asa si la mine:D...nici acum nu am reusit sa-mi pun avataru pe care mi-l doream.
Adaugat: 21-06-2008 09:18
Bianca,
S-ar putea sa fi fost intr-adevar o problema tehnica, mai incearca, te rog, sa il schimbi si spune-mi daca reusesti sa-l schimbi.
Camelya,
Eu vad alt avatar la tine, unul cu mai multe animale desenate care se schimba. Pe asta l-ai pus?
Adaugat: 21-06-2008 22:26
nu...ca avatarul care vroiam sa il pun nu se schimba si am pus altul..nu este acesta dar voi mai incerca poate reusesc
Adaugat: 21-06-2008 22:46
Camelya,
Sistemul functioneaza, am verificat chiar si eu, mi-am schimbat avatarul, dupa cum poti vedea. Daca nu reusesti inseamna ca ai incercat sa incarci o imagine care nu este in formatul acceptat (se accepta numai .jpg, .jpeg, .gif, .png).
Spune-mi mai multe detalii, ce mesaj iti spune atunci cand incerci sa schimbi avatarul? Sau trimite-mi mie poza pe mail sa vad despre ce e vorba. Merci!
Adaugat: 21-06-2008 23:42
am reusit sa il pun pana la urma numai ca nu se misca...posibil sa fie umpic umpic mai mare decat dimensiunile maxime...dar cand l-am incarcat prima data nu se schimba...in fine...nu mai conteaza ca mi-am pus altul:D
Si nu aparea nici un mesaj atunci cand il incarcam era tot avatarul anterior...
Adaugat: 22-06-2008 13:45
camelya wrote:am reusit sa il pun pana la urma numai ca nu se misca...posibil sa fie umpic umpic mai mare decat dimensiunile maxime...dar cand l-am incarcat prima data nu se schimba...in fine...nu mai conteaza ca mi-am pus altul:D
Si nu aparea nici un mesaj atunci cand il incarcam era tot avatarul anterior...
Pai eu il vad miscandu-se...
Adaugat: 22-06-2008 16:13
asta e altul:)
Adaugat: 22-06-2008 17:05
Am trimis la cereri de articole ceva in legatura cu fabricarea unei custi pt chinchilla dar inca nu mi-au raspuns...si nu mai am timp sa astept...eu as vrea il fac o cusca noua si as fi vrut sa stiu din ce ca nu prea am gasit gratii din acelea...ns unde sa mai caut ...as vrea daca se poate sa ma ajutati cu cv sfaturi ca sa-i placa la zuzu noua lui casuta
...
Adaugat: 07-07-2008 09:06
cum pot sa fac pozele mai mici atunci cand le incarc pe forum ca mie intotdeauna imi ies mai mari si daca le micsorez...?
Adaugat: 09-07-2008 15:27
camelya wrote:Am trimis la cereri de articole ceva in legatura cu fabricarea unei custi pt chinchilla dar inca nu mi-au raspuns...si nu mai am timp sa astept...eu as vrea il fac o cusca noua si as fi vrut sa stiu din ce ca nu prea am gasit gratii din acelea...ns unde sa mai caut ...as vrea daca se poate sa ma ajutati cu cv sfaturi ca sa-i placa la zuzu noua lui casuta
...
Acum este si perioada de vara (concedii etc.) si cererile or sa mearga putin mai greu. Sunt foarte multe cereri si foarte diverse si lucrul la ele ia mult timp pentru ca vrem sa va oferim raspunsuri de calitate. Ne cerem scuze pentru timpii de asteptare si va multumim pentru intelegere.
Adaugat: 10-07-2008 09:20
camelya wrote:cum pot sa fac pozele mai mici atunci cand le incarc pe forum ca mie intotdeauna imi ies mai mari si daca le micsorez...?
Inca mai lucram la partea de adaugat poze, o sa revin cu un raspuns complet maine sau poimaine. Multumesc!
Adaugat: 10-07-2008 09:21
ok...si sa-mi zici si dc ceilalti pot sa puna poze mai mici si eu nu
Adaugat: 10-07-2008 10:25
camelya wrote:ok...si sa-mi zici si dc ceilalti pot sa puna poze mai mici si eu nu 
Gata, problema s-a rezolvat!
De acum nu o sa se mai redimensioneze pozele prea mici!
Adaugat: 10-07-2008 20:42
ok...ms...sper sa nu mai am probleme 
Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)