151

Re: Hobby-uri

Nu avem de ce sa radem big_smile
Sunt foarte interesante hobbyurile tale wink

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

152

multe:
*ingrijitul animalelor(si salbatice si de casa) :caine:  smile
*desenul(mai precis designul vestimentar) big_smile   :heart:
*inotul pe sub apa :hug:  smile
*muzica(pop-rock) :music:  :elefant:
*florile :succes:  :fluture:
*calatoriile :soarece:   :iepure:
*sportul(tenis,baschet,inot,karate,volei,si gimnastica si dans) :pisica:  :maimuta:
*timbrele si servetelele :sol:  :nimfa:
Si sunt doar cateva,sper ca nu v-am plictisit.

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

153

nu stiu daca mi-am mai scris hobby-urile, dar astea sunt:
*animalele :heart:  :heart:  :heart:
*cantatul
*ascultatul muzicii(pop-rock, rock, in general muzica usoara)
*cititul
*mersul pe bicicletata
*mersul pe role
*mancatul inghetatei
*calculatorul
*uitatul la TV
*mersul la cumparaturi
*vorbitul cu prietenii
Cam atat. smile

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

154

Nou hobby: SUDOKU  smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

155

Asta de la mine l-ai luat  mad
Nu are nimic.Succes  :k:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

156

hobby-ul meu principal zilele astea?
-www.4animale.ro  smile

-sa ies la iarba verde k tot e vara  :succes:
-calatoriile  :fluture:
-dormitul  :nani:
-shopping  :maimuta:
-iesit in oras cu prietenii  :sanatate:
-condusul  :buzz:
-mancatul  smile
-sa ma joc cu animalutele  :perus:
-sa merg in vizita la rude( mai ales la verisoarele mele mici cu care ma joc de-nnebunesc....dau in mintea copiilor smile )  :iepure:
-sa citesc carti de aventuri , cu detectivi etc  :soarece:
-sa ma uit la filme comedie, horror si toate emisiunile ce tin de animale sau gen discovery  :pisica:

157

Hobby-urile mele:
Pasarile  :heart:
Fluturii  :fluture:
Patinajul
Cititul
The Rasmus smile (o trupa din Finlanda)

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

158

The Rasmus care il are solist pe Lauri?(de fapt alta nici nu mai stiu :bang: )acum cativa ani era preferata mea... big_smile

^ :heart: Ello :heart: ^

159

E un hobby ce ma tine de 6 ani big_smile

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

160

Pe atunci eu nu prea am avut posibilitatea sa am contact cu muzica si "lumea" rock si ascultam doar ce aparea la tv...apoi mai tarziu mi-am "extins" teritoriul si am aflat de mai multe trupe,etc...mai ascult si acum cateodata the rasmus.. smile

^ :heart: Ello :heart: ^

161

hobby-urile mele:

-sa fac poze
   -sa ies cu prietenii
   big_smile

Nimic Nu Mai Conteaza  Atata Timp Cat Iubesti Animalele

162

hobby-urile mele sunt : JUDO-ul... asta il practic si de performanta... fotbalul ... si de indata ce cumpar o veverita o sa am un hobby veveritesc  smile  smile  smile  smile  big_smile        :hamster:

aaa.. da si stau pe afara sa ma joc asta cand am chef cateodata ma tine o moleseala toata ziua...

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

163

hey all  :ok:
Hobby'urile mele sunt:
- Sa umblu pe site'uri in care se vand catei de rasa, iubesc cateii  :heart:  si citesc de 10 ori despre ei, de exemplu despre temperamentul lor, de unde provin , etc.  smile  ajung uneori sa citesc si de 40 de ori si nu ma satur  smile 
- Sa ma uit la desene animate, sunt un copil, bine..un copil mai mare, dar tot copil sunt  :bang:
-Sa ma joc cu Belutza  smile  e porcuta mea de guineea  :rusine:  o iubesc mult mult pe fetitsa mea :heart:  :heart:
-Sa ma holbez minute intregi la Roco, un papagal amorez  :hihi:  (hehe, numai amorez nu este  neutral  este un isteric, il am de 1 an si jumatate si nici pana acum nu am putut sa'l dresez  :wow:  )
  - Aici devine din ce in ce mai ciudat: am obiceiul de a'mi imagina ca sunt in aer sfere, uneori trasez linii imaginare, si am ceva cu cifra 3  :wow:  ! de 100 de ori pe zi dau refresh de 3 ori pe desktop  :wis:  ...I know..sunt ciudata  tongue

PUPICI TUTUROR !  :heart:  :floare:  :fluture:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

164

nu esti ciudata deloc, dar la partea cu desene animate sunt total invers:imi place mai mult sa ma uit la filme si la seriale, desi sunt copil! smile cred ca eu sunt ciudata cu chestia asta! smile

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

165

sall.hobbyurile mele sunt pescuitul(mai bn zis spinningu-ul da,in sistem c&r adi catch & relase),sa ma dau cu bicicleta(mai ales akm vara vak vreo 4 km/pe zi cu bicicleta),sa ma joc pe psp(max 30 minute/zi),sa trag cu orastia smile  smile (nu sa sparg geamuri si nici oamenisi nici dupa pasari smile ,asa in zidurile cetatii de la alba),sa  merg mereu la pet-shopuri holbanduma(1 data am stat cam 30-40 minute ora) smile  smile  smile  la micul alex,la jucarii de zebre si mancare de papagali,asa sa merg la magazine de pescuit si sa vb cu vanzatorii care vor sa ma dea afara :bang:  :bang: .kam atat.cred ca am cele mai ciudate hobbyuri din site smile

Ionut,dar prietenii imi spun Tomitza smile

166

Si eu fac la fel, pierd vremea prin magazine de tot felul , ma uit , studiez.
Mai nou  fac poze in prostie. smile  smile  smile

167

salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hobbyurile mele sunt:
-calatoriile :heart:
-sa ma joc cu perusii :perus:
-Shoping :floare:
-sa merg in ospetie la verisorii mei big_smile
-sa stau pe forum  tongue  tongue  tongue  tongue  tongue
-sa fac poze  :merci:
-sa ies in parc :hihi:

picii mei, va iubesc!!!!!!!!!!!!!!!!! ingerul meu pazitor este dasa

168

Hobbyurile  mele:
-Sa fac pozici
-Sa stau pe forum
-Sa pierd vremea ascultind muzica
-Si shopingul

169

hobby-urile mele sunt:
1.sa ascult muzica
2.sa fac shopping la baneasa(stau aproape) :heart:  :heart:  :heart:
3.sa ies cu prieteni
4.sa merg cu elliot la plimbare ..

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

170

hobby-urile mele:sa ascult muzica si sa compun melodi(stiu sa cant la chitara)
                           sa ma interesez despre viata vedetelor
                            sa ma interesez despre toate animalele
                            sa joc voley
                             sa fac shopping

Love Nature
1 :perus: Paco(perus)
1 :caine: Cody(shih-tzu)

171

Hobby-urile mele sunt :
`1.sa ingrijesc animalele tongue
`2.sa ies cu prieteni :wis:
`3.sa ma plimb prin parc :k:
`4.sa ascult muzica :music:
`5.sa cant la chitara :ok:

172

Respectele mele pentru cel din urma, titi.  big_smile  De mult astept sa ascult un solo, la rece.. fostul s-a apucat de invatat... a incercat sa ma invete si pe mine, dar nu a fost chitara prea buna...

As vrea sa fi putut participa si eu la una din seratele ce se faceau inainte...  :cry:

Simo

173

necunoscuta wrote:

Respectele mele pentru cel din urma, titi.  big_smile  De mult astept sa ascult un solo, la rece.. fostul s-a apucat de invatat... a incercat sa ma invete si pe mine, dar nu a fost chitara prea buna...

As vrea sa fi putut participa si eu la una din seratele ce se faceau inainte...  :cry:

Multumes frumos, Simona!!! :hug:  :hug:

174

Clasica sau electrica? Video? big_smile

Simo

175

necunoscuta wrote:

Clasica sau electrica? Video? big_smile

Clasica big_smile (sunt incepator...)