101

Re: Chinchilla

mersi smile

P.s:iar vorbim si faci de data asta 120 de mesaje big_smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

102

=)nu ai fost sa cauti la magazine chinchilutzul care iti place:>?eu l-am asteptat e zuzu 2-3 luni:Dcred ca in fiecare zi mergea,m la magazinul de animale sa vad daca nu a adus chinchilla si in ziua in care l-a adus l-am si cumparat...noroc ca am avut banii la mine.=)

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

103

smile altfel il furau altii pe Zuzu smile .eu nu am apucat sa merg la pet shop.in acest moment toti inafara de mine,fratemiu si Paco  au ceva impotriva :ironic: (adica parintii).mama ca cica miroase da m-am :bang: de cate ori i-am spus ca nu miroase si tata zice ca daca nu e de acord mama nu e de acord nici el dar nu voi face niciodata asa: :sol:

Adaugat: 16-06-2008 13:34

nu ma dau batuta smile .visul meu acum:sambata merg la petshop tongue

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

104

spune-i ca nu miroase!asta i-o spun eu=)ca sincer nu miroase deloc...mai ales ca face baita in fiecare seara ...si povesteste-i cat mai multe..si daca bagi niste minciunele pe acolo numa sa fie de acord ca dupa ce ti-l cumpara nu o sa il mai poata duce inapoi=)

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

105

chestia cu misrositul am degand sa o pun sa citeasca peste tot ca NU MIROASE!oricum cred ca pana vineri o conving :ironic:

Adaugat: 16-06-2008 13:40

stii ce am observat?nu ai pus povestea lui Zuzu smile .da nu te ocupa de asta acum ca am chef de vorba tongue

106

=)ok..o sa o pun si pe aia...mai incolo:Phmmm inca nu mio raspuns nimeni cum sa ii fac o cusca la zuzulino...ns unde as putea sa gasesc niste gratii din acelea cum sunt facute custile din pet shop...ca eu vreau sa ii fac o cusca maaaaaaaaaaaare :angel:

107

nu stiu.....daca era papagal era altceva ca ii puneai nu stiu ce plasa speciala da e chinchilla..........poate ar trebui sa intrebi la petshop hmm

108

saracutul zuzu ns ce avea azi cred ca si-o sucit piciorul sau cv de genu ca :cry:asa umbla parca era beat:cry:nu mai avea echilibru asa m-am intristat da bine ca pe seara si-a mai revenit...cred ca de la atatea sarituri poate s-a lovit...am vrut sa il duc de urgenta la veterinar dar bine ca s-a facut mai bine...atata l-am iubit:heart:

109

e bine acum,da? neutral

110

si-a mai revenit acuma...sper csa se faca bine de tot:cry:

111

noroc.sa se faca bine repede neutral .apropo de chinchille cred ca acum ambii sunt convinsii cam 80% da mai am de muncit :bang:

112

oao deci ai facut progrese=) sper sa reusesti...:rusine:

113

mersi.si eu sper smile

Adaugat: 17-06-2008 10:19

camy am descoperit un site cu chinchille si se pare ca al meu va fi tot baiat smile .5illutul meu Yoyo smile .daca te intereseaza siteul:

www.chinchille.ro

si am inca o dovada pentru mama ca nu miroase:citatul din site-ul de mai sus:
"Principalul avantaj de a avea o chinchila ca animal de companie este faptul ca se numara printre putinele animale cu blana care nu emana miros. Poate deveni prietenos daca este cumparat de mic puiut."

Adaugat: 17-06-2008 12:31

:ok: :angel: da :angel::ok: ura tongue se pare ca imi voi lua 5illa(chinchilla) smile big_smile tongue smile :ironic: :k: :angel: :wis: :ok: :merci: :heart:

114

oao ce super ...o sa cittesc si de pe site nu stiam de el ms ca mi l-ai dat si mie:Psi Felicitari ca ai reusit sa ii convingi se pare ca la tine a fost mai usor decat la mine:D:bravo::bravo::bravo:

115

nu a fost mai usor,sunt eu mai pisaloaga smile

116

=)sper sa te disptrezi cu noul tau nebunatic=)

117

inca nu l-am luat da cu noua dovada este foarte posibil smile

Adaugat: 17-06-2008 13:30

acum calculez cam cat ar costa dupa preturile de pe site-ul ala

118

stiu dar dupa ce il vei cumpara...sper sa fie scumpok si sa il iubesti toata ziua=)

Adaugat: 17-06-2008 13:31

sant preturi?ca eu nu m-am uitat asa bine...tre sa vad big_smile

119

276 ron in total in cel mai scum caz smile .e bine.cam cat am dat si pe Paco voi da si pe Yoyo.nu ti-ai ales alt avatar asa cum ziceai?

120

am pus povestea lui zuzu si poza cu el si cu mine=)deci Bianca o sa vezi cum arat si eu:Psa nu te razi ..prea mult timp=)=)=)

121

lasa ca nu rad.la site-ul ala aici gasesti preturi:
http://www.chinchille.ro/vanzari.html
smile
o sa si citesc povestea si revin cu comentarii smile

Adaugat: 17-06-2008 14:41

am citit-o si cred ca povestea,tu si zuzu sunteti frumosi.super poveste smile

122

oao ce preturi mici:O...3 Ron mancare si 3 ron nispi:O:O:O:O

Adaugat: 17-06-2008 14:46

:rusine:multzam:rusine::D

123

3 ron kg de mancare.da,corect.asa mi s-a parut si mie de aceea sunt incantata ca ma gasit site-ul si are un sediu si in Buc. smile

124

eu ii cumpar la zuzu un kg de nisip cu 16 lei..si mancare cu 9 lei +vitaminele care sunt 4 lei

Adaugat: 17-06-2008 14:48

:wow:deci diferenta mare:Ovai de banii mei

125

big_smile vai de banii tai cat e de neobisnuit hmm .in Bucuresti trebuiau sa fie preturi de 2 ori mai mari decat la tine in oras hmm

Adaugat: 17-06-2008 14:50

stai,ai zis asta in gluma sau chiar ai vorbit serios? neutral