Re: Chinchilla
mersi ![]()
P.s:iar vorbim si faci de data asta 120 de mesaje ![]()
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla
mersi ![]()
P.s:iar vorbim si faci de data asta 120 de mesaje ![]()
=)nu ai fost sa cauti la magazine chinchilutzul care iti place:>?eu l-am asteptat e zuzu 2-3 luni:Dcred ca in fiecare zi mergea,m la magazinul de animale sa vad daca nu a adus chinchilla si in ziua in care l-a adus l-am si cumparat...noroc ca am avut banii la mine.=)
altfel il furau altii pe Zuzu
.eu nu am apucat sa merg la pet shop.in acest moment toti inafara de mine,fratemiu si Paco au ceva impotriva :ironic: (adica parintii).mama ca cica miroase da m-am :bang: de cate ori i-am spus ca nu miroase si tata zice ca daca nu e de acord mama nu e de acord nici el dar nu voi face niciodata asa: :sol:
Adaugat: 16-06-2008 13:34
nu ma dau batuta
.visul meu acum:sambata merg la petshop ![]()
spune-i ca nu miroase!asta i-o spun eu=)ca sincer nu miroase deloc...mai ales ca face baita in fiecare seara ...si povesteste-i cat mai multe..si daca bagi niste minciunele pe acolo numa sa fie de acord ca dupa ce ti-l cumpara nu o sa il mai poata duce inapoi=)
chestia cu misrositul am degand sa o pun sa citeasca peste tot ca NU MIROASE!oricum cred ca pana vineri o conving :ironic:
Adaugat: 16-06-2008 13:40
stii ce am observat?nu ai pus povestea lui Zuzu
.da nu te ocupa de asta acum ca am chef de vorba ![]()
=)ok..o sa o pun si pe aia...mai incolo:Phmmm inca nu mio raspuns nimeni cum sa ii fac o cusca la zuzulino...ns unde as putea sa gasesc niste gratii din acelea cum sunt facute custile din pet shop...ca eu vreau sa ii fac o cusca maaaaaaaaaaaare :angel:
nu stiu.....daca era papagal era altceva ca ii puneai nu stiu ce plasa speciala da e chinchilla..........poate ar trebui sa intrebi la petshop ![]()
saracutul zuzu ns ce avea azi cred ca si-o sucit piciorul sau cv de genu ca :cry:asa umbla parca era beat:cry:nu mai avea echilibru asa m-am intristat da bine ca pe seara si-a mai revenit...cred ca de la atatea sarituri poate s-a lovit...am vrut sa il duc de urgenta la veterinar dar bine ca s-a facut mai bine...atata l-am iubit:heart:
e bine acum,da? ![]()
si-a mai revenit acuma...sper csa se faca bine de tot:cry:
noroc.sa se faca bine repede
.apropo de chinchille cred ca acum ambii sunt convinsii cam 80% da mai am de muncit :bang:
oao deci ai facut progrese=) sper sa reusesti...:rusine:
mersi.si eu sper
Adaugat: 17-06-2008 10:19
camy am descoperit un site cu chinchille si se pare ca al meu va fi tot baiat
.5illutul meu Yoyo
.daca te intereseaza siteul:
si am inca o dovada pentru mama ca nu miroase:citatul din site-ul de mai sus:
"Principalul avantaj de a avea o chinchila ca animal de companie este faptul ca se numara printre putinele animale cu blana care nu emana miros. Poate deveni prietenos daca este cumparat de mic puiut."
Adaugat: 17-06-2008 12:31
:ok: :angel: da :angel::ok: ura
se pare ca imi voi lua 5illa(chinchilla)
:ironic: :k: :angel: :wis: :ok: :merci: :heart:
oao ce super ...o sa cittesc si de pe site nu stiam de el ms ca mi l-ai dat si mie:Psi Felicitari ca ai reusit sa ii convingi se pare ca la tine a fost mai usor decat la mine:D:bravo::bravo::bravo:
nu a fost mai usor,sunt eu mai pisaloaga ![]()
=)sper sa te disptrezi cu noul tau nebunatic=)
inca nu l-am luat da cu noua dovada este foarte posibil
Adaugat: 17-06-2008 13:30
acum calculez cam cat ar costa dupa preturile de pe site-ul ala
stiu dar dupa ce il vei cumpara...sper sa fie scumpok si sa il iubesti toata ziua=)
Adaugat: 17-06-2008 13:31
sant preturi?ca eu nu m-am uitat asa bine...tre sa vad ![]()
276 ron in total in cel mai scum caz
.e bine.cam cat am dat si pe Paco voi da si pe Yoyo.nu ti-ai ales alt avatar asa cum ziceai?
am pus povestea lui zuzu si poza cu el si cu mine=)deci Bianca o sa vezi cum arat si eu:Psa nu te razi ..prea mult timp=)=)=)
lasa ca nu rad.la site-ul ala aici gasesti preturi:
http://www.chinchille.ro/vanzari.html
o sa si citesc povestea si revin cu comentarii
Adaugat: 17-06-2008 14:41
am citit-o si cred ca povestea,tu si zuzu sunteti frumosi.super poveste ![]()
oao ce preturi mici:O...3 Ron mancare si 3 ron nispi:O:O:O:O
Adaugat: 17-06-2008 14:46
:rusine:multzam:rusine::D
3 ron kg de mancare.da,corect.asa mi s-a parut si mie de aceea sunt incantata ca ma gasit site-ul si are un sediu si in Buc. ![]()
eu ii cumpar la zuzu un kg de nisip cu 16 lei..si mancare cu 9 lei +vitaminele care sunt 4 lei
Adaugat: 17-06-2008 14:48
:wow:deci diferenta mare:Ovai de banii mei
vai de banii tai cat e de neobisnuit
.in Bucuresti trebuiau sa fie preturi de 2 ori mai mari decat la tine in oras
Adaugat: 17-06-2008 14:50
stai,ai zis asta in gluma sau chiar ai vorbit serios? ![]()
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla