Re: Chinchilla
mersi
P.s:iar vorbim si faci de data asta 120 de mesaje
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla
mersi
P.s:iar vorbim si faci de data asta 120 de mesaje
=)nu ai fost sa cauti la magazine chinchilutzul care iti place:>?eu l-am asteptat e zuzu 2-3 luni:Dcred ca in fiecare zi mergea,m la magazinul de animale sa vad daca nu a adus chinchilla si in ziua in care l-a adus l-am si cumparat...noroc ca am avut banii la mine.=)
altfel il furau altii pe Zuzu
.eu nu am apucat sa merg la pet shop.in acest moment toti inafara de mine,fratemiu si Paco au ceva impotriva :ironic: (adica parintii).mama ca cica miroase da m-am :bang: de cate ori i-am spus ca nu miroase si tata zice ca daca nu e de acord mama nu e de acord nici el dar nu voi face niciodata asa: :sol:
Adaugat: 16-06-2008 13:34
nu ma dau batuta .visul meu acum:sambata merg la petshop
spune-i ca nu miroase!asta i-o spun eu=)ca sincer nu miroase deloc...mai ales ca face baita in fiecare seara ...si povesteste-i cat mai multe..si daca bagi niste minciunele pe acolo numa sa fie de acord ca dupa ce ti-l cumpara nu o sa il mai poata duce inapoi=)
chestia cu misrositul am degand sa o pun sa citeasca peste tot ca NU MIROASE!oricum cred ca pana vineri o conving :ironic:
Adaugat: 16-06-2008 13:40
stii ce am observat?nu ai pus povestea lui Zuzu .da nu te ocupa de asta acum ca am chef de vorba
=)ok..o sa o pun si pe aia...mai incolo:Phmmm inca nu mio raspuns nimeni cum sa ii fac o cusca la zuzulino...ns unde as putea sa gasesc niste gratii din acelea cum sunt facute custile din pet shop...ca eu vreau sa ii fac o cusca maaaaaaaaaaaare :angel:
nu stiu.....daca era papagal era altceva ca ii puneai nu stiu ce plasa speciala da e chinchilla..........poate ar trebui sa intrebi la petshop
saracutul zuzu ns ce avea azi cred ca si-o sucit piciorul sau cv de genu ca :cry:asa umbla parca era beat:cry:nu mai avea echilibru asa m-am intristat da bine ca pe seara si-a mai revenit...cred ca de la atatea sarituri poate s-a lovit...am vrut sa il duc de urgenta la veterinar dar bine ca s-a facut mai bine...atata l-am iubit:heart:
e bine acum,da?
si-a mai revenit acuma...sper csa se faca bine de tot:cry:
noroc.sa se faca bine repede .apropo de chinchille cred ca acum ambii sunt convinsii cam 80% da mai am de muncit :bang:
oao deci ai facut progrese=) sper sa reusesti...:rusine:
mersi.si eu sper
Adaugat: 17-06-2008 10:19
camy am descoperit un site cu chinchille si se pare ca al meu va fi tot baiat .5illutul meu Yoyo
.daca te intereseaza siteul:
si am inca o dovada pentru mama ca nu miroase:citatul din site-ul de mai sus:
"Principalul avantaj de a avea o chinchila ca animal de companie este faptul ca se numara printre putinele animale cu blana care nu emana miros. Poate deveni prietenos daca este cumparat de mic puiut."
Adaugat: 17-06-2008 12:31
:ok: :angel: da :angel::ok: ura se pare ca imi voi lua 5illa(chinchilla)
:ironic: :k: :angel: :wis: :ok: :merci: :heart:
oao ce super ...o sa cittesc si de pe site nu stiam de el ms ca mi l-ai dat si mie:Psi Felicitari ca ai reusit sa ii convingi se pare ca la tine a fost mai usor decat la mine:D:bravo::bravo::bravo:
nu a fost mai usor,sunt eu mai pisaloaga
=)sper sa te disptrezi cu noul tau nebunatic=)
inca nu l-am luat da cu noua dovada este foarte posibil
Adaugat: 17-06-2008 13:30
acum calculez cam cat ar costa dupa preturile de pe site-ul ala
stiu dar dupa ce il vei cumpara...sper sa fie scumpok si sa il iubesti toata ziua=)
Adaugat: 17-06-2008 13:31
sant preturi?ca eu nu m-am uitat asa bine...tre sa vad
276 ron in total in cel mai scum caz .e bine.cam cat am dat si pe Paco voi da si pe Yoyo.nu ti-ai ales alt avatar asa cum ziceai?
am pus povestea lui zuzu si poza cu el si cu mine=)deci Bianca o sa vezi cum arat si eu:Psa nu te razi ..prea mult timp=)=)=)
lasa ca nu rad.la site-ul ala aici gasesti preturi:
http://www.chinchille.ro/vanzari.html
o sa si citesc povestea si revin cu comentarii
Adaugat: 17-06-2008 14:41
am citit-o si cred ca povestea,tu si zuzu sunteti frumosi.super poveste
oao ce preturi mici:O...3 Ron mancare si 3 ron nispi:O:O:O:O
Adaugat: 17-06-2008 14:46
:rusine:multzam:rusine::D
3 ron kg de mancare.da,corect.asa mi s-a parut si mie de aceea sunt incantata ca ma gasit site-ul si are un sediu si in Buc.
eu ii cumpar la zuzu un kg de nisip cu 16 lei..si mancare cu 9 lei +vitaminele care sunt 4 lei
Adaugat: 17-06-2008 14:48
:wow:deci diferenta mare:Ovai de banii mei
vai de banii tai cat e de neobisnuit
.in Bucuresti trebuiau sa fie preturi de 2 ori mai mari decat la tine in oras
Adaugat: 17-06-2008 14:50
stai,ai zis asta in gluma sau chiar ai vorbit serios?
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla