Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Doamne, abia astept, insa din pacate nu ma pot bucura in momentele astea prea mult de progresele zebrutzelor mele. Avem un membru al gashtii bolnavior (un perush).
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Doamne, abia astept, insa din pacate nu ma pot bucura in momentele astea prea mult de progresele zebrutzelor mele. Avem un membru al gashtii bolnavior (un perush).
Lasa Elfie ca o sa se insanatoseasca ai sa vezi...
Sper din toata inima. Multumesc pentur incurajare!
Rares sunt minunati puii si parintii lor.Sa creasca cat mai repede si sa fie sanatosi :pup:
elief, se face el bine
Azi cred ca mi-am lut o mica teapa!
Am fost intr-un pet shop dupa o femela alba ... m-am uitat atent la toate zebrele si am ales una care parea cat de cat sanatoasa, dar cred ca vanzatoru a incurcat zebruta nu ar conta daca ar fi tot femela insa am niste dubi..... in lumina zilei ii se vede fraculetul acela portocaliu de sub aripa specific masculilorl, ciocul este cam rosu si ceea ce m-a convins este ca a inceput sa cante
Multumesc Estera :pup:
Gaby ai acolo un zebrutz polar :blb: sa-ti traiasca!
Eu cred ca este femela...si zebra mea are obrajori crem
Azi cred ca mi-am lut o mica teapa!
Am fost intr-un pet shop dupa o femela alba ... m-am uitat atent la toate zebrele si am ales una care parea cat de cat sanatoasa, dar cred ca vanzatoru a incurcat zebruta nu ar conta daca ar fi tot femela insa am niste dubi..... in lumina zilei ii se vede fraculetul acela portocaliu de sub aripa specific masculilorl, ciocul este cam rosu si ceea ce m-a convins este ca a inceput sa cante
Poftim? Ce fraculetz? Chiar m-ai pus pe ganduri, credeam ca zebrutzele albe sunt fetitze toate. :bang: Zizi este alba toata, are cioculetzul portocaliu dar si canta, uneori mai mult ca Zuzu. E baiat??? :wow: Dar si-au facut cuib!!! :bang: Va rog, spuneti-mi ca Zizi e fata!!! :merci:
Pai a lui Gaby e mascul, albioara mea e mamaica deci femela, in schimb a ta cred ca e tot mascul, ciocul il are rosu aprins asa am vazut in poze , dar nu sunt prea clare posibil sa ma isel.
Zebrele albe sunt si femele si masculi nu doar femele :blb:
Daca tu zici ca culoarea de pe ciocul lui Zizi e portocaliu.. asa o fi http://www.4animale.ro/forum/topic216-zebre-australiene-p2.html
waw nu am stiut de fraculetz nici nu stiu ce e ala :wow: :wow:
Franculetul este peticelul ala de pe lateral al masculilor de zebra , franculetul e pata aia maro cu bulinute albe.
Dar la masculii albi complet nu apare :blb:
Adaugat: 22-11-2009 12:44
Masculii albi complet nu au nici obrajii rosii, doar dupa cioc si cantec iti dai seama de sexul lor
Ma rog,, mie in generatiile trecute mi-au iesit si masculi albi cu obrajii rosii si franculete
uitati poze :angel:
Vai de capul meu! Mi-e rau! Dar daca sunt amandoi baieti, e posibil totusi sa-si faca cuib? Si, ma scuzati, sa sara unul pe altul?
Am sa incerc sa pun o poza clara cu Zizi.
da sunt minunati :k:
Da e posibil sa isi faca cuib pentru confortul lor, si da, masculul dominant sare pe cel recesiv si invers .. Dar cum am zis, pune o poza clara sa vedem despre ce este vorba
Vai de capul meu! Mi-e rau! Dar daca sunt amandoi baieti, e posibil totusi sa-si faca cuib? Si, ma scuzati, sa sara unul pe altul?
Am sa incerc sa pun o poza clara cu Zizi.
Ti-am raspuns mai sus
Scuze, cand am postat eu, mesajul tau nu aparuse inca. Acum incerc sa-i fac o poza la cioculetz, la lumina zilei.
Ok :k:
Am incercat s-o surprind cat mai bine pe Zizi, din pacate nu am putut s-o prind sa-i fac o poza langa geam, la lumina. Dar iata ce am reusit. Sper sa fie concludente, desi tare ma tem ca am doi zebroi.
Adaugat: 22-11-2009 13:13
Am incercat s-o surprind cat mai bine pe Zizi, din pacate nu am putut s-o prind sa-i fac o poza langa geam, la lumina. Dar iata ce am reusit. Sper sa fie concludente, desi tare ma tem ca am doi zebroi.
Aha Zizi e Zozo pana la urma, zuzu il cheama pe alalalt nu? :sanatate:
Adaugat: 22-11-2009 16:20
Te sfatuiesc sa le cumperi 2 fetite :blb:
Rrea are dreptate e 100% baietel...nu lesina,te rog
sunt superbi Elfie pacat ca nu sunt fetitza si baietzel dar potzi sa le cumperi 2 fetitze cum a spus Rares
Rares, Elfie aventi zebrute superbe. sa va traiasca!
Foarte tare! Asa ma gandeam si eu, ca familia nu e destul de numeroasa
. Ok, acum, ca sa nu-mi iau tzeapa again, cum deosebesc fetitzele de baietzei cand ma duc sa le cumpar. Nu de alta, dar chiar ar fi o tragedie sa am 4 baietzi. :bang:
Multumesc pentru aprecieri! Deyseby, si nimfele tale sunt superbe si mi-as dori si eu una, doar ca trebuie sa-mi reconfigurez si sa-mi reamenajez camera. O sa fiu campioana pe acest site la numarul de copii.
Mony, nu am lesinat, dar nici mult nu mai am.
Rares, merci si pentru sugestia legata de nume.
Foarte tare! Asa ma gandeam si eu, ca familia nu e destul de numeroasa
. Ok, acum, ca sa nu-mi iau tzeapa again, cum deosebesc fetitzele de baietzei cand ma duc sa le cumpar. Nu de alta, dar chiar ar fi o tragedie sa am 4 baietzi. :bang:
Multumesc pentru aprecieri! Deyseby, si nimfele tale sunt superbe si mi-as dori si eu una, doar ca trebuie sa-mi reconfigurez si sa-mi reamenajez camera. O sa fiu campioana pe acest site la numarul de copii.
Mony, nu am lesinat, dar nici mult nu mai am.
Rares, merci si pentru sugestia legata de nume.
Asta e ne-am luat teapa
pai cand te duci ai grija ca zebruta alba sa aibe ciocul un portocaliu mai pal asa si sa nu cante
Adaugat: 22-11-2009 23:00
uite fa diferenta intre culoarea ciocului a masculului tau din prima poza si a femelei lui rares din a-2-a
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata