Re: Discutii despre Concurs
toate desenele au iesit frumoase :bravo: felicitari tuturor
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
toate desenele au iesit frumoase :bravo: felicitari tuturor
multumim :k: :heart:
ma scuzati..rog pe cineva sa stearga primul mesaj....nu stiu cum am reusit sa fac asta...
felicitari Danyto. sunt foarte frumoase si desenele tale. mai ales veverita e draguta.
bravo danyto, foarte reusite desenele :k:
ma scuzati..rog pe cineva sa stearga primul mesaj....nu stiu cum am reusit sa fac asta...
Am sters, nicio problema.
Multumesc tuturor
frumoase desene danyto.....desenezi superb :bravo:
luky-muky pe medalionul de la desenele tale este "L"in caracter de tipar
frumoase desene danyto.....desenezi superb :bravo:
multumesc :ironic:
Intru si eu in concurs...imediat atasez pozele
SI multumesc mult Alexandra ( O blonda) pt ca m`ai informat de concurs
:heart:
cu placere stiam eu ca te pricepi la desenat, si am zis ca ti`ar parea rau sa afli ca a fost concurs si nu ai participat
Frumoase desene, felicitari :pup:
SUnt superbe toate desenele! V`au iesit foarte bine!
Felicitari! :pup:
si ale tale sunt minunate :bravo: :pup:
Frumoasa desene deedee
ce dragutza e veverita danyto :bravo:
ce frumos o porcusorul de guineea deedee :bravo:
felicitari tuturor :sanatate:
Multimesc iloveanimals
felicitari tuturor :bravo: :bravo:
foarte frumoase desenele :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo:
Haideti cu desenele, azi e ultima zi in care pot fi postate! De maine incepe votarea! :bravo:
Haideti cu desenele, azi e ultima zi in care pot fi postate! De maine incepe votarea! :bravo:
asta pt cine are talent! sper sa castige cele mai frumoase, si cum toate sunt frumoase....
Deyseby, incearca si tu o schita ceva! Hai ca stiu ca poti.Toti avem talent, trebuie doar sa`l valorificam prin putina practica! Nu e greu! :pls:
Deyseby, incearca si tu o schita ceva! Hai ca stiu ca poti.Toti avem talent, trebuie doar sa`l valorificam prin putina practica! Nu e greu! :pls:
iubita. eu nu sunt in stare sa desenez o masina dreapta ( un patrat si doua rotunduri)... dar un animal :bang:
Adaugat: 30-06-2009 16:48
OBlonda wrote:Deyseby, incearca si tu o schita ceva! Hai ca stiu ca poti.Toti avem talent, trebuie doar sa`l valorificam prin putina practica! Nu e greu! :pls:
iubita. eu nu sunt in stare sa desenez o masina dreapta ( un patrat si doua rotunduri)... dar un animal :bang:
. daca vreti nsa deschide-ti un topic despre cele mai haioase sau penibile desene, eu as fi castigatoarea. va pup. sotul meu nu a stat pe acasa si nu am reusit sa-l pun sa deseneze ceva. lasa ca o sa mai fie concursuri.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs