Re: Chinchilla
ce seamana cu zuzu poza asta=))=))=))=))am vazut-o si eu pe net...sunt o multime cu chinchile:D
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla
ce seamana cu zuzu poza asta=))=))=))=))am vazut-o si eu pe net...sunt o multime cu chinchile:D
da.am salvat cateva poze si daca astepti 10 minute le aranjez si sa vezi ce misto ies!
Adaugat: 14-06-2008 16:45
Adaugat: 14-06-2008 16:47
Adaugat: 14-06-2008 16:48
:heart: :heart: oao ce fain ii..cum leai facut?
intra aici:
http://www.glitterfy.com/
poti face mai multe decat atat.te uiti tu si vezi
Adaugat: 14-06-2008 16:55
asta am facut-o la flipbook
ms :pup:
si iti trimit si alt site din asta da doar tie
okis...:heart:
vorbind cu mine ajungi si tu la 1000 de mesaje si subiectul asta la 20 de pagini
bine zici:)):))deja am devenit Prieten
cu placere.eu tre sa plec ca mi-a trecut randul la calc. da ma intorc diseara sau maine dimineata
am mai pus poze noi cu zuzu :X ...unele nu-s asa de reusite da no sper sa va placa ca la zuzu nu i-a prea placut cand i le-am facut ca se teme de aparat
pai ori ce poze cu un animalutz aja de skump ne plac
:heart: ms...zuzu deja s-o intimidat
:heart: e foarte scumpik!!!!imi place poza in care musca jucaria :pup: :pup: :pup: :heart:
sau aia su coditza....:D=)
:heart: :heart: :heart: Zuzu este un ingeras :heart: :heart: :heart: :heart:
ms:X deci pana la urma un/o chinchilla vrei sa iti iei:heart:?parintii tai sunt de acord...ca la mn o fost mai dificil
haa.asta cu convinsu e inca in desfasurare.pe fiecare l-am convis cam 30% da poate,poate o sa reusesc \:)
pai arata-le o poza sao u filmare....poate......ma rog...cu ochishorii aia de chinchila si cu coditza(preferata mea imi vn sa fac transplant de coditza de chinchila la hamsteri iepuri si catel ) poate va ajunge cv....
mamei i-am aratat la magazin pe cutia de mancare pentru chinchilla si pot zice dupa ce fata a facut ca i-a placut.pacat ca-i rozatoare
ca ei nu ii plac rozatoarele
si tata a zis ca daca e mama de acord e si el
Adaugat: 16-06-2008 09:13
din pacate mama nu se lasa cu una cu doua.mai am mult pana sa o conving sa-mi ia una
...mult noroc...
mersi
bine macar ca tio cumpara ei pt ca la mn a fost alta poveste...a zis ca daca imi trebuie un animal trebuie sa il cumpar eu...sa ii iau de mancare si de toate...sa fac curat dupa el:(...cam asa fac si acuma deci no:(...cam naspa...bine dar eu am vrut fffff mult un animal si de aceea trebuie sa fac si sacrificii:cry:...
eu doar ii fac curat,ii schimb mancarea si apa.restul fac ei
Adaugat: 16-06-2008 12:28
aum lucrez la un proiect de convingere .adun imagini momentan
bafta...sper sa reusesti sa ii convingi;))
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla