Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
multumesc pt sfat..asa o sa fac......stii m-am gandit dupa ce le-am facut ca trebuia mai multa faina dar am respectat reteta si cred ca am pus din cv mai mult..... :wow:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
multumesc pt sfat..asa o sa fac......stii m-am gandit dupa ce le-am facut ca trebuia mai multa faina dar am respectat reteta si cred ca am pus din cv mai mult..... :wow:
:ok: Pupici de la Galati, si sarbatori cu bine.
mancarea de la padovan natural mix e buna sa fac batoane
Adaugat: 22-12-2009 22:10
leam facut batoane la ai mei si le plac chiar acum mananaca din ele
Daaa, intr-o saptamana le devoreaza pe toate.
Le-am facut si eu batoane, dar nu prea s-au atins de ele. :cry: Sunt convinsa ca pe celelalte le-ar devora intr-o secunda, dar nu e voie. Sa se multumeasca cu ceva sanatos. :sol:
Ai mei cum le vad tzop pe ele, nu scapa nimic teafar din cioculetele lor.
pozitze noi..nu chiar noi dar mai mult editate
Este foarte frumoasa sa-ti traiasca :k:
ms :pup: :pup: :pup: e baietel..
Scuze greseala mea dar am spus ca e frumoasa pentru ca e rosella si este la feminin
am inteles..nu'i nici o problema..
poly esti un frumos :k: daca nu avea Coco a nastra iubitel iti face`am curte
distantza cam mare... :wis:
distantza cam mare... :wis:
asta cam asa este
Craciun fericit tuturor! :noroc
a venit Craciunul si i la noi :angel:
Adaugat: 25-12-2009 12:00
Ficusul e play-stand-ul sau. Mai avem de lucrat la capitolul penaj, mi se pare putin cam sters, dar asa este la femele din cate stiu. Oricum e o frumusete. De Craciun ii iau cadou ce isi doreste cel mai mult, un mascul. :merci:
Scuzati repetitia!!
a primit cadoul dorit rosella ta? :wow:
Adaugat: 25-12-2009 12:26
avem 2 oua din cate am citit se oua odata la 2 zile....azi e a 3 a zis si nu s-a ouat :cry: oare de ce? are cineva idee daca ma pot uita la oua odata la 2-3 zile? sau le stresez si le pot face rau? :rusine:
poti sa te uiti dar nu tot timpul....odata la 2 zile poti..
Adaugat: 25-12-2009 13:59
ank unde este cuibul ..eu nu-l vad
Adaugat: 25-12-2009 14:00
gata..l-am vazut..scz :rusine: are usor culoarea peretelui si nu-l vedeam...
gata..l-am vazut..scz :rusine: are usor culoarea peretelui si nu-l vedeam...
este marul in fata gaurii si de asta nu e usor de zarit
are 3 oua, s`a uitat sotul azi dimineata...ce e rau ca nu sta sa le cloceasca :cry:
anca9mai. nu lasi papagalul pe afara?
o sa inceapa sa le cloceasca..ei oricum stiu ce fac... :wis: :pup:
anca9mai. nu lasi papagalul pe afara?
el nu prea iese, il avem de 2 luni si nu e obisnuit cu iesirea la colivie...in schimb ea iese tot timpul...desi acum de cand are oua nu prea mai zboara
de ce m`ai intrerbat daca il las afara?:wow::wis:
Nu, nu a primit masculul fiindca a fost o/un obraznic/a. :sol: Acum sunt indecisa... penajul a devenit mai frumos, rosul mai intens... intai ar trebui sa ajung la crescator sa imi spuna ce sex este.
deyseby wrote:anca9mai. nu lasi papagalul pe afara?
el nu prea iese, il avem de 2 luni si nu e obisnuit cu iesirea la colivie...in schimb ea iese tot timpul...desi acum de cand are oua nu prea mai zboara
de ce m`ai intrerbat daca il las afara?:wow::wis:
l-am vazut inchis. spor la puiuti si sa fie sanatosi. sa ai grija de parinti. asta e cel mai important.
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans