Re: Labrador
multumesc din pacate nu are dar este de rasa ii cunosc pe ambi parinti
Adaugat: 25-08-2010 01:19
cateva poze cu ursuletu meu mic
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Labrador
multumesc din pacate nu are dar este de rasa ii cunosc pe ambi parinti
Adaugat: 25-08-2010 01:19
cateva poze cu ursuletu meu mic
este foarte dragut! :heart: sa-ti traiasca!cat ai dat pe el?
multumesc am dat pe el 800 ron
cam mult pentru unul fara pedigree ....
nu conteaza ca nu are pedigree,atata timp cat nu vrei sa participi la competitii nu are rost sa-ti cumperi un caine cu pedigree.important este sa fie sanatos
ba conteaaza! daca vrei un caine sanatos si care sa fie cu adevarat de rasa x si sa nu fie o corcitura ... dupaa parerea mea,conteaza ... si nu e vorba de expozitii sau mai stiu eu ce ...dar e cel mai sigur ca sa ai un caine sanatos si apartinand acelei rase! oricum e frumusica ... cat are ?:)
este baiat are 6 saptamani si 2 zile si nu sunt sigur dar tatal cred ca are pedigree
puiul ar fi trebuit sa mai stea cu mama lui pana la varsta de 9 saptamani o crescatorie care se respecta asa face
si asa ai cel mai sanatos pui
oricm e frumusel...aduce a labrador
sa vedem cum va fi cand va fi mare
vai ce scumpic e :bravo: vad ca vrea sa roada tot ce prinde prin preajma asa se antreneaza si cand va creste te va apara de hoti :muscle:
multumesc da tot ce prinde roade uneori chiar si mainile mele
Este una din rasele mele preferate, este genial, este minunat... sa-ti traiasca!
Eu cand eram mai mica am luat un labrador si cand s-a facut mare... a deveni schnauzer...
Sa ai grija de el si sa te bucuri multi ani de nazdravaniile lui (cam 5156651864130516561565502505487951)!
Pupici de la Hedwig!
multumesc :merci:
este o frumuseteeee :heart: :heart: .... atat de scump :pup:
multumesc :pup:
Adaugat: 12-09-2010 13:32
cateva poze noi cu cesar :caine: am mai crescut si noi duminica facem si noi 3 luni
S-a facut foarte frumos :pup: un scumpic :pup: sa mai postezi poze cu el
multumesc asa am sa fac :merci:
Adaugat: 14-10-2010 15:59
poze facute ieri intre timp am mai crescut si noi maine facem 4 luni
ms nu nu are pedigree parinti lui au
E tare frumos!
nu,nu pentru ca,daca proprietarul nu a vrut sa scoata acte si puilor,atunci doar parintii au pedigree si puii nu
multumesc Mary :merci:
dan,de unde ti l-ai luat?de la tn din judet sau din altul?k as fi interesat sa imi iau si eu unul baiat
de la mine din judet l-am luat
cat ai dat pe el?adik as vrea sa imi iau un baiat de labrador golden retrevier si de asta te intreb.si domnul/doamna de unde l-ai luat vand si in alt judet(cu transport;ca nu cont cat e transportul)?ms
P.S.:f frumos micutul tau!!!!sa iti traiasca si sa ai numai bucurii alaturi de el!! :sanatate: :heart:
8oo ron am dat pe el nu stiu daca vand si in alt judet ce eu am fost la ei si l-am luat
iti multumesc si sper sa iti gasesti si u
Dan: Sa-ti traiasca! :bravo: Este SUPERB! Sa te bucuri de el! Asteptam poze cu el si nu uita sa ne povestesti de nazbatiile pe care le face... care (sunt sigura) sunt nelipsite :hihi:
Forum 4animale → Caini → Labrador