobby-uri
Nu avem de ce sa radem
Sunt foarte interesante hobbyurile tale
multe:
*ingrijitul animalelor(si salbatice si de casa) :caine:
*desenul(mai precis designul vestimentar) :heart:
*inotul pe sub apa :hug:
*muzica(pop-rock) :music: :elefant:
*florile :succes: :fluture:
*calatoriile :soarece: :iepure:
*sportul(tenis,baschet,inot,karate,volei,si gimnastica si dans) :pisica: :maimuta:
*timbrele si servetelele :sol: :nimfa:
Si sunt doar cateva,sper ca nu v-am plictisit.
nu stiu daca mi-am mai scris hobby-urile, dar astea sunt:
*animalele :heart: :heart: :heart:
*cantatul
*ascultatul muzicii(pop-rock, rock, in general muzica usoara)
*cititul
*mersul pe bicicletata
*mersul pe role
*mancatul inghetatei
*calculatorul
*uitatul la TV
*mersul la cumparaturi
*vorbitul cu prietenii
Cam atat.
Asta de la mine l-ai luat
Nu are nimic.Succes :k:
hobby-ul meu principal zilele astea?
-www.4animale.ro
-sa ies la iarba verde k tot e vara :succes:
-calatoriile :fluture:
-dormitul :nani:
-shopping :maimuta:
-iesit in oras cu prietenii :sanatate:
-condusul :buzz:
-mancatul
-sa ma joc cu animalutele :perus:
-sa merg in vizita la rude( mai ales la verisoarele mele mici cu care ma joc de-nnebunesc....dau in mintea copiilor ) :iepure:
-sa citesc carti de aventuri , cu detectivi etc :soarece:
-sa ma uit la filme comedie, horror si toate emisiunile ce tin de animale sau gen discovery :pisica:
Hobby-urile mele:
Pasarile :heart:
Fluturii :fluture:
Patinajul
Cititul
The Rasmus (o trupa din Finlanda)
The Rasmus care il are solist pe Lauri?(de fapt alta nici nu mai stiu :bang: )acum cativa ani era preferata mea...
E un hobby ce ma tine de 6 ani
Pe atunci eu nu prea am avut posibilitatea sa am contact cu muzica si "lumea" rock si ascultam doar ce aparea la tv...apoi mai tarziu mi-am "extins" teritoriul si am aflat de mai multe trupe,etc...mai ascult si acum cateodata the rasmus..
hobby-urile mele:
-sa fac poze
-sa ies cu prietenii
hobby-urile mele sunt : JUDO-ul... asta il practic si de performanta... fotbalul ... si de indata ce cumpar o veverita o sa am un hobby veveritesc
:hamster:
aaa.. da si stau pe afara sa ma joc asta cand am chef cateodata ma tine o moleseala toata ziua...
hey all :ok:
Hobby'urile mele sunt:
- Sa umblu pe site'uri in care se vand catei de rasa, iubesc cateii :heart: si citesc de 10 ori despre ei, de exemplu despre temperamentul lor, de unde provin , etc. ajung uneori sa citesc si de 40 de ori si nu ma satur
- Sa ma uit la desene animate, sunt un copil, bine..un copil mai mare, dar tot copil sunt :bang:
-Sa ma joc cu Belutza e porcuta mea de guineea :rusine: o iubesc mult mult pe fetitsa mea :heart: :heart:
-Sa ma holbez minute intregi la Roco, un papagal amorez :hihi: (hehe, numai amorez nu este este un isteric, il am de 1 an si jumatate si nici pana acum nu am putut sa'l dresez :wow: )
- Aici devine din ce in ce mai ciudat: am obiceiul de a'mi imagina ca sunt in aer sfere, uneori trasez linii imaginare, si am ceva cu cifra 3 :wow: ! de 100 de ori pe zi dau refresh de 3 ori pe desktop :wis: ...I know..sunt ciudata
PUPICI TUTUROR ! :heart: :floare: :fluture:
nu esti ciudata deloc, dar la partea cu desene animate sunt total invers:imi place mai mult sa ma uit la filme si la seriale, desi sunt copil! cred ca eu sunt ciudata cu chestia asta!
sall.hobbyurile mele sunt pescuitul(mai bn zis spinningu-ul da,in sistem c&r adi catch & relase),sa ma dau cu bicicleta(mai ales akm vara vak vreo 4 km/pe zi cu bicicleta),sa ma joc pe psp(max 30 minute/zi),sa trag cu orastia
(nu sa sparg geamuri si nici oamenisi nici dupa pasari
,asa in zidurile cetatii de la alba),sa merg mereu la pet-shopuri holbanduma(1 data am stat cam 30-40 minute ora)
la micul alex,la jucarii de zebre si mancare de papagali,asa sa merg la magazine de pescuit si sa vb cu vanzatorii care vor sa ma dea afara :bang: :bang: .kam atat.cred ca am cele mai ciudate hobbyuri din site
Si eu fac la fel, pierd vremea prin magazine de tot felul , ma uit , studiez.
Mai nou fac poze in prostie.
salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hobbyurile mele sunt:
-calatoriile :heart:
-sa ma joc cu perusii :perus:
-Shoping :floare:
-sa merg in ospetie la verisorii mei
-sa stau pe forum
-sa fac poze :merci:
-sa ies in parc :hihi:
Hobbyurile mele:
-Sa fac pozici
-Sa stau pe forum
-Sa pierd vremea ascultind muzica
-Si shopingul
hobby-urile mele sunt:
1.sa ascult muzica
2.sa fac shopping la baneasa(stau aproape) :heart: :heart: :heart:
3.sa ies cu prieteni
4.sa merg cu elliot la plimbare ..
hobby-urile mele:sa ascult muzica si sa compun melodi(stiu sa cant la chitara)
sa ma interesez despre viata vedetelor
sa ma interesez despre toate animalele
sa joc voley
sa fac shopping
Hobby-urile mele sunt :
`1.sa ingrijesc animalele
`2.sa ies cu prieteni :wis:
`3.sa ma plimb prin parc :k:
`4.sa ascult muzica :music:
`5.sa cant la chitara :ok:
Respectele mele pentru cel din urma, titi. De mult astept sa ascult un solo, la rece.. fostul s-a apucat de invatat... a incercat sa ma invete si pe mine, dar nu a fost chitara prea buna...
As vrea sa fi putut participa si eu la una din seratele ce se faceau inainte... :cry:
Respectele mele pentru cel din urma, titi.
De mult astept sa ascult un solo, la rece.. fostul s-a apucat de invatat... a incercat sa ma invete si pe mine, dar nu a fost chitara prea buna...
As vrea sa fi putut participa si eu la una din seratele ce se faceau inainte... :cry:
Multumes frumos, Simona!!! :hug: :hug:
Clasica sau electrica? Video?
Clasica sau electrica? Video?
Clasica (sunt incepator...)
Forum 4animale → Hobby-uri → Hobby-uri