351

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Doamne, abia astept, insa din pacate nu ma pot bucura in momentele astea prea mult de progresele zebrutzelor mele. Avem un membru al gashtii bolnavior (un perush). sad

Adriana

352

Lasa Elfie ca o sa se insanatoseasca ai sa vezi...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

353

Sper din toata inima. sad Multumesc pentur incurajare!

Adriana

354

Rares sunt minunati puii si parintii lor.Sa creasca cat mai repede si sa fie sanatosi :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

355

sad elief, se face el bine

Azi cred ca mi-am lut o mica teapa!
Am fost intr-un pet shop dupa o femela alba ... m-am uitat atent la toate zebrele si am ales una care parea cat de cat sanatoasa, dar cred ca vanzatoru a incurcat zebruta nu ar conta daca ar fi tot femela insa am niste dubi..... in lumina zilei ii se vede fraculetul acela portocaliu de sub aripa specific masculilorl, ciocul este cam rosu si ceea ce m-a convins este ca a inceput sa cante

356 (edited by rares93 21-11-2009 21:36)

Multumesc Estera :pup:
Gaby ai acolo un zebrutz polar :blb: sa-ti traiasca!

:hamster: My name is COdY tongue

357

Eu cred ca este femela...si zebra mea are obrajori crem

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

358

gabyosm14 wrote:

Azi cred ca mi-am lut o mica teapa!
Am fost intr-un pet shop dupa o femela alba ... m-am uitat atent la toate zebrele si am ales una care parea cat de cat sanatoasa, dar cred ca vanzatoru a incurcat zebruta nu ar conta daca ar fi tot femela insa am niste dubi..... in lumina zilei ii se vede fraculetul acela portocaliu de sub aripa specific masculilorl, ciocul este cam rosu si ceea ce m-a convins este ca a inceput sa cante

Poftim? Ce fraculetz? Chiar m-ai pus pe ganduri, credeam ca zebrutzele albe sunt fetitze toate. :bang: Zizi este alba toata, are cioculetzul portocaliu dar si canta, uneori mai mult ca Zuzu. E baiat??? :wow: Dar si-au facut cuib!!!  :bang: Va rog, spuneti-mi ca Zizi e fata!!! :merci:

Adriana

359 (edited by rares93 22-11-2009 12:42)

Pai a lui Gaby e mascul, albioara mea e mamaica deci femela, in schimb a ta cred ca e tot mascul, ciocul il are rosu aprins asa am vazut in poze , dar nu sunt prea clare posibil sa ma isel.
Zebrele albe sunt si femele si masculi nu doar femele tongue:blb:

Daca tu zici ca culoarea de pe ciocul lui Zizi e portocaliu.. asa o fi big_smile                             http://www.4animale.ro/forum/topic216-zebre-australiene-p2.html

360

waw nu am stiut de fraculetz nici nu stiu ce e ala :wow: :wow:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

361

Franculetul este peticelul ala de pe lateral al masculilor de zebra , franculetul e pata aia maro cu bulinute albe.
Dar la masculii albi complet nu apare :blb:

Adaugat: 22-11-2009 12:44

Masculii albi complet nu au nici obrajii rosii, doar dupa cioc si cantec iti dai seama de sexul lor big_smile
Ma rog,, mie in generatiile trecute mi-au iesit si masculi albi cu obrajii rosii si franculete big_smile
uitati poze :angel:

362

Vai de capul meu! Mi-e rau! Dar daca sunt amandoi baieti, e posibil totusi sa-si faca cuib? Si, ma scuzati, sa sara unul pe altul?
Am sa incerc sa pun o poza clara cu Zizi.

Adriana

363

da sunt minunati big_smile :k:

364

Da e posibil sa isi faca cuib pentru confortul lor, si da, masculul dominant sare pe cel recesiv big_smile si invers .. Dar cum am zis, pune o poza clara sa vedem despre ce este vorba smile

365

Vai de capul meu! Mi-e rau! Dar daca sunt amandoi baieti, e posibil totusi sa-si faca cuib? Si, ma scuzati, sa sara unul pe altul?
Am sa incerc sa pun o poza clara cu Zizi.

Adriana

366

Ti-am raspuns mai sus wink

367

Scuze, cand am postat eu, mesajul tau nu aparuse inca. Acum incerc sa-i fac o poza la cioculetz, la lumina zilei.

Adriana

368

Ok :k:

369

Am incercat s-o surprind cat mai bine pe Zizi, din pacate nu am putut s-o prind sa-i fac o poza langa geam, la lumina. Dar iata ce am reusit. Sper sa fie concludente, desi tare ma tem ca am doi zebroi.

Adaugat: 22-11-2009 13:13

Am incercat s-o surprind cat mai bine pe Zizi, din pacate nu am putut s-o prind sa-i fac o poza langa geam, la lumina. Dar iata ce am reusit. Sper sa fie concludente, desi tare ma tem ca am doi zebroi.

Adriana

370

Aha Zizi e Zozo pana la urma, zuzu il cheama pe alalalt nu? :sanatate:

Adaugat: 22-11-2009 16:20

Te sfatuiesc sa le cumperi 2 fetite big_smile :blb:

371

Rrea are dreptate e 100% baietel...nu lesina,te rog

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

372

sunt superbi Elfie pacat ca nu sunt fetitza si baietzel sad dar potzi sa le cumperi 2 fetitze cum a spus Rares big_smile

373

Rares, Elfie aventi zebrute superbe. sa va traiasca!

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

374 (edited by elfie 22-11-2009 22:49)

smile Foarte tare! Asa ma gandeam si eu, ca familia nu e destul de numeroasa smile. Ok, acum, ca sa nu-mi iau tzeapa again, cum deosebesc fetitzele de baietzei cand ma duc sa le cumpar. Nu de alta, dar chiar ar fi o tragedie sa am 4 baietzi. :bang:

Multumesc pentru aprecieri! Deyseby, si nimfele tale sunt superbe si mi-as dori si eu una, doar ca trebuie sa-mi reconfigurez si sa-mi reamenajez camera. O sa fiu campioana pe acest site la numarul de copii. smile

Mony, nu am lesinat, dar nici mult nu mai am. big_smile

Rares, merci si pentru sugestia legata de nume.

Adriana

375 (edited by gabyosm14 22-11-2009 23:05)

elfie wrote:

smile Foarte tare! Asa ma gandeam si eu, ca familia nu e destul de numeroasa smile. Ok, acum, ca sa nu-mi iau tzeapa again, cum deosebesc fetitzele de baietzei cand ma duc sa le cumpar. Nu de alta, dar chiar ar fi o tragedie sa am 4 baietzi. :bang:

Multumesc pentru aprecieri! Deyseby, si nimfele tale sunt superbe si mi-as dori si eu una, doar ca trebuie sa-mi reconfigurez si sa-mi reamenajez camera. O sa fiu campioana pe acest site la numarul de copii. smile

Mony, nu am lesinat, dar nici mult nu mai am. big_smile

Rares, merci si pentru sugestia legata de nume.

Asta e ne-am luat teapa smile
pai cand te duci ai grija ca zebruta alba sa aibe ciocul un portocaliu mai pal asa si sa nu cante

Adaugat: 22-11-2009 23:00

uite fa diferenta intre  culoarea ciocului a masculului tau din prima poza si a femelei lui rares din a-2-a