Re: Bichon Frise
Sau...atunci cand il vezi ca se apleaca sa isi faca nevoile il duci pe balcon...sa se invete sa faca acolo...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Bichon Frise
Sau...atunci cand il vezi ca se apleaca sa isi faca nevoile il duci pe balcon...sa se invete sa faca acolo...
@luky -merci:P....
@iloveanimals-asa am facut...knd am vazut ca s-a aplecat l-am dus repede in balcon..dar nu a facut nimic..:( s-a suparat si s-a culcat;)) astept sa se trezeasca sa il duc in balcon
eu sunt de larus sarah si sunt foarte vioaie si mas juca tot timpul
ce draguta e sa-ti traiasca!!!
:)multumesc .da este de la canisa larus
eu sunt de larus sarah si sunt foarte vioaie si mas juca tot timpul
Sarah esti o dulce ...dulce :pup: !
Te pup,
Winny ''Esprit de Larus''
multumesc esprit de larus
x3m, e superb winny!
are un toaletaj de nota 10 Felicitari!
x3m, e superb winny!
are un toaletaj de nota 10Felicitari!
Iti multumim pentru felicitari !
O zi buna,
Winny 'Esprit de Larus' si Cristi
Adaugat: 01-08-2009 00:31
Va las pentru cateva zile ca voi merge in plimbare la o expozitie ...departe de casa!
Va pupacesc pe toti bichoneii de pe aici...
Mult succes! :k:
Eu, cel putin, tin pumnii sa ia tot
Dai de veste ce ati facut la expo
Ma bucur ca am gasit acest forum pentru ca am si eu un bichonel dar eu nu stiu unde sa il tund :cry: . Am vazut pe aici multe poze cu bichonei foarte frumosi si mi-as dori ca si al meu sa arate asa :bravo:. Pana acum al meu a fost saracul de el tuns ca un canish :bang:. Intradevar si mie imi place cum e tuns Winny, x3m imi spui te rog unde il faci tu pe al tau :merci:?
Salut. va urmaresc de ceva timp. Eu sunt "surioara" unei bichonitze frise: Tess de Larus, noi i spunem Tessy. si ea ca si Winny participa la expo si e acum Rjch.
sweetdog: la saloane, putina lume stie sa tunda frise, trebuie intrebat intai daca stie sau nu.
sa-ti traiasca scumpetea asta mica de Tessy
Salut. va urmaresc de ceva timp. Eu sunt "surioara" unei bichonitze frise: Tess de Larus, noi i spunem Tessy. si ea ca si Winny participa la expo si e acum Rjch.
sweetdog: la saloane, putina lume stie sa tunda frise, trebuie intrebat intai daca stie sau nu.
Te salut Catalina!
Ma bucur ca vei scrie si tu aici pe forum ...tu ai mai mult timp liber, mai ales acum in vacanta!
Felicitari pentu Tessy ca e Campion Romania Juniori.
Te pupa,
Winny 'Esprit de Larus'
Adaugat: 14-08-2009 01:55
Salutare tuturor,
M-am intors si eu din vacanta din Muntenegru si Croatia.
Am participat la doua expozitii de unde am si obtinut rezultate super bune.
In expozitia CACIB Danilovgrad am obtinut calificativul de Excelent cu titlurile CAC, CACIB, BD, BOB, BOG si R.BIS.
Dupa aceasta reusita am devenit Campion Muntenegru.
In a doua expozitie CAC Niksic am obtinut calificativul Excelent cu titlurile CAC, BD, BOB.
Va pun si eu cateva poze...
Va pup,
Multumesc, Winny. Felicitari pentru reusita din Muntenegru!!!!!!
Doamne. spui ca este de plus. e scump de tot.
poze noi cu Tessy dupa baita de ieri.
x3m ai un catel de nota 100000000000 :heart: cum a spus si deyseby zici ca-i de plus :heart:
bichon_frise Tessy e superba :heart:
eu zik ca ne pacaliti si sunt niste caini de plus acolo sunt superbi amandoi :heart: :pup:
stiu, doar glumeam :heart:
Forum 4animale → Caini → Bichon Frise